ćušpajz Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 .... što se giddeyja tiče, meni lično je besmisleno da shutdownuju rukija od 19 godina, kad će da igra ako ne sad al' ja zaista nemam pojma, niti imam kapaciteta da pratime te infoe, tako da eto. samo mi je nelogično nije on neki veteran ili igrač sa makar par sezona u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 1 minute ago, uini said: .... što se giddeyja tiče, meni lično je besmisleno da shutdownuju rukija od 19 godina, kad će da igra ako ne sad al' ja zaista nemam pojma, niti imam kapaciteta da pratime te infoe, tako da eto. samo mi je nelogično nije on neki veteran ili igrač sa makar par sezona u ligi Pa OKC je prosle godine ugasila SGA koji ima 22 godine, niko pre njih nije gasio tako mlade igrace, uvek se to veterani gase. Inace i ove ga je vec soft ugasila sa ovom povredom do all stara. Tako da tenkovanje Prestija ne zna za cenu a blizu im je top 3 pik i Hjuston Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Pa OKC je prosle godine ugasila SGA koji ima 22 godine, niko pre njih nije gasio tako mlade igrace, uvek se to veterani gase. Inace i ove ga je vec soft ugasila sa ovom povredom do all stara. Tako da tenkovanje Prestija ne zna za cenu a blizu im je top 3 pik i Hjuston Quote nije on neki veteran ili igrač sa makar par sezona u ligi zvuči kao smešna razlika to što je SGA bio u trećoj sezoni ali je procenjen kao opasnost za broj pobeda a i definitivno nije bio u situaciji da mu treba nabacivanje kilometraže. giddey je dobar ali nije opasnost za okc, u smislu da će dobiti nešto više tekmi zbog njega. pre će da ugase dorta (koji je isto bezopasan) i ne znam koga nego rukija. tako ja mislim al' ko sam ja uopšte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Dort je realno u svakom aspektu duplo korisniji za tim, elitna odbrana, plus nije baš da je panj u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 4 minutes ago, uini said: zvuči kao smešna razlika to što je SGA bio u trećoj sezoni ali je procenjen kao opasnost za broj pobeda a i definitivno nije bio u situaciji da mu treba nabacivanje kilometraže. giddey je dobar ali nije opasnost za okc, u smislu da će dobiti nešto više tekmi zbog njega. pre će da ugase dorta (koji je isto bezopasan) i ne znam koga nego rukija. tako ja mislim al' ko sam ja uopšte I ovaj je opasnost kao i Dort, dobili su u 3 u nizu i to su dobili Dalas na strani i odmah ide kazna mladom Gideyu. I juce su skupo prodali kozu GSW. Dobar je mali uzivo, losija defanzivna verzija Ben Simonsa sa nekim sutom za 3, mislim 25%, ali makar sutira to je bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 25 minutes ago, uini said: možda ispadne tako ali makoluma je ipak lik sa vrlo visokim usageom, pitanje je koliko će tu biti pokušaja za put kada svoje istovare on i ingram + debeli Zion ako/kada se vrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Bogami enigma su ovi Paceri, sem Halija niko ovde nije siguran a i on zavisi od lesa Brogdona. Makar ce ova 2 moja slepca da pokidaju danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 (edited) 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bogami enigma su ovi Paceri, sem Halija niko ovde nije siguran a i on zavisi od lesa Brogdona. Makar ce ova 2 moja slepca da pokidaju danas. Sta mislis Maticu jel ce da katuju Tristana, nisam ga uzeo jer mislim da mu istice ugovor, mozda neki i buyout bude.Ili sam se zajebao sto ga nisam uzeo. Nije mi logicno da on bude startni centar u tank timu sa takvim ugovorom, plus gledace da razvijaju mlade igrace i da sto vise igraju , to je neka moja logika, sad ne znam dal je tacna. Edited February 8, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 4 minutes ago, Zvezdinho said: Sta mislis Maticu jel ce da katuju Tristana, nisam ga uzeo jer mislim da mu istice ugovor, mozda neki i buyout bude.Ili sam se zajebao sto ga nisam uzeo. Nije mi logicno da on bude startni centar u tank timu sa takvim ugovorom, plus gledace da razvijaju mlade igrace i da sto vise igraju , to je neka moja logika, sad ne znam dal je tacna. Hoce bio skoro tekst najvece sanse za buyout, on je bio tu jos u KIngsima, Young, DJ Augustin, Milsap. Ne uklapa se on u INdijanin timeline nikako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Izgleda da će stvarno na kraju biti borba između Džeksona i Gogule za minute C Indijane Nadam se da će se naći mesta nad suncem i za Džejlena Smita Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 14 je nas trade deadline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 dobro, duho mi je i trajao ( brz oporavak ) Gordon Hayward (sprained ligaments, left ankle) is expected to be out indefinitely, according to Marc Stein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) To je ta ekipica ( izbacite uljeza 😄 ) vs Manuove zveri Sent from my SM-G980F using Tapatalk Edited February 9, 2022 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Seronja Rik Karlaj me kostao tda Lensa. Nista ceka se trejd Beglija i Ibake pa da se napravi neki trejd pre trade deadlinea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 3 puta na granici za DD za samo 2 dana, malo li je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 gogo sine, ne treba da glumiš turnera sa dva-skoka-tri bloka-dve trice za 30mins. 10 rebsa gogo. tri bloka su ti okej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Ima ko će da glumi Sabonisa u Indijani, to je naravno Ajzea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Opasno me buni, to što ne znam ko će biti starter Portlanda na PF. Da li CJ Elleby ili Winslow Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 24 minutes ago, Dracarys said: Opasno me buni, to što ne znam ko će biti starter Portlanda na PF. Da li CJ Elleby ili Winslow Grant ako ga dovedu 🤔 CJ mi više deluje kao F 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 poku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 DeMare silo i trojke si naučio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 3 hours ago, uini said: poku. Jadan Grofko, mislio je da ce Gidey da vozi tenk, kada ono to je Poku. Dok ne dodje Begli veceras naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 33 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Dok ne dodje Begli veceras naravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) 2 hours ago, Manu said: DeMare silo i trojke si naučio Njega i mogu da "podnesem' ... ali mocni Okeke Jos drop-ujem Smita ( 11 ass , 6 stl ) zbog tupavog Roto/ESPNa koji su napisali da 💓 debituje za Por Edited February 10, 2022 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Okeke je tu da igra odbranu, ali dopustiću mu ovu jednu napadačku partiju bez odbrambenog učinka, zaslužio je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts