ras kass Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Realno neuspeh utd-a ako izgube ovo protiv osakacenog Tottenhama
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ali brat Romero kako trpa glavonju Megvajera 😂 3
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav retard je Lindelof. Ja ne mogu, on i Shaw su totalni debili.
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Crveni djavoli zive u paklu. Tako da ova verzija pakla Mančestera nece teško da im padne. Edited 6 hours ago by suptil
Мџе Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Malo uzbudjenja na kraju ali generalno očaj utakmica. Čestitke Totenhemu a najviše čestitiki mojoj aekari Postekogluu. 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tuzan dan za fudbal. Ali Amorim koji tenkuje PL zbog EL i nakraju ispusi za sve.
Howie Roseman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čestitke na pobjedi i trofeju @Lineker @delgado. 2
sasha arsenal Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čestitke fanovima Totenhema. Loš fudbal.Mančester u kanalu.Totenhem bez najkreativnijih igrača.
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Odron od fudbala, realno. Totenhem nikakav.. za ovu jajarsku partiju u drugom poluvremenu su zaslužili da ga prime, ali mi smo toliko loši da nismo našli način da ga damo. Svakako čestitam navijačima Spursa na forumu. 1
MrTripleDouble Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prica se da se na hiljade dece sa ostrva ispisalo sa casova fudbala nakon gledanja ovog meca. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, Drug Crni said: Odron od fudbala, realno. Totenhem nikakav.. za ovu jajarsku partiju u drugom poluvremenu su zaslužili da ga prime, ali mi smo toliko loši da nismo našli način da ga damo. Svakako čestitam navijačima Spursa na forumu. Zli jezici bi rekli da vam se vratilo za Lyon. Edited 6 hours ago by Don Dusko
diego Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bolja je Totenhem ekipa za nijansu, kad bi gledali da su svi zdravi i kod jednih i kod drugih. A i Postekoglu je duze sa ovom grupom igraca nego Amorim sa ManU, tako da je skroz ok da uzmu. Da ne pricamo o vicu koji samo sudbina ume da rezira da je Totenhem dosao do evropskog trofeja pre Harija Kejna. 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Zli jezici bi rekli da vam se vratilo za Lyon. Moguće, da. Potrošili smo sreću sa njima. Nije netačno. Dopuna posta: nismo izgubili zbog sreće, da pojasnim. Nije to razlog Edited 6 hours ago by Drug Crni
Red Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, McLeod said: Jebote osvoji Totenhem trofej. Masala И сад имају бољу сезону од вас на крају. 😀
Lineker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemam snage ni da plačem. Utakmica očajna, kako smo izdržali da ne primimo gol, ne znam. Angeball, RIP. 1
ras kass Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije mogao Tott realno drugacije nego ovako da igra. Sa Dekijem, Medisonom, zdravim Sonom bi dobili rutinski. 2
Red Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Елем, класично финале. Игра се за победу, ко први да гол у великој је предности. Тотенхем, реално, бољи. Дали су гол на време, сачували предност и то је то Постекоглу одступио од своје тактике и затворио ово поприлично добро. Биће занимљиво видети да ли ће остати с обзиром да им је донео европски трофеј и учешће у Лиги шампиона.
Recommended Posts