threepwood Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Zorana i Jasmina nazalost bez finala. Zorana je super krenula. Posle 20tak hitaca je cak i vodila, ali se totalno raspala u drugom delu. Na kraju ni blizu plasmana u finale. Edited July 25, 2021 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Nekako stara priča sto se nje tiče na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Surova konkurencija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Sebic i Stefanovic takodje bez finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ruskinja Vitalina Bacaraškina osvojila je zlato u gađanju vazdušnim pištoljem sa deset metara, uz olimpijski rekord od 240,3 krugova. Srebro je pripalo Bugarki Antoaneti Kostadinovoj (239,4), a bronza Kineskinji Ranđin Đang (218,0). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Ako sam dobro video, Bugarka zesce podbacila u poslednjem hitcu i to je Ruskinji omogucilo zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Mikec i Zorana se upravo takmiče u kvalifikacijama u mixu, trenutno su na desetoj poziciji. Vrte se sve vreme od 7. do 11. mesta. Sad su već neko vreme peti Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Usli su sa pete pozicije u drugi krug kvalifikacija. E sad, nemam pojma da li se prenose rezultati iz prvog kruga, to bas i ne bi valjalo jer je prva cetvorka malo odmakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ne mogu da nadjem u pravilima. U pojedinacnim takmičenjima se racunalo od početka ali tamo se išlo direktno u finale, ovde sad u ovoj fazi treba da ispadnu još 3 tima pa onda finale. Trebalo bi da počne za koji trenutak edit: izgleda da se opet kreće od 0 sto je dobro iz ugla šanse za medalju Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ne prenosi se izgleda. 2x po 10 hitaca svako, prva dva para idu u mec za zlato, treci i cetvrti u mec za bronzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Da, biće mečeva za zlato i bronzu, a pre prvih kvalifikacija pisalo je da će ići druga runda odakle će pet ići u finale pa klasično otpadanje. Bas im je očajan sajt edit: smenjujemo se sa Kinezima na 4. i 5. mestu Iranac koji je osvoji zlato pojedinačno, protiv Mikeca, puca u drugoj seriji nepogrešivo, 6x10. Sad je na 8x10. edit2: upucao je 100, sreća partnerka mu je slaba. Kod nas Zorana nosi za sad, mada smo pali sa treceg na četvrto mesto Boricemo se za bronzu, za 2 poena nam je izmakla sigurna medalja, Zorana je na kraju popustila a Damir je na svu sreću počeo da pogadja desetke Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Prodjosmo na kraju u mec za bronzu. Sreca pa je Iranka bila najgora, malo je falilo da je ludi Javad iznese do borbe za medalju 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ovaj mora da je neki terorista U 4 mec za bronzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Udavio Strajnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Mikec solidno prodao Zoranu. Ne da mi se da sabiram, ali na oko se vidi da je ozbiljna razllika u njihovim rezultatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Zao mi nasih, 4. mesto jbt... Nekako nemaju srece na OI. Naosvajaju se tih Svetskih kupova i prvenstava, ali na OI redovno corak. Sad dal mozda mi previse ocekujemo od njih, to je drugo pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kako stojimo u nastavku? Imamo li još negde šansu da grebucnemo kakvu-takvu medalju za streljaštvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Quote Ne postoji ništa gore od četvrtog mesta na Olimpijskim igrama, već sma imala to isksuvo u Londonu, baš sam izgubila od iste devojke. Razočarani smo, ali da smo mogli bolje, bili bismo bolji, izjavila je srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović. Quote "Pokušavam da nekako ovo "progutam". Imao sam veliku želju, dao sam sve od sebe. Kvalitetan smo tim i ostaje veliki žal. Moj nastup u finalu bio je daleko od onog što umem, morao sam da dam više i biće mi potrebno malo vremena da se stabilizujem", poručio je Mikec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 8 hours ago, Žulj said: Kako stojimo u nastavku? Imamo li još negde šansu da grebucnemo kakvu-takvu medalju za streljaštvo? Imamo jos 3 iventa do kraja turnira cini mi se, bilo bi fenomenalno da se Zorani vrati za danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Danas sam slušao na ta tri takmičenja nastupiće 6 naših od kojih je jedan bio 2. na zadnjem svetskom kupu. I još dvoje su bili dobri na EP. Nisam upamtio imena. Neka bude još jedna medalja i strelci su ok odradili. Ja iskreno nisam ništa od njih očekivao na ovim OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 39 minutes ago, Klotzen said: Danas sam slušao na ta tri takmičenja nastupiće 6 naših od kojih je jedan bio 2. na zadnjem svetskom kupu. I još dvoje su bili dobri na EP. Nisam upamtio imena. Neka bude još jedna medalja i strelci su ok odradili. Ja iskreno nisam ništa od njih očekivao na ovim OI. hmmm strijelci su jedini sigurni od pamtivjeka a taj pamtivjek pocinje sa Maksom i Jasnom. Ja sam iskreno mislio da bi Sebo mogao do finala a po tim novim pravilima cim si u finalu, ni medalja nije daleko tj. jednaki su svi. Zorana takodje, ocito su prevelika zelja ( pod "moranje") i pritisak uradili svoje jer vezati 3 osmice uhh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 U Riju nisu ništa uzeli, U Londonu smo imali nekoliko svetskih prvaka i uzešmo samo dve medalje, Peking ništa. Pre toga po 1 do 2. Mislim da su samo na jednoj OI uzeli 3 ili 4 medalje. To nisu neke velike cifre ako se to uporedi sa brojem SP i EP trofeja koje su uzimali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 4 minutes ago, Klotzen said: U Riju nisu ništa uzeli, U Londonu smo imali nekoliko svetskih prvaka i uzešmo samo dve medalje, Peking ništa. Pre toga po 1 do 2. Mislim da su samo na jednoj OI uzeli 3 ili 4 medalje. To nisu neke velike cifre ako se to uporedi sa brojem SP i EP trofeja koje su uzimali. Kao sto je prije dva dana moj prijatelj Nedzad Fazlija ( inace jedini BiH stijelac koji je bio na OI i zauzeo 6. mjesto ) izjavio, da su OI vrh svega. Nema veze koliko si puta osvojio SP, SK ili EP, na OI sve to pada u vodu. Koliko god si prekaljen strijelac i visestruki osvajac svega, tamo kao pocetnika te trese trema i ko se uspije s tim izboriti, on je slavljenik. Jedan Matt Emmons koji je bio top topova, na dve uzastopne olimpijade gubi zlato na zadnjem hicu i to sa osmicom a osnovni dio pucao 600 / 600 Cijeli svijet te gleda, tvoja drzava ima velika ocekivanja, velike su nagrade realno ( naravno osim ako nisi iz BiH ) itd itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Zato i nisam očekivao medalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, Klotzen said: Zato i nisam očekivao medalje. Ja iskreno nisam od Damira ali od Jelene jesam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts