Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danilo kaze ono sto misli - vrlo retka pojava u tenisu :classic_smile: a kad malo razmislim i u rl takodje

9 hours ago, wwww said:

:classic_biggrin:

jos je i razlupao reket (ne verujem da ce iko o tome da izvestava, niti da se zgrazava).

vrlo moguce. ovih dana su ga svaki cas pitali oko #1.

FBngE_ZXoAA7vDw?format=jpg&name=large

FBneB5aXEAIulzE?format=png&name=900x900

Posted

Grilijen je i ovaj mec odigrao kao iskusni lisac, dajuci protivniku set fore, i onda pokazao svoju klasu. Zasluzio je da ovde ode do kraja, ali pitaju se tu nesto i Cicipas i Sale Zverev.

Posted

Bio bi zanimljiv kuriozitet da je Hurkač osvojio, to bi valjda jedini bio slučaj u istoriji da igrač napravi Sunshine Double u ovakvom vremenskom rasponu. Ali eto neće se desiti.

Ne znam šta se tačno  podrazumeva pod Grigorovim povratkom, ali lepo bi bilo da ga gledamo malo više.

Posted
4 minutes ago, alcesta said:

Kurioziteti mogu biti totalno nezanimljivi, posebno oni koje naši komentatori biflaju u toku sportskih prenosa.

Haha, zaista, nisam razmišljao u tom smjeru. Znači ipak nije pleonazam, a već sam se ponadao da sam te uhvatio na krivoj nozi :classic_biggrin:

Posted (edited)

Nemam kad da gledam, ali sudeći po LS Cicipas se neće dobro provesti u polufinalu ako izvuče ovo večeras.

Edit: ipak ništa od polufinala za Cipija, ako je neko gledao neka nam kaže je li išao u WC :innocent:

Edited by alcesta
Posted

Gledao sam ja malo drugi i vedi deo treceg seta, nisam primetio nikakve izlete do klonje.

Pazi ti Basilasvilija, ala ga je bata Jelisavcic opravio .............................

Posted
12 minutes ago, Dracarys said:

Gotove priče i o Cicipasu kao mogućem broju 1.

Zverev može lagano do trećeg mastersa u godini.

Za Tsitsipasa je ostala ova opcija za YE#1:

Racunica za Tsitsipasa:

ako Novak nista vise ne odigra, a Tsitsipas osvoji Bec, Pariz i WTF bez poraza:

bice ispred Novaka 270 bodova

• Like 1
Posted

Medvedev, Hurkac, Cicpas, Zverev, padose ovogodisnji Masters sampioni u nizu, tako da cemo dobiti jos jednog sampiona ove godine, a mozda bude i novi osvajac Masters turnira. U svakom slucaju nakon Hurkaca, Sinera, Rubljova, Beretinija i Opelke, jos jedan novi finalista. Krug se siri.

Zverevu stade servis od 30-0 kada je servirao za mec, 2 duple, jedna na ML, a i do te mec lopte je dosao asom na drugi servis koji je "lupio" 216 km/h. U TB bolji Fric u razmenama, i generalno tokom meca je igrao hrabrije od Zvereva.