Dr.J Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Just now, Don Radonja said: Ajde sad... Pa brate da je normalan i da stvarno oseca neku emociju prema Zvezdi ne bi se majmunisao. Cemu to, cuti i puni nas ako bas moras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Odbrana mora bolje i Kalina da se trgne. Slična utakmica kao sa Bajernom, očekujem borbu do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 1 minute ago, BojanaCZV said: Kosa mu je napred zuta, kao kod pusaca brkovi. Ta neka nijansa 😁 Deda ne mora da brine zbog ćele napred. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Ma dajte Sigurno je uticala jako losa partija tamo kada smo ga potpuno zakljucali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Koliko nas Bili userava oprostiće mu Tegi trokorak . Već je rečeno, ali na njega agresivno. Kalina da se vrati u odbranu i odatle da crpi samopouzdanje, a ne trojkom u prvoj sekundi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Just now, srlepajce said: Ma dajte Sigurno je uticala jako losa partija tamo kada smo ga potpuno zakljucali To je bio Lojd, koji se ni danas nije pojavio, tj. jeste, ali viri Holinsu iz dzepa😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Ne mora bas da se busa u grudi... nije on Nole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 1 minute ago, Čvarkov said: Deda ne mora da brine zbog ćele napred. Njemu je nos žućkast ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Mislim da Beron ni ne zna vise da je igrao u CZV 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Jes i meni malo zasmetalo kreveljenje, nije mu bas svojstveno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 2 minutes ago, Dr.J said: Pa brate da je normalan i da stvarno oseca neku emociju prema Zvezdi ne bi se majmunisao. Cemu to, cuti i puni nas ako bas moras. I mene muz voli, pa me uvek dobije na basketu 😁 Jos moj kos vazi 2, trica 3 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 (edited) Baronu je baš stalo, vidi se.. čovek je napaljen, znači postoji neka emocija prema Zvezdi, i to je ok.. i normalno je da se raduje svojoj dobroj partiji. Nego, čini mi se samo ili je toliko Bili bio u transu, da je na kraju u prvom momentu krenuo prema našoj klupi..? Edited December 30, 2021 by Piksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 apsolutno nema opravdanja za takvo ponasanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 4 minutes ago, BojanaCZV said: Kosa mu je napred zuta, kao kod pusaca brkovi. Ta neka nijansa 😁 Pusacima su brkovi zuti? Pre bih reko ko kad snauceru das da jede iz uzane cinije pa se sav umusavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Just now, BojanaCZV said: I mene muz voli, pa me uvek dobije na basketu 😁 Jos moj kos vazi 2, trica 3 😄 Jel ti rekao skoro?🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 (edited) 1 minute ago, BojanaCZV said: I mene muz voli, pa me uvek dobije na basketu 😁 Jos moj kos vazi 2, trica 3 😄 Ja moju ženu pustim da dobije, pa ti vidi... Edited December 30, 2021 by Issey 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 (edited) 6 minutes ago, srlepajce said: Ma dajte Sigurno je uticala jako losa partija tamo kada smo ga potpuno zakljucali I meni se cini da su to njegovi licni, unutrasnji demoni i da je to vezano za njegovu dosadasnju sezonu gde nije bas toliko sjajan. Upravo rece da je Pionir tough place to play with great fans. Dakle, nije to Novica Velickovic like klimanje glavom... Edited December 30, 2021 by drakon1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 2 minutes ago, Gudura said: To je bio Lojd, koji se ni danas nije pojavio, tj. jeste, ali viri Holinsu iz dzepa😀 I Beron Tamo pogadjao samo sa slobodnih Trojke cini mi se 0/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Ma dajte Sigurno je uticala jako losa partija tamo kada smo ga potpuno zakljucaliUpravo tako...Billy verovatno od početka sezone samo u toj tekmi nije dao koš iz igre. Mnogo zapinjemo u blokovima a Billy je tu ubitačan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 2 minutes ago, Gudura said: Jes i meni malo zasmetalo kreveljenje, nije mu bas svojstveno Radio je ta busanja u prsa i kad je igrao kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 (edited) Beron se i kod nas ovako udarao u grudi kada igra odlično. Teško je čoveku da menja neke navike. Edited December 30, 2021 by Volter 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Pusacima su brkovi zuti? Pre bih reko ko kad snauceru das da jede iz uzane cinije pa se sav umusavi. Meni su brkovi zuti a ne pusim Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Neko reče "krevelji se". Ja ne vidih. Samo se raduje i bodri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 1 minute ago, Volter said: Beron se i kod nas ovako udarao u grudi kada igra odlično. Teško je čoveku da menja neke navike. Samo tada nije smetalo jel te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 2 minutes ago, drakon1 said: Radio je ta busanja u prsa i kad je igrao kod nas. Aaa kod nas moze al ne moze protiv nas 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts