Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 21 minutes ago, ControlFreak said: Ok, još malo pomoći i onda laku noć, haha. Zamislite da je na slici tanjir i …. Kasika? nema smisla ali ajde 1 minute ago, Angelia said: Kasika? nema smisla ali ajde Indonesia, biljke...nesto za mesanje, sad totalno lupetam
C.F. Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Još malo pomoći…recimo tanjir, u tanjiru azijsko jelo, pa pribor…čemu bi ovaj predmet poslužio?
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 1 minute ago, ControlFreak said: Još malo pomoći…recimo tanjir, u tanjiru azijsko jelo, pa pribor…čemu bi ovaj predmet poslužio? Za serviranje pirinca?
Besni lala Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Da se ostave štapići u onom šupljem delu? Ili salvet? 2
C.F. Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Aaah…tako blizu, ali razumem tok razmišljanja. Ako koristiš štapiće? Bravo Andrej! To se koristi da ostaviš štapiće, ne uprljš stolnjak! I hvala @Andrej, sad mogu da spavam 🤗 evo neki drugačiji dizajn
Besni lala Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Hvala vama i laku noć A pošto idem već na posao - evo jedna lepa sličica za pogoditi- a i lako je:
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 @Andrej daj sliku da pogadjam ujutru posto planiram da postavim diy projekat prijatelja 1 minute ago, Andrej said: Hvala vama i laku noć A pošto idem već na posao - evo jedna lepa sličica za pogoditi- a i lako je: Vatromet? 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 6 minutes ago, ControlFreak said: Aaah…tako blizu, ali razumem tok razmišljanja. Ako koristiš štapiće? Bravo Andrej! To se koristi da ostaviš štapiće, ne uprljš stolnjak! I hvala @Andrej, sad mogu da spavam 🤗 evo neki drugačiji dizajn Znaci, jos milion puta da sam pogadjala ne bi se ovog setila 😄
Besni lala Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Može i ovako 4 minutes ago, Angelia said: @Andrej daj sliku da pogadjam ujutru posto planiram da postavim diy projekat prijatelja Vatromet? Nije vatromet
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Može i ovako E sad...lici na broccoli 😀 Nesto sa nervnim sistemom? 1 1 1
Besni lala Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 1 minute ago, Angelia said: E sad...lici na broccoli 😀 Nesto sa nervnim sistemom? Bravo - upravo je brokoli u pitanju - prikazan na Magnetnoj doduše Izvolite - vaš je red za postaviti pitanje
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Bravo - upravo je brokoli u pitanju - prikazan na Magnetnoj doduše Izvolite - vaš je red za postaviti pitanje Ne mogu da verujem, cek secund da nadjem slike...na ovo sam i ja bila u fazonu wth?!?
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Evo ovako, poslao mi prijatelj pa racunam da ne ugrozavam neki copyright...nece sigirno citati forum ovde... kaze on- ovo je moj projekat za vikend, pre par nedelja, par nas pogadjalo sta je. Dajem vam ceo proces...skoro:
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 4 minutes ago, Baby said: Pilicarnik? Bre baby ti si bolja od mene, ja sam bila u fazonu gde kokoske idu? A ja sam sa sela, pa mi on objasnio kako to ovde funkcionise. Da, pilicarnik je u pitanju 1 1
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Baby said: Jedna od mojih omiljenih zivotinjica. Nije chipmunk, suvise malo za mrmota (imam jednog u dvoristu). Ostavljam Andreju, ono sa brokolijem je bilo wild. 1
Angelia Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 1 minute ago, Andrej said: Veze nemam - liči na igračku ... Jel živo? Koliko je izbliza, I ja bi se pitala. Glodar koji se smeska...hmmm
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 2 minutes ago, Andrej said: Veze nemam - liči na igračku ... Jel živo? Zivo zivo 😄 Just now, Angelia said: Koliko je izbliza, I ja bi se pitala. Glodar koji se smeska...hmmm Da, zovu je najsrecnija zivotinja na svetu. Zivi samo na jednom mestu, tj. jos mali broj njih na drugom i ljudi putuju tamo da bi se slikali sa njom.
Kronostime Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Quokka? Bilo pre neki dan na Nat. Geo. Wild. 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Just now, Kronostime said: Quokka? Bilo pre neki dan na Nat. Geo. Wild. 1 1
Besni lala Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Noga od skele? Noga od stola? Krevet za lutke?
Kronostime Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 4 minutes ago, Andrej said: Noga od skele? Noga od stola? Krevet za lutke? Ne. Da pomognem - kamperi ga koriste.
Recommended Posts