Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE


Del Piero

Recommended Posts

1/13 trojke.

 

Celo poluvreme je stalo u ovaj poslednji napad. Odbrana je na nivou, ali apsolutno nista drugo nije.

 

Cele sezone su nam Kalina i Volters najbitniji igraci, Kalina je izbacen iz utakmice, Volters igra kao poslednja sisetina. Kad se sve uzme u obzir, rezultat je podnosljiv. Ali ako u trecu ne udjemo sa apsolutnim fokusom i dozvolimo im da se odvoje na desetak razlike, brzo ce ovo biti gotovo.

Link to comment
Share on other sites

Jako malo ofanzivnog potencijala, kada je u pitanju ball handling, kreacija i šut. U takvim okolnostima kombinacija sa dva pleja u petorci je još i najbolje rješenje. S obzirom na 1-13 šut za tri i čak 12 izgubljenih lopti, rezultat je odličan. Biće ovo dobro...:thumbsup:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Davidovac sa dve lose odbrane. Na Lessortu kad ga je prosao kao da je stalak po ceonoj liniji i sad na kraju kad je zakasnio na Ledaya.

 

Da su njima sutevi ulazili barem za 10%-15% vise bili bi mi ladno na dvocifrenom minusu. Pogadajo je Punter i iznudjene suteve, ali bilo je promasaja otvorenih suteva.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ječmendo said:

Jako malo ofanzivnog potencijala, kada je u pitanju ball handling, kreacija i šut. U takvim okolnostima kombinacija sa dva pleja u petorci je još i najbolje rješenje. S obzirom na 1-13 šut za tri i čak 12 izgubljenih lopti, rezultat je odličan. Ne sluti na dobro.

 

Popravio sam ti malo ovo.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Kooineeperk said:

Poslednja cetvrtina koju smo dobili je bila Q3 G3... dakle 7 cetvrtina mi njih nismo dobili. Sto je mnogo mnogo je, idemo sada 2x po +5... 

Tragican podatak... ne verujem. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...