Jump to content

KK CRVENA ZVEZDA 2021/22 - LIVE

Recommended Posts

Posted
Just now, K.Dot said:

Mnogo smo sigurniji sa Pefijem nego sa Džonijem. Baš nikako da uhvati neki ritam, ne mora stalno da rešava utakmice ali neki prosek da odigra. Pefi samo malo da popravi šut i postaje legit EL plej.

....

Posted (edited)

Imam utisak da dosta više nego inače šutiramo za 3 na ovoj utakmici. Nije nam ni loš procenat ubačenih, 7 od 14, 50%. Samo, Mornar šutira za 3 poena 7 od 9 jbt...

Edited by Knipex
Slovo
Posted
Just now, uini said:

pefi vrlo dobar u ovih 7-8mins

Jedna asistencija iza leđa i jedna preko celog terena koju je upropastio Luka. Dobro je odigrao.

Posted
6 minutes ago, Knipex said:

Imam utisak da dosta više nego inače šutiramo za 3 na ovoj utakmici. Nije nam ni loš procenat ubačenih, 7 od 14, 50%. Samo, Mornar šutira za 3 poena 7 od 9 jbt...

Ide duplo kolo pa valjda misle da se sto manje potrose.

Posted
1 minute ago, Volter said:

Jedna asistencija iza leđa i jedna preko celog terena koju je upropastio Luka. Dobro je odigrao.

to je bilo lepo ali generalno igra ono što sam očekivao od njega; tera loptu u protok a igrače da poštuju loptu

naravno, pomaže i što nije euroleague nivo ali opet, progres.

Posted
Just now, pavijan2 said:

sa Voltersom +10, sa Markovićem -1, sa Ivanovićem -6.

nemoguće je doći do nekog validnog zaključka kroz +/- ni na osnovu jedne tekme a kamo poluvremena

valjda su i oni igrali sa različitim igračima u postavi, nisu se samo plejmejkeri menjali a ostali svi isti

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...