Jump to content

Toronto/Montreal ----> Sinsinati :)

Recommended Posts

Posted

Bojim se da je sad već svejedno hoću li šta pisati :frusty:

Volela bih da možemo da menjamo Sašin današnji performans za onaj iz Tokija :cry:

• Like 1
Posted (edited)

Sad Zverev posle vracanja brejka na kratko izasao s terena (da li je povracao?), valjda zvao trenera za sledecu promenu.

drama, drama...

Edited by wwww
Posted

Dosad znamo da su probleme sa stomakom imali Kvitova, Monfis i Zverev, a možda ih je bilo još za koje ne znamo. Očigledno ili je neki stomačni virus tamo ili su organizatori zabrljali nešto oko hrane.

Posted (edited)

pih, razocaravajuci pozdrav na mrezi...

Tomorrow we’ll have the battle of the gold chains

:classic_biggrin:

Edited by wwww
Posted
3 hours ago, alcesta said:

Bojim se da je sad već svejedno hoću li šta pisati :frusty:

Volela bih da možemo da menjamo Sašin današnji performans za onaj iz Tokija :cry:

Ali kad ja mislim DO SAD da je Cicipas pobedio...:classic_laugh:

• Ha-ha 1
Posted

Ja otišla u krevet kad je tražio lekara, mislila da nema šanse više. Kako je ovo izvadio posle dva brejka minusa? :classic_ohmy:

Bogami, drago mi je što je izbacio Cipija, ali ako je uveo i ovakve povratke u repertoar posle Tokija biće opasniji i od Medvedeva u Njujorku.

Posted

Najogavniji igrac na touru mi je Tsitsipas. Navijao sam za Zvereva kojeg takodje ne varim najbolje. 

Tatici bi zabranio prisustvo na mečevima zbog konstantnog

koucinga. 

Posted

Ali koliko je Rubljov bio srećan posle pobede :classic_biggrin:

“There’s still so many things to improve, but it’s like you pass university—they give you the diploma, and now you passed university.”

Posted
8 hours ago, alcesta said:

Ja otišla u krevet kad je tražio lekara, mislila da nema šanse više. Kako je ovo izvadio posle dva brejka minusa? :classic_ohmy:

Bogami, drago mi je što je izbacio Cipija, ali ako je uveo i ovakve povratke u repertoar posle Tokija biće opasniji i od Medvedeva u Njujorku.

Al ja sam bila ubeđena da to znaš pravi rezultat 😇

Posted
1 hour ago, wwww said:

:classic_ohmy:

Dobro su ovi u publici prošli, a i on...

Tajhmanovoj svaka čast kako je stigla do finala, a i što je već uzela više gemova od Azarenke, ali ovo je mnogo dosadno.