Don Dusko Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, StiviKivi said: Ovo je poraz Trenra(koga bezuslovno volim, cenim..) i Uprave kluba. Ma da poraz trenera gde smo ocekivali da nas Fener odere 20 razlike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Bar su sujeti sred Stambola mokre gaće od desetkovane Zvezde na 3s do kraja.Послато са SM-A125F помоћу Тапатока 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 5 minutes ago, StiviKivi said: Možda pitanje ne stoji sada.. Ali eto... Da li i dobili da je Wolden bio umesto Holinsa večeras? 🤔 Ne znam da li bi dobili ili ne, ali Volden ume da da koš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 e jebiga sadGledajući tok utakmice - apsolutno. Pre utakmice ne bih ovo napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Konačni zaključak - nisu nama problem petorica igrača koji nisu u sastavu, problem su nam dvojica "igrača" koji jesu u sastavu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, StiviKivi said: Ovo je poraz Trenra(koga bezuslovno volim, cenim..) Igramo sa pola tima, sta pisete vi ljudi? 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Ako ovo nije faul Nanda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Steta ali svaka cast na borbi. Bice ovo dobro💪💪💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Kako smo počeli, tako i završili. Klizanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 1 minute ago, Cavani said: Igramo sa pola tima, sta pisete vi ljudi? Ne mislim na večeras. Nego na poziciju 5. I prelazni rok. To je na treneru i upravi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 5 minutes ago, StiviKivi said: Ovo je poraz Trenra(koga bezuslovno volim, cenim..) i Uprave kluba. Ne bih se slozio. Ovo je poraz usled kvalitetnijeg protivnika, domaceg terena i velikog broja povredjenih igraca. Trener je ovo izvukao vise od ocekivanja. Dobri smo bili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 21 izgubljena lopta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Holins prodo. Dzaba mu davljenje prepariranog Nanda. Jedini je sa minus indexom. Ladno je spičkao pet šuta za tri u ovakvoj tekmi. Svi nosioci bar nešto, nekako isporučili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, mmajstor said: Ne bih se slozio. Ovo je poraz usled kvalitetnijeg protivnika, domaceg terena i velikog broja povredjenih igraca. Trener je ovo izvukao vise od ocekivanja. Dobri smo bili. Loše sam se izrazio. Krivim ih za poziciju 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 5 minutes ago, Laki21 said: Ne znam da li bi dobili ili ne, ali Volden ume da da koš. ...ako pre toga ne izgubi loptu glupim dodavanjem ili isiljenim sutem nakon tapkanja iste punih 20 sekundi. Retko je on mogao da iskreira kos sam samcat. a veceras je situacija takva da se igralo na individualnu snagu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 4 minutes ago, Wingwalker said: Holins prodo. Dzaba mu davljenje prepariranog Nanda. Jedini je sa minus indexom. Svi nosioci bar nešto, nekako isporučili. ako gledamo po konkretnim situacijama kada se lomilo, zapravo je prodao kalina ali je ujedno jedini pravi evroligaski igrac i najveci borac. ne znam, ne volim ta pojedinacna upiranja prstom, pogotovo kada ovoliko igraca fali, pa makar prosecnih. prva je tekma, nismo se obrukali iako u cca pola poseda nismo znali sta cemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 8 minutes ago, StiviKivi said: Ne mislim na večeras. Nego na poziciju 5. I prelazni rok. To je na treneru i upravi. Igras osakacen povredama utakmicu na jednu loptu u gostima protiv tima koji ima nekoliko puta veci budzet i projektovan tim za vrh EL i kriv je Radonjic, oce to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 1 hour ago, MrTripleDouble said: Opustite se, bice ovo tekma na jednu loptu. ? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Kući bi ih dobili i ovako ćopavi. Sudije napravile razliku tačno koliko treba. Neka...svi bar izašli zdravi i sa krvavi zubi. Bravo ekipo. Uprava napolje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 2 minutes ago, Cavani said: Igras osakacen povredama utakmicu na jednu loptu u gostima protiv tima koji ima nekoliko puta veci budzet i projektovan tim za vrh EL i kriv je Radonjic, oce to. Da, roki! "oće"! Da smo, imali krštenog centra dobili bi meč. A nisam ja kriv što ga nema. Već trener i uprava. Ende! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) 15 minutes ago, StiviKivi said: Loše sam se izrazio. Krivim ih za poziciju 5 Generalno smo svi ocekivali boljeg centra. Ali konkretno za ovu utakmicu bi mogli da ih krivimo za centra da je Cirbes igrao pa ovako izgubili. A pitanje je dal bi onda izgubili. Edited October 1, 2021 by mmajstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 1 minute ago, mmajstor said: Generalno smo svi ocekivali boljeg centra. Ali konkretno za ovu utakmicu bi mogli da ih krivimo za centra da je Cirbes igrao pa ovako izgubipi. A putanje je dal bi onda izgubili. Brate.. Mi nemamo ni drugog centra.. To je naš problem. Da smo imali drugog pa bi meč dobili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Just now, StiviKivi said: Brate.. Mi nemamo ni drugog centra.. To je naš problem. Da smo imali drugog pa bi meč dobili. Jeste to problem, ali nije topiko relevantan za ovu utakmicu jer i bez Cirbesa smo bili blizu. Veceras je najveci problem bio veliki broj povredjenih igraca, a protiv toga je tesko. Ako ovako budemo nastavili kada sa vrate Dobrivoje, Deda, Laza i Cirbes bicemo mi tvrd orah za mnoge. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 (edited) Tvrd orah... Nismo mi ni prošle godine gubili utakmice sa velikom razlikom, uvek smo bili tu negde, a opet daleko... I sad ponovo miriše na to... Dosta više tvrdih oraha! Daj da budemo više legit F8 ekipa, a ne da igramo EL bez ambicija. A ambicije izgleda nisu neke, čim nam igraju dva igrača koji su više za tretman lekovitom vodom u banji, nego za prvih 12... Ne može tako jbg. Laki je tu u pravu. Sem centra nam je trebao i skorer tipa Berona, a ne samo Holins. Daj nek se dogovore više - jel hoćemo da budemo ozbiljan EL klub ili ćemo da budemo predmet sprdnje, i da se u nemoći tešimo kako nismo mogli više, da batalimo "pošteno smo izginuli ali ovo je max trenutno" priču... i da smo kao zadovoljni nekim minimalnim porazima. Bullshit. Trebalo je da popune roster kako treba, a ne da prave alibi sa Kuzmićima, Mitrovićima i Simonovićima. Pa povrh toga još i Cirbes. Neozbiljno. Fener je bio zreo da izgubi. Dobila bi ih većina ekipa trenutno bez problema sa ovakvom igrom... Edited October 1, 2021 by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 30 minutes ago, Issey said: Tvrd orah... Nismo mi ni prošle godine gubili utakmice sa velikom razlikom, uvek smo bili tu negde, a opet daleko... I sad ponovo miriše na to... Dosta više tvrdih oraha! Daj da budemo više legit F8 ekipa, a ne da igramo EL bez ambicija. A ambicije izgleda nisu neke, čim nam igraju dva igrača koji su više za tretman lekovitom vodom u banji, nego za prvih 12... Ne može tako jbg. Laki je tu u pravu. Sem centra nam je trebao i skorer tipa Berona, a ne samo Holins. Daj nek se dogovore više - jel hoćemo da budemo ozbiljan EL klub ili ćemo da budemo predmet sprdnje, i da se u nemoći tešimo kako nismo mogli više, da batalimo "pošteno smo izginuli ali ovo je max trenutno" priču... i da smo kao zadovoljni nekim minimalnim porazima. Bullshit. Trebalo je da popune roster kako treba, a ne da prave alibi sa Kuzmićima, Mitrovićima i Simonovićima. Pa povrh toga još i Cirbes. Neozbiljno. Fener je bio zreo da izgubi. Dobila bi ih većina ekipa trenutno bez problema sa ovakvom igrom... Bravo care. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts