alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ja ga i ne slušam, nisam ni znala da je još neko u studiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 A u kakva će završnica da bude od 1. do 4. mesta u 0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Evo je vratila se 😅 A evo je i ova Noletova 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Uključio se mikrofon, koliko je trebalo da im neko javi Baš su male razlike, uživanje za gledanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ma bravo za mladu Ruskinju 👏👏👏👏 A u loše ocene....šteta. Meljnikova ima medalju, a sada koje boje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Više id 13.46 treba Lee za prvo mesto....trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ova Meljnikova osim što je oličenje elegancije pride je i preslatka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Sunisi treba preko 13.466 za prvo mesto. 13,700. Ne da su je častili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 minutes ago, Stiletto said: Sunisi treba preko 13.466 za prvo mesto. Mislim da Rebeka treba da bude malo bolja od Meljnikove za zlato, ali već je pogrešila tako da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nema šanse da Brazilka dobije preko 13,801 za zlato. Bukvalno su poklonili zlato SAD zbog Bajlsove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 To je zlato za USA, a mislim da je Meljnikova druga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Grešila je previše Brazilka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Možda i druga Ruskinja bronza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Meljnikova tek treća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ipak druga.....mislim da je Brazilka dobila previsoku ocenu, ali ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ja ne mogu da verujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 1 minute ago, Stiletto said: Ja ne mogu da verujem... Pa mislim da je prvi put izašla sa obe noge, pa još jedan izlaz i na kraju ispada da je vezba bila bolja od onoga što je uradila Meljnikova, a ja mislim da nije. Ok idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Sportovi sa umjetničkim dojmom Edit: je li realno da je ovaj malopre rekao "Sajmon Bajls" Edited July 29, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Ništa bez Melnikove 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 On 7/28/2021 at 1:36 PM, Don Juan said: Na ekranu piše da će se vrštit provera rezultata Hašimota. Komenator sa ES kaže povreda Hašimota 🤣 Pa da li je realno.... I dalje tvrdi da je povreda 🤣🤣🤣🤣 Da zlo bude vece danas je ponovio ovo isto kad je Kanadjanka trazila proveru i jos se iznervirao sto se takmicenje prekinulo zbog njene povrede. Jedino gore od loseg komentatora je los komenatator koji uopste nece da uci i ponavlja iste greske iz prenosa u prenos. 5 hours ago, Don Juan said: Pa mislim da je prvi put izašla sa obe noge, pa još jedan izlaz i na kraju ispada da je vezba bila bolja od onoga što je uradila Meljnikova, a ja mislim da nije. Ok idemo dalje. Vezba joj je bila stvarno fantasticna i na dve dijagnale je imala apsolutno savrsene doskoke kakve nisam video ni kod jedne druge takmicarke (bukvalmno se ukopala u mestu) tako da je to sigurno kompenzovalo one dve greske. Ja navijao danas za Belgijanku, Kanadjanku i Holandjanku (u predstavljanju to su bile tri najvise :D) i Belgijanka je bila odlicna nakon prve dve sprave ali posle popustila, steta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Evo zlatne medalje na Izrael, prve na ovim OI, prve posle Atine i druge u istoriji Izraela, i prve medalje u op[te koji je izrael osvojio u istroji. Tako da je Dolgopyat, upravo ispisao istoriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Biles je uradila medveđu uslugu Carey. Sada i ona treba da se pokupi i da ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Vanesa Ferari srebrna ❤❤❤❤ Pa zaslužila je posle svih omih četvrtih mesta 😍 Edited August 2, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Bajlsova se vraća, učestvovaće sutra na gredi. Posle sveg ovog hajpa oko mentalnog zdravlja, neće uzeti zlato samo ako padne s grede na glavu. U tom slučaju uzeće srebro. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Zašto ovaj komentator nije komentarisao gimnastiku od početka na ES? Drastična razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts