Bobby Shurda Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 🫡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Stigao mi je mail ali, s obzirom da nisam bio preterano aktivan I azuran prethodne sezone, nije na meni da odlucim da li sam u B ligi ili ne. Postenije je da neko iz C udje umesto mene( u slucaju da sam I uopste razmatran za B ligu a mislim da nisam) 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 ja odlucio da u novoj sezoni igram u b ligi umesto a. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Igram i ja 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 igram i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 23 hours ago, Predragdjape said: Stigao mi je mail ali, s obzirom da nisam bio preterano aktivan I azuran prethodne sezone, nije na meni da odlucim da li sam u B ligi ili ne. Postenije je da neko iz C udje umesto mene( u slucaju da sam I uopste razmatran za B ligu a mislim da nisam) 😅 Iako nisi možda bio aktivan prošle, po plasmanu ostaješ u B ligi. Na tebi je da odlučiš da li hoćeš da je igraš ili ne. Ako ćeš ove sezone biti aktivan ne vidim razlog da se vraćaš u C ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 30 minutes ago, major josip said: Iako nisi možda bio aktivan prošle, po plasmanu ostaješ u B ligi. Na tebi je da odlučiš da li hoćeš da je igraš ili ne. Ako ćeš ove sezone biti aktivan ne vidim razlog da se vraćaš u C ligu. Hocu da igram. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 (edited) On 3/9/2022 at 11:17 PM, Zvezdinho said: Maksonije kad bi usojili vas predlog da se racuna play out za opstanak pa vi bi ladno ispali ^^^ Zveki oli da mi budeš svedok na arbitraži? 😅 EDIT: Pogrešna tema. Edited September 21, 2022 by next pogresna tema :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts