Zvezdinho Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Nemoj da draftujes GOAT-a, Majkl Dzordana, ove sezone nece igrati utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 13 minutes ago, Zvezdinho said: Nemoj da draftujes GOAT-a, Majkl Dzordana, ove sezone nece igrati utakmice. Kaži mi Zveki onda koga da draftujem u prvoj rundi ako dobijem 13 pik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Lilarda ili Stef Karija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Just now, Zvezdinho said: Lilarda ili Stef Karija. Ja plejeve zaobilazim u prvoj rundi, eventualno ako baš dobar padne pri kraju prve runde, tipa Jang. Ponovo formiram drvored. Gober, Sabonis, Vučević, Kapela itd. Imam njuh za ove skorere u kasnijim rundama, tako da ću nadoknaditi PPM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Nista, onda Ejton. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 21, 2021 Share Posted September 21, 2021 Ejton će me čekati u drugoj rundi ove sezone, neću zaboraviti nikad taj nivo kurcobolje, a očekujem baš kada ga ja preskočim da će nabijati statse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Potvrda. It's redeem time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 kad me pitaju da li igram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 On 9/21/2021 at 3:55 PM, Itachi Uchiha said: de ste cave ostavite zvekija da ispadne jos jednom Ispace Zveki i iz B Tu je i "Debeli" ... podrazumeva se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) 8 hours ago, oubrevo. said: kad me pitaju da li igram Pauziraće taj svaku drugu, on je svoje ozbiljne igre završio u Šarlotu. Edited September 22, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 kakve to ima veze sa mojim upisom grofe a kad si već na temi, ja mislim da neće, toga nema kod thibsa. ili igraš ili ne igraš jer si povređen. load management thibs ne poznaje kao pojam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Pa ima veze sa Vokerom, nije kao da sam komentarisao ljubičice ispred skupštine. Videćemo da li će poznavati ili ne. Prošle sezone nije da je baš furao filozofiju da starteri peglaju 37-38 min po utakmici (Rendalo se ne računa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Dracarys je bio najbolji zmaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 3 hours ago, John Dies at the End said: Ispace Zveki i iz B Tu je i "Debeli" ... podrazumeva se Polako, treba @Lukaku94 da potvrdi ucesce Jbt, pa to nije samo moja ekipa, nego i Xpertova,izbrisaste coveka sa mape nacisto. Na sta to lici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Just now, Zvezdinho said: Polako, treba @Lukaku94 da potvrdi ucesce Jbt, pa to nije samo moja ekipa, nego i Xpertova,izbrisaste coveka sa mape nacisto. Na sta to lici. Ekipa je Xpertova, ali ti si ga doveo do B lige. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Ako ćemo po poreklu, ekipa je bila Lavrnjina, samo što je napustio i ostavio Xpertu koji je bio coowner. Mislim da bi moralo istim putem ako Ratzen prestane da igra, tj. odrekne se franšize, onda franšiza ide Lukakuu, jer je on prihvaćen od lige kao coowner. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) Neserca, najveci kovid izostanci , ja sa losim draftom, jebanje od softera i oduzimanje out statusa out igracima a i jedan trejd koji nije napravljen ( vestbruk, cekao se pristanak preko skajpa od Xperta) nas je odveo u B ligu za 1 kategoriju. Na primer samo da nije bilo jebanje od strane softevra za out igrace Memfisa, bili bi u A ligi ove sezone. Edited September 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 2 minutes ago, Dracarys said: Ako ćemo po poreklu, ekipa je bila Lavrnjina, samo što je napustio i ostavio Xpertu koji je bio coowner. Mislim da bi moralo istim putem ako Ratzen prestane da igra, tj. odrekne se franšize, onda franšiza ide Lukakuu, jer je on prihvaćen od lige kao coowner. Nek me isprave ako grešim, ali mislim da njih dvojica od samog početka igraju zajedno, ili bar dosta dosta dugo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 Zveki, ja sam imao goru sreću od tebe, pa sam obezbedio opstanak. Tebi se nijedan od prva 3 pika nije povredio i propustio regularnu sezonu. Sad što si draftovao likove za koje je moglo da se predvidi da će biti ugašeni, to je stvar neznanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 (edited) 2 minutes ago, Dracarys said: Zveki, ja sam imao goru sreću od tebe, pa sam obezbedio opstanak. Tebi se nijedan od prva 3 pika nije povredio i propustio regularnu sezonu. Sad što si draftovao likove za koje je moglo da se predvidi da će biti ugašeni, to je stvar neznanja. Ne, Dramond nije propustio veci deo sezone , al necu na to da se vadim. I nije se Morant povredio na pocetku sezone. Bemu misa Draki kako tako duvas vatru ko zmaj bez vatre. Edited September 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 9 minutes ago, djole said: Nek me isprave ako grešim, ali mislim da njih dvojica od samog početka igraju zajedno, ili bar dosta dosta dugo. Znači, uslov je da coowner igra dosta dugo godina sa ownerom da bi se franšiza ostavila coowneru. Ako ćemo slediti takva pravila, onda ok, samo da se odredi i broj godina. Ako coowner igra 4 godine, onda može da preuzme franšizu, ako vlasnik odšeta. 9 minutes ago, Zvezdinho said: Ne, Dramond nije propustio veci deo sezone , al necu na to da se vadim. I nije se Morant povredio na pocetku sezone. Bemu misa Draki kako tako duvas vatru ko zmaj bez vatre. Šta se Dža povredio, propustio ukupno 3 nedelje, toliko meni Furnije propusti samo kada dobije neku ogrebotinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 grof preuzeo palicu od bore 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 povraca mi se od ovog topika 😒 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 4 minutes ago, maXa88 said: povraca mi se od ovog topika 😒 S obzirom koliko puta su vam obarali trejd prosle godine , ne cudi, ne cudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 22, 2021 Share Posted September 22, 2021 22 minutes ago, gggggggg said: grof preuzeo palicu od bore Pusti ti mene, gledaj samo gde ćeš biti bez Janisa ove sezone. Kada dobiješ neki 17. pik ima glava da boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts