Davai Davai Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Pitanjce: Kako 4 IR slota, ako smo izglasali 3? Najbolje 10 sada da stavimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Nismo izglasali za 3, bio je rezultat 10-10, niste nas nadglasali i glasanje je poništeno, ostalo je 4 IR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ja nisam znao da sam draftovao niti jednog povredjenog igraca a kamoli 3. Za ovog Sejka da sam znao da dugo nece igrati, ne bih ga draftovao uopste. Pre bih Milsa, koga sam nekako zaboravio i sad ga je bolji vejver od mog dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 7 minutes ago, Dracarys said: Nismo izglasali za 3, bio je rezultat 10-10, niste nas nadglasali i glasanje je poništeno, ostalo je 4 IR-a. Za proslu sezonu imalo smisla 4, bilo mnogo vise covid protokola itd... Ove sezone je malo drugaciji kontekst, vise vakcinisanih, nebitno sad. Ovo je bas veliki propust i tek cete videti koliko ce uticati sto su ljudi ishakalisali po 4 ira prvi dan. "a liga" ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 hour ago, Dracarys said: Ja samo ne mogu da verujem i da je Geri Heris sada uzet sa FA, a ne preko vejvera, on mi je bio treća želja nakon Vagnera i Gordona. Peglaće startera, bar do ol stara i novog trejda. Ako Harris bude igrao ispred Suggsa, Orlando odmah bolje da ugasi franšizu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ako Harris bude igrao ispred Suggsa, Orlando odmah bolje da ugasi franšizu.I ako bude igrao, dečko je ozbiljno propao, i to pre svega mislim na samopouzdanje, tako da nema ništa od njega.Ja pokupio Shameta sa FA, dali su mu fin ugovor, trebalo bi da ima i finu rolu. Ne očekujem previše, ali me je iznenadilo da je ostao na FA s obzirom na to šta se sve dizalo sa waivera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako Harris bude igrao ispred Suggsa, Orlando odmah bolje da ugasi franšizu. Koliko sam ja upućen i kako njihovi navijači govore, gotovo je sigurno startni duo bekova Sags-Heris, na krilo će najverovatnije Ros, ako ne on, onda Vagner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 4 minutes ago, djole said: I ako bude igrao, dečko je ozbiljno propao, i to pre svega mislim na samopouzdanje, tako da nema ništa od njega. Ja pokupio Shameta sa FA, dali su mu fin ugovor, trebalo bi da ima i finu rolu. Ne očekujem previše, ali me je iznenadilo da je ostao na FA s obzirom na to šta se sve dizalo sa waivera. Ja sam nocas , onako u polu snu , "stilkirao" vise igraca, medju njima bio i Shamet... ESPN mi izabrao ( ne znam kako i na osnovu čega) dodelio debelog iz Hou 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Fino da me nije espn zajebao i skinuo out Brownu pokupio bih 4 fina fa igraca. DaJ je verovatno startni C igrace 15 minuta taman da pokrije dok se ne vrati Bucher, Matis je tu da pokrije dok se ne vrati Isak i Milsap je proba posto je imao neke DD u presezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Fino si nashtelovao ova "pravila" 😂 Shlms... Čuj: "jao bedak što nisam pokupio 4 FA"... lmao koja prijava 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) Pa ti bi morao da pevaš zbog ovih 4 IR-a. Sve same staklenjake u ekipi imaš. Edited October 19, 2021 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 2 minutes ago, Davai Davai said: Fino si nashtelovao ova "pravila" 😂 Shlms... Čuj: "jao bedak što nisam pokupio 4 FA"... lmao koja prijava 😅 Sigurno isao sam da kupim 10 glasa, shims. Sva sreca pa od starta kmecis, odlican doprinos 10/10 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 19 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Fino da me nije espn zajebao i skinuo out Brownu pokupio bih 4 fina fa igraca. DaJ je verovatno startni C igrace 15 minuta taman da pokrije dok se ne vrati Bucher, Matis je tu da pokrije dok se ne vrati Isak i Milsap je proba posto je imao neke DD u presezoni. Odakle ti to da je DaJ starter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Sigurno isao sam da kupim 10 glasa, shims. Sva sreca pa od starta kmecis, odlican doprinos 10/10Očigledno da se zajebava...Ali preterivanje je 4 stvarno... ako vam je logika da se tako timovi zaštite od nesrećnih povreda, odmaranja (mada se O ni ne dobija za to), što onda ne stavimo i šest, sedam, devet IR mesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Zato što je 4 prava mera. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ova rupa u tj. od pravila nije ni za shta drugo sem za sprdanje... 😂 Toga nema ni u amaterskim ligama, plus pravilo koje sam ranije isticao: neograničeni broj transfera... fuj. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 Kakve su ovo price na dan kada pocinje liga. Imali ste mesece da pisete o pravilima i danas ste nasli o tome da pisete. Koliko vidim 4 IR spota su iskoristila samo 2 tima, tako da maltene nikakva razlika nije da li imamo 3 ili 4. Ajmo neko kurcenje ili kukanje, pocinje sezona zvanicno! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 8 minutes ago, Davai Davai said: Ova rupa u tj. od pravila nije ni za shta drugo sem za sprdanje... 😂 Toga nema ni u amaterskim ligama, plus pravilo koje sam ranije isticao: neograničeni broj transfera... fuj. :S Bio si slobodan, nekih cca mesec dana, da istupis iz lige, a ne da sada, standardno, seruckas Ili/I igraš po pravilima koje je vecina od 20 učesnika izglasala... Edited October 19, 2021 by John Dies at the End 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Evo da otvorim sezonu kukanja, protivnik u prvom kolu ima nekoliko utakmica više naravno iako mi se stvarno ne sviđa njegova ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Odakle ti to da je DaJ starter? Startovao 4/5 u presezoni, sumnjam da ce Davis od starta da bude 5; za DH je vise puta pricao da voli da ga koristi kao rezervnog C da dominira protiv small ball 5. Tako da ocekujem ovog 15-19 minuta kao starter cisto da pokrije prve dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Lamelo, Spida, Beret, Pi Džej Vašington, Bruk Lopez, Furnije, Tedi Jang, Noel, Burks, Rojs O'nil, Terens Dejvis i Kenrih Vilijams. :/ Druga godina kako nisam pipnuo draft, brat napravio neki bućkuriš, tako da će jedno trojica biti bačena do vikenda, minimum. Protiv haosa se svakako uvek ide na pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 12 minutes ago, John Dies at the End said: Bio si slobodan, nekih cca mesec dana, da istupis iz lige, a ne da sada, standardno, seruckas Ili/I igraš po pravilima koje je vecina od 20 učesnika izglasala... Ne lupa se edit nakon što dobiješ srce, Srce. ❤️ "Većina" je isto 10, tako da i nije, ali ok jasna pravila... A moje je pravo da podsmevam ako mi se ne svidja. Ovo što neki sad uzimaju 4 FA odjednom je kao da imaju još 3-4 runde drafta samo za sebe... Samo kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 10 minutes ago, zorex said: Lamelo, Spida, Beret, Pi Džej Vašington, Bruk Lopez, Furnije, Tedi Jang, Noel, Burks, Rojs O'nil, Terens Dejvis i Kenrih Vilijams. :/ Druga godina kako nisam pipnuo draft, brat napravio neki bućkuriš, tako da će jedno trojica biti bačena do vikenda, minimum. Protiv haosa se svakako uvek ide na pobedu. Analizirajući malo rostere, moram ti reći da ako od starta ne zapneš jako na FA, ogroman si kandidat za ispadanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Ja sam nocas , onako u polu snu , "stilkirao" vise igraca, medju njima bio i Shamet... ESPN mi izabrao ( ne znam kako i na osnovu čega) dodelio debelog iz Hou 😄 ako si claimovao više igrača, prvi koga si odabrao ti je priority no.1 i tako redom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 9 minutes ago, Dracarys said: Analizirajući malo rostere, moram ti reći da ako od starta ne zapneš jako na FA, ogroman si kandidat za ispadanje. Hoce li ta analiza rostera, topik umire od cekanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts