Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted (edited)

Belosevicu jel si dobio prekor od Zeljka? Sad kad je utakmica zavrsena, odlozi pistaljku, pa mu duvaj u falus.

Edited by Crni
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Tom Bombadil said:

Ako je neki ‘navijač’ u pitanju, jebi mu mater Lesore

Lesor koliko je glup, ima da ga nokautira neko sa 65 kg iz publike

Posted

Konacno pravi derbi..isli su na sve ili nista. Dobar otpor, dobar napad na cetvrtoj cetvrtini i vratio nas je Kalinic  sa onim trojkama kad nismo znali gde bijemo.

Obradovic je jos jednom dokazao da je dotakao dno sa ovim promasenim bacanjem, mislim da bi promasio i da je hteo da da...

Dejo je dokazao  da ne moze uvek sve kako treba i po loju, ali bitno je 2-0, jos jedan i GAME OVER!!!

IDEMO CIGANJI!!!!

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Devil In My Pants said:

Obradovic je jos jednom dokazao da je dotakao dno sa ovim promasenim bacanjem, mislim da bi promasio i da je hteo da da...

Možda Željkova ideja nije bila tako loša, ali jbg trebao je Lesor da to sprovede.

Neverovatno koliko je pglu

Posted

Konacno pravi derbi..isli su na sve ili nista. Dobar otpor, dobar napad na cetvrtoj cetvrtini i vratio nas je Kalinic  sa onim trojkama kad nismo znali gde bijemo.

Dejo je dokazao  da ne moze uvek sve kako treba i po loju, ali bitno je 2-0, jos jedan i GAME OVER!!!

IDEMO CIGANJI!!!!

• Like 1
Posted

Na kraju ispalo dobro što naši nisu mogli da izvuku peti penal Lesoru čitavo poluvrijeme.

Komično je koliko se sudije plaše da sude Željku tehničku. Mislim, poštujem ga i ja, ali postoje i neka pravila, majku mu...

• Like 1
Posted
On 5/28/2022 at 5:45 PM, necke said:

Ja se zaradovah ima repriza na nekoj Areni kad ono prc

Uplati, Eon, pa ces i dalje da se zaradovas...

Spoiler

:lala2:

PS. Aba liga tjub kanal, kontas?

Posted
Just now, uncletima said:

Uplati, Eon, pa ces i dalje da se zaradovas...

Reveal hidden contents

:lala2:

PS. Aba liga tjub kanal, kontas?

Nije to to bez komentatora, kontas

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...