C.F. Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Rainbow eucalyptus? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 38 minutes ago, ControlFreak said: Rainbow eucalyptus? LGBT Eukaliptus 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Prelepi su. Prvi put videla na Maui. Eucalyptus Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Jeste 😄 Moze dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 1 minute ago, ControlFreak said: Wright brothers.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 To je bilo lako, nego ono kad se gadjate sa florom I faunom 😀 nije bas moj reon. Medjutim trenutno nemam inspiraciju pa ako moze neko.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Evo ja sam nasla nesto interesantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Gledala sam ovo u nekom filmu. To je neka vrsta ribe, mislim japanska, pravi prelep cirkularni dezen u pesku da privuče ženke. Naravno, znamo da je to moguće samo u životinjskom svetu 😄. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 minutes ago, ControlFreak said: Gledala sam ovo u nekom filmu. To je neka vrsta ribe, mislim japanska, pravi prelep cirkularni dezen u pesku da privuče ženke. Naravno, znamo da je to moguće samo u životinjskom svetu 😄. Buuu, ja mislila otisak neke busilice na dnu mora...reko ja, flora I fauna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Volim da gledam te naučne filmove, pa mi se urezalo u sećanju jer je zaista interesantno. Nadam se da se baby neće ljutiti da postavim video, ona sad sigurno spava. Pufferfish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 34 minutes ago, ControlFreak said: Volim da gledam te naučne filmove, pa mi se urezalo u sećanju jer je zaista interesantno. Nadam se da se baby neće ljutiti da postavim video, ona sad sigurno spava. Pufferfish Ja volim da gledam istorijske, geografske I tehnicke dokumentarce. Flora I fauna su mi "lepo, ne specijalno interesatno". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 3 hours ago, Angelia said: Ja volim da gledam istorijske, geografske I tehnicke dokumentarce. Flora I fauna su mi "lepo, ne specijalno interesatno". Sve pobrojano (privilegija penzije) ali flora i fauna su bez premca, tako malo znamo o planeti i drugim oblicima zivota. Iz prve sam pogodila sta je na slici jer sam bila zapanjena sta ova ribica radi. Bez preterivanja, jedan od razloga sto ne volim meso i veoma ga retko jedem je, izmedju ostalog, i ovo stvorenjce, stvarno nema smisla da pojedem nesto sto je kreativnije od mene.....😜 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 7 hours ago, ControlFreak said: Gledala sam ovo u nekom filmu. To je neka vrsta ribe, mislim japanska, pravi prelep cirkularni dezen u pesku da privuče ženke. Naravno, znamo da je to moguće samo u životinjskom svetu 😄. Jeste 7 hours ago, ControlFreak said: Volim da gledam te naučne filmove, pa mi se urezalo u sećanju jer je zaista interesantno. Nadam se da se baby neće ljutiti da postavim video, ona sad sigurno spava. Pufferfish Nece 😄 Ja postavila pre nego sto sam videla ovaj post... meni jako interesantno i neverovatno precizno... 6 hours ago, Angelia said: tehnicke dokumentarce Ova ribica je bolji tehnicki "crtac" nego mnogi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 hours ago, Pletilja said: Sve pobrojano (privilegija penzije) ali flora i fauna su bez premca, tako malo znamo o planeti i drugim oblicima zivota. Iz prve sam pogodila sta je na slici jer sam bila zapanjena sta ova ribica radi. Bez preterivanja, jedan od razloga sto ne volim meso i veoma ga retko jedem je, izmedju ostalog, i ovo stvorenjce, stvarno nema smisla da pojedem nesto sto je kreativnije od mene.....😜 Ne potcenjuj tvoju kreativnost. 😉 Ja isto volim da gledam zivotinje i vidim nazalost koliko smo prepotentni da mislimo da smo najbitniji na ovoj planeti koju unistavamo samo radi svog komotiteta. U biljkama uzivam, odmor za mozak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 odakle sam i čemu služim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Iz Mehika, za čuvanje kukuruza? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Ne. Drago mi je da te čitam, nadam se da ti je bolje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 2 hours ago, ControlFreak said: odakle sam i čemu služim? Indija, pepeo nesto sam morbidna danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 1 hour ago, ControlFreak said: Ne. Drago mi je da te čitam, nadam se da ti je bolje. Takodje.... 🙂 3 hours ago, ControlFreak said: odakle sam i čemu služim? America cookie jar? A moze i za stekovanje kesa 😄 Nemam pojma, lupam... nisam ni dobro jos pogledala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ne, nije iz Amerike. Mala pomoć, zapadnije odatle. Nije ni iz Indije, ali nastavite da dajete odgovore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 38 minutes ago, ControlFreak said: Ne, nije iz Amerike. Mala pomoć, zapadnije odatle. Nije ni iz Indije, ali nastavite da dajete odgovore. Geografski - Azija je zapadno od Amerike. Cup za kimchi? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 onggi kimchi pot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Neki park? Evropski grad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts