Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zorana i Jasmina nazalost bez finala. Zorana je super krenula. Posle 20tak hitaca je cak i vodila, ali se totalno raspala u drugom delu. Na kraju ni blizu plasmana u finale.

Edited by threepwood
Posted

1627187311603_000_9G49PC_(1).jpg

Ruskinja Vitalina Bacaraškina osvojila je zlato u gađanju vazdušnim pištoljem sa deset metara, uz olimpijski rekord od 240,3 krugova. Srebro je pripalo Bugarki Antoaneti Kostadinovoj (239,4), a bronza Kineskinji Ranđin Đang (218,0).

Posted

Mikec i Zorana se upravo takmiče u kvalifikacijama u mixu, trenutno su na desetoj poziciji. Vrte se sve vreme od 7. do 11. mesta.

Sad su već neko vreme peti

Posted

Usli su sa pete pozicije u drugi krug kvalifikacija. E sad, nemam pojma da li se prenose rezultati iz prvog kruga, to bas i ne bi valjalo jer je prva cetvorka malo odmakla

Posted

Ne mogu da nadjem u pravilima. U pojedinacnim takmičenjima se racunalo od početka ali tamo se išlo direktno u finale, ovde sad u ovoj fazi treba da ispadnu još 3 tima pa onda finale.

Trebalo bi da počne za koji trenutak

edit: izgleda da se opet kreće od 0 sto je dobro iz ugla šanse za medalju

Posted

Da, biće mečeva za zlato i bronzu, a pre prvih kvalifikacija pisalo je da će ići druga runda odakle će pet ići u finale pa klasično otpadanje.

Bas im je očajan sajt

edit: smenjujemo se sa Kinezima na 4. i 5. mestu

Iranac koji je osvoji zlato pojedinačno, protiv Mikeca, puca u drugoj seriji nepogrešivo, 6x10. Sad je na 8x10.

edit2: upucao je 100, sreća partnerka mu je slaba.

Kod nas Zorana nosi za sad, mada smo pali sa treceg na četvrto mesto

Boricemo se za bronzu, za 2 poena nam je izmakla sigurna medalja, Zorana je na kraju popustila a Damir je na svu sreću počeo da pogadja desetke

Posted

Ne postoji ništa gore od četvrtog mesta na Olimpijskim igrama, već sma imala to isksuvo u Londonu, baš sam izgubila od iste devojke. Razočarani smo, ali da smo mogli bolje, bili bismo bolji, izjavila je srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović.

"Pokušavam da nekako ovo "progutam". Imao sam veliku želju, dao sam sve od sebe. Kvalitetan smo tim i ostaje veliki žal. Moj nastup u finalu bio je daleko od onog što umem, morao sam da dam više i biće mi potrebno malo vremena da se stabilizujem", poručio je Mikec

• Tuzno 1
Posted
8 hours ago, Žulj said:

Kako stojimo u nastavku?

Imamo li još negde šansu da grebucnemo kakvu-takvu medalju za streljaštvo?

Imamo jos 3 iventa do kraja turnira cini mi se, bilo bi fenomenalno da se Zorani vrati za danas.

Posted

Danas sam slušao na ta tri takmičenja nastupiće 6 naših od kojih je jedan bio 2. na zadnjem svetskom kupu. I još dvoje su bili dobri na EP. Nisam upamtio imena. Neka bude još jedna medalja i strelci su ok odradili. Ja iskreno nisam ništa od njih očekivao na ovim OI.

Posted
39 minutes ago, Klotzen said:

Danas sam slušao na ta tri takmičenja nastupiće 6 naših od kojih je jedan bio 2. na zadnjem svetskom kupu. I još dvoje su bili dobri na EP. Nisam upamtio imena. Neka bude još jedna medalja i strelci su ok odradili. Ja iskreno nisam ništa od njih očekivao na ovim OI.

hmmm strijelci su jedini sigurni od pamtivjeka a taj pamtivjek pocinje sa Maksom i Jasnom.

Ja sam iskreno mislio da bi Sebo mogao do finala a po tim novim pravilima cim si u finalu, ni medalja nije daleko tj. jednaki su svi.

Zorana takodje, ocito su prevelika zelja ( pod "moranje") i pritisak uradili svoje jer vezati 3 osmice uhh.

Posted

U Riju nisu ništa uzeli, U Londonu smo imali nekoliko svetskih prvaka i uzešmo samo dve medalje, Peking ništa. Pre toga po 1 do 2. Mislim da su samo na jednoj OI uzeli 3 ili 4 medalje. To nisu neke velike cifre ako se to uporedi sa brojem SP i EP trofeja koje su uzimali.

Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

U Riju nisu ništa uzeli, U Londonu smo imali nekoliko svetskih prvaka i uzešmo samo dve medalje, Peking ništa. Pre toga po 1 do 2. Mislim da su samo na jednoj OI uzeli 3 ili 4 medalje. To nisu neke velike cifre ako se to uporedi sa brojem SP i EP trofeja koje su uzimali.

Kao sto je prije dva dana moj prijatelj Nedzad Fazlija ( inace jedini BiH stijelac koji je bio na OI i zauzeo 6. mjesto ) izjavio, da su OI vrh svega. Nema veze koliko si puta osvojio SP, SK ili EP, na OI sve to pada u vodu. Koliko god si prekaljen strijelac i visestruki osvajac svega, tamo kao pocetnika te trese trema i ko se uspije s tim izboriti, on je slavljenik.

Jedan Matt Emmons koji je bio top topova, na dve uzastopne olimpijade gubi zlato na zadnjem hicu i to sa osmicom a osnovni dio pucao 600 / 600

Cijeli svijet te gleda, tvoja drzava ima velika ocekivanja, velike su nagrade realno ( naravno osim ako nisi iz BiH ) itd itd.