Dracarys Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Ja ne mislim da će on dobiti nešto mnogo prostora tu, predsezona je sasvim nešto drugo. Tu su Lamelo, Rozir, Hejvord, Bridžis, PJ, a sada i Đubre, može se reći da bi on bio tek tamo 7 po bitnoći. 26 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Doduse tek sada vidim da je Martin JR dropovan, zanimljiv drop a ne zna se rotacija Raketa On možda bidne zanimljiv u drugom delu sezone, sada kada je Gordon starter (ne znam što ga je debeli bacio), takođe Tejt koji će da kupi minute pre Martina, ne zna se koliko će on zapravo biti faktor i velika je verovatnoća da broji DNP-ove. 3 hours ago, oubrevo. said: bjelicu u zatvor, udara nam dedu Isprangijao me deda, sada ću malo manje da ga branim po topicima. Nadam se da neće biti neki TD od njega ili Drejmonda. Usput, rekao je Vogel da će Bronu da poveća minutažu sa 34 na 36, lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) @Dracarys, večeras bi kenyon martin jr trebalo da igra, pošto je danuel house questionable jer je dobio dete. ali i ja se plašim toga što kažeš, da će tek kasnije dobijati ozbiljne minute u kontinuitetu ne bi mi bilo ni prvi ni 21 put da se zajebem na temu. Edited October 20, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Rešio sam Uini da te malo častim što neću juriti nikakvog PF na FA. Ostaće mi dva meča na klupi. Imam problem sa PF pozicijom, jer imam samo Grifina. Interesuje me šta će biti sa Vagnerom, morao bi imati neku solidnu produkciju, s obzirom da je osmi pik drafta i da idu u otvoreni tank. Najlošija ekipa istoka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 westbrook me jebe i u novoj sezoni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 11 minutes ago, gggggggg said: westbrook me jebe i u novoj sezoni Imam za tebe 20/10 zver nekadasnjeg 2 pika, ispred debelog slovenca je uzet ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 razmislicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 12 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Imam za tebe 20/10 zver nekadasnjeg 2 pika, ispred debelog slovenca je uzet ! 8 minutes ago, gggggggg said: razmislicu sad očekuj da ti ponudi kris dunn-type igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) 6 minutes ago, oubrevo. said: sad očekuj da ti ponudi kris dunn-type igrača. Pa tolika mu je vrednost da se ne zajebavamo 😄 Doduse ni Raselu nije nesto vau vrednost . Za razliku od Rasela Begli makar ne kvari fg, ft, to i ppm. Prokleti Kingsi mogli su da kazu da nece biti u rotaciji duzi vremenski period da bi dobio aut sada i odmah Edited October 20, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 ako su pustili u medije da ne računaju na njega, znači da je neki deal imminent. mislim, mogu ja da ti ponudim danny greena za beagleyja ali mislim da će sa ovim javnim nastupom kingsa brzo negde da se udomi. da li će to biti tim za 15ak ili 30 minuta, ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Bertans kesa Begli ispao iz rotacije, Isak out 3/3 imam za pfove. Unleash my boy Obi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 izgleda da knicksi imaju smallball minute sa randleom i toppinom u paru,sto je idealno za obija. jedini problem je sto noel nije igrao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 4 minutes ago, oubrevo. said: izgleda da knicksi imaju smallball minute sa randleom i toppinom u paru,sto je idealno za obija. jedini problem je sto noel nije igrao Jeste ali ocekujem ~15 minuta kada se noel vrati. Igrali su zajedno u 4/4 tada sam ustao i fino je izgledao taj duo na pf/c definitivno 2 dimenzija u odnosu na Noela/Mitcha koji imaju istu ulogu u napadu naravno slabija odbrana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Koji ste šakali ovo nema nigde :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 1 minute ago, djole said: Koji ste šakali ovo nema nigde 😄 nije mi se šoralo tokom noći, što se pokazalo kao ključna grofova prednost, jer je pokupio četvrtinu spurs rostera, tj sve koji su isporučili 20pts Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 nije mi se šoralo tokom noći, što se pokazalo kao ključna grofova prednost, jer je pokupio četvrtinu spurs rostera, tj sve koji su isporučili 20ptsko te yebe kad nemaš problema s prostatom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 nije uvek tako bilo : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Već sad ničeg nema na FA, morao sam da dignem staru fantasy ništariju Fuckera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 (edited) Ako se gledaju današnje utakmice, onda i nema Ovog Ejtona sa bilo koje pozicije da uzmeš, uvek je reach. Generalno sam zadovoljan sinoćnim utakmicama. Edvards je poklon za 54. pik, posebno imajući u vidu da je na mojoj listi bio pikiran za drugu rundu. Mnogo jak igrač. Barton isto moćna utakmica 20-6-5. Gidi je moćan skakač (10 skokova sinoć), a kako bude vreme prolazilo, imaće sve veću ulogu napadu. Sengun je imao loše prvo poluvreme, ništa nije uradio i onda u drugom za kratak vremenski period nabrijao statse. Biće fantastičan kada postane starter sa 25+ minuta. Vud je od prve utakmice krenuo da igra PF. Još da mi je upao Mobli u petoj rundi, bio bih jedan od favorita za titulu, ovako ću morati da budem zadovoljan sa Džejlenom Grinom koji bi morao da pegla jako drugi deo sezone sa 17-18 šuteva u proseku. 3 hours ago, oubrevo. said: nije mi se šoralo tokom noći, što se pokazalo kao ključna grofova prednost, jer je pokupio četvrtinu spurs rostera, tj sve koji su isporučili 20pts Imao sam ih i ranije na radaru, ali me je zanimalo kako će da odigraju utakmice. Realno, tamo u Sparsima ne postoji 20ppg igrač, plus je otišao Mils, sa klupe skorerski su jedini upotrebljivi i pomalo Forbs, ali prva dvojica su bolji igrači i mlađi. Edited October 21, 2021 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Al si ga zaključio na osnovu 2 dana sezone. Ko zna šta će biti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Draki mode on. Holmes sinoc 1/1 trojke. Ako nastavi da sutira u ovom procentu kad u drugom delu sezone krene da uzima po 5 suteva u periodu retrogradnog Merkura, imacemo tri centra koji sutiraju za tri i bicemo ubedljivi favoriti za titulu. Draki mode off. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 biti će ovo jos jedna sezona grčevite borbe za opStanak. Al dobro, to se znalo i pre pocetka drafta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Švajcarski nožići imaju baš dobru ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 drejmond 2/9 sa slobodnjaka a dickpic zna da pošalje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Prvo je bio masan slovenac, pa debeli slovenac ovo je neki novi nivo. Zajebao Jokica kada je one sezone usao potpuno nespreman u sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 2 hours ago, oubrevo. said: drejmond 2/9 sa slobodnjaka a dickpic zna da pošalje Nije kao da da bi dobio tu kategoriju, bolje po tebe sad da sprži kategoriju, nego kada ti se bude lomilo u nekim duelima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts