Clash Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Neka, bice sladje kad ih otresemo u petoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Haha, Moore uzima loptu Kuzmicu. Ok, bilo je shit dodavanje Kalinica.... Ali, simbolike ima i tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 9 minutes ago, Sector said: Naši centri glume centre samo zato što im je Zvezda to omogućila. Poluinvalid i četvorka u pokušaju. Nisu oni krivci za ovu blamazu nego Radonjic koji ubacuje Lazica na 2 i Lazarevica na 3, a Markovic mu je i dalje prva opcija na 1. Jednostavno moramo uvek na terenu imati dvojicu od sledecih igraca: Kalinic, Davidovac, Wolters, Ivanovic, Dobric, a pozeljno je i trojicu. Moze Markovic, ali onda ne smeju ni Lazic ni Lazarevic. Uz to je i Hollinsa zaboravio na klupi i ubio nam napad. Valjda se nada da cemo pomocu ABA domacinskog sudjenja lako do pobede, ne znam sta mu je u glavi danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Sprdaju se s nama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Alimpijevicu molim te dodji i nasamaraj ih sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 (edited) Velika bruka . Nema reci kojim se moze opisati moj trenutni osecaj kada se jedan profesionalni kosarkas i sportista,pritom jednog velikog klupa ponasa ovako...i pljuje svim Zvezdasima u lice. Petu utakmicu neka nam je bog u pomoci sa izgubljenim sabloncem Radonjicem. Ljudi i na +30 jure da nas nakantaju sa 50.. Najgori dan u mom zivotu od kada gledam moju Zvezdu,jednu jedinu. Za mene je Radonjic bivsi trener pa i da osvoji titutlu. Pucali smo sami sebi u noge sa dovodjenjem Markovica,Zirbesa i Mitrovica, plus ostavljanje Kuzmica koji je izgubljen u svemiru. Edited June 3, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Pristup u 2 pol jos gori. Nema reakcije. Uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 ovo je jako loše. izgubili smo tekmu no.4 nakon 15 minuta i nemamo rešenja ako radonja misli da će time iznenaditi željka u 5oj, onda je malko tupav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Ovako se nismo brukali ni protiv jacih ekipa u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, Miki28 said: Pristup u 2 pol jos gori. Nema reakcije. Uzas Bukvalno malopre ide Smailagic na kos, Kalinic mu se sklanja. Pa fauliraj ga, bre. Oni su napravili 4 mala faula bez problema. Kod nas bez reakcije, bez volje, potucena vojska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, uini said: ovo je jako loše. izgubili smo tekmu no.4 nakon 15 minuta i nemamo rešenja ako radonja misli da će time iznenaditi željka u 5oj, onda je malko tupav. Pa nije toliko ni inteligentan kao trener , forsira tu agresivnu odbranu i sablonske napade. Nikakve kreacije,iznenadjenja itd. Vecinu titula smo doneli mi navijaci , sa fanaticnim navijanjem i podrskom ekipi. Veliko razocarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 podnosljivih -26! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Just now, iamsho4sho said: Pa nije toliko ni inteligentan kao trener , forsira tu agresivnu odbranu i sablonske napade. Nikakve kreacije,iznenadjenja itd. Vecinu titula smo doneli mi navijaci , sa fanaticnim navijanjem i podrskom ekipi. Veliko razocarenje. ja imam daleko bolje mišljenje o radonji ali mislim da mora da koristi i ovu tekmu da bi dobio 5u. ako je pusti, biće sranja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 1 minute ago, iamsho4sho said: Vecinu titula smo doneli mi navijaci , sa fanaticnim navijanjem i podrskom ekipi. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 O jebem vam mater sa bacanjima da vam jebem mater 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 petu igrati u Zelezniku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Procitani smo. U petoj mozemo da pobedimo samo na ragbi utakmicu. Talentovaniji su duplo od nas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 3 minutes ago, iamsho4sho said: Pa nije toliko ni inteligentan kao trener , forsira tu agresivnu odbranu i sablonske napade. Nikakve kreacije,iznenadjenja itd. Vecinu titula smo doneli mi navijaci , sa fanaticnim navijanjem i podrskom ekipi. Veliko razocarenje. Jeste, baš se na ovom topiku može videti karatker tih navijača koji donose titulu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Dzoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 I dalje forsira leš Stefana jebenog Markovića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 ubaci whitea radonja. daj mu da oseti tekmu u seriji, jebebmumatr. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Teraj se kalina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Kalinić jedino dobar u drugoj utakmici, ovo ostalo užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Dzoni zaboravljen, White zaboravljen, Dobric zaboravljen, Lazarevic isto. Radonja jbt???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Jurimo -50 sa Ziclom i Pefijem 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts