Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 21 minutes ago, ControlFreak said: Ok, još malo pomoći i onda laku noć, haha. Zamislite da je na slici tanjir i …. Kasika? nema smisla ali ajde 1 minute ago, Angelia said: Kasika? nema smisla ali ajde Indonesia, biljke...nesto za mesanje, sad totalno lupetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Još malo pomoći…recimo tanjir, u tanjiru azijsko jelo, pa pribor…čemu bi ovaj predmet poslužio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 minute ago, ControlFreak said: Još malo pomoći…recimo tanjir, u tanjiru azijsko jelo, pa pribor…čemu bi ovaj predmet poslužio? Za serviranje pirinca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Da se ostave štapići u onom šupljem delu? Ili salvet? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Aaah…tako blizu, ali razumem tok razmišljanja. Ako koristiš štapiće? Bravo Andrej! To se koristi da ostaviš štapiće, ne uprljš stolnjak! I hvala @Andrej, sad mogu da spavam 🤗 evo neki drugačiji dizajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Hvala vama i laku noć A pošto idem već na posao - evo jedna lepa sličica za pogoditi- a i lako je: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 @Andrej daj sliku da pogadjam ujutru posto planiram da postavim diy projekat prijatelja 1 minute ago, Andrej said: Hvala vama i laku noć A pošto idem već na posao - evo jedna lepa sličica za pogoditi- a i lako je: Vatromet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 6 minutes ago, ControlFreak said: Aaah…tako blizu, ali razumem tok razmišljanja. Ako koristiš štapiće? Bravo Andrej! To se koristi da ostaviš štapiće, ne uprljš stolnjak! I hvala @Andrej, sad mogu da spavam 🤗 evo neki drugačiji dizajn Znaci, jos milion puta da sam pogadjala ne bi se ovog setila 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Može i ovako 4 minutes ago, Angelia said: @Andrej daj sliku da pogadjam ujutru posto planiram da postavim diy projekat prijatelja Vatromet? Nije vatromet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Može i ovako E sad...lici na broccoli 😀 Nesto sa nervnim sistemom? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 minute ago, Angelia said: E sad...lici na broccoli 😀 Nesto sa nervnim sistemom? Bravo - upravo je brokoli u pitanju - prikazan na Magnetnoj doduše Izvolite - vaš je red za postaviti pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Bravo - upravo je brokoli u pitanju - prikazan na Magnetnoj doduše Izvolite - vaš je red za postaviti pitanje Ne mogu da verujem, cek secund da nadjem slike...na ovo sam i ja bila u fazonu wth?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Evo ovako, poslao mi prijatelj pa racunam da ne ugrozavam neki copyright...nece sigirno citati forum ovde... kaze on- ovo je moj projekat za vikend, pre par nedelja, par nas pogadjalo sta je. Dajem vam ceo proces...skoro: Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Pilicarnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 4 minutes ago, Baby said: Pilicarnik? Bre baby ti si bolja od mene, ja sam bila u fazonu gde kokoske idu? A ja sam sa sela, pa mi on objasnio kako to ovde funkcionise. Da, pilicarnik je u pitanju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Jedna od mojih omiljenih zivotinjica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Baby said: Jedna od mojih omiljenih zivotinjica. Nije chipmunk, suvise malo za mrmota (imam jednog u dvoristu). Ostavljam Andreju, ono sa brokolijem je bilo wild. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Veze nemam - liči na igračku ... Jel živo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 minute ago, Andrej said: Veze nemam - liči na igračku ... Jel živo? Koliko je izbliza, I ja bi se pitala. Glodar koji se smeska...hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Veze nemam - liči na igračku ... Jel živo? Zivo zivo 😄 Just now, Angelia said: Koliko je izbliza, I ja bi se pitala. Glodar koji se smeska...hmmm Da, zovu je najsrecnija zivotinja na svetu. Zivi samo na jednom mestu, tj. jos mali broj njih na drugom i ljudi putuju tamo da bi se slikali sa njom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Quokka? Bilo pre neki dan na Nat. Geo. Wild. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Just now, Kronostime said: Quokka? Bilo pre neki dan na Nat. Geo. Wild. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Noga od skele? Noga od stola? Krevet za lutke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 4 minutes ago, Andrej said: Noga od skele? Noga od stola? Krevet za lutke? Ne. Da pomognem - kamperi ga koriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts