Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Crveni djavoli zive u paklu. Tako da ova verzija pakla Mančestera nece teško da im padne.

Edited by suptil
Posted

Malo uzbudjenja na kraju ali generalno očaj utakmica. Čestitke Totenhemu a najviše čestitiki mojoj aekari Postekogluu.

• Like 3
Posted

Odron od fudbala, realno. Totenhem nikakav.. za ovu jajarsku partiju u drugom poluvremenu su zaslužili da ga prime, ali mi smo toliko loši da nismo našli način da ga damo.
Svakako čestitam navijačima Spursa na forumu.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Drug Crni said:

Odron od fudbala, realno. Totenhem nikakav.. za ovu jajarsku partiju u drugom poluvremenu su zaslužili da ga prime, ali mi smo toliko loši da nismo našli način da ga damo.
Svakako čestitam navijačima Spursa na forumu.

Zli jezici bi rekli da vam se vratilo za Lyon.

Edited by Don Dusko
Posted

Bolja je Totenhem ekipa za nijansu, kad bi gledali da su svi zdravi i kod jednih i kod drugih. A i Postekoglu je duze sa ovom grupom igraca nego Amorim sa ManU, tako da je skroz ok da uzmu. Da ne pricamo o vicu koji samo sudbina ume da rezira da je Totenhem dosao do evropskog trofeja pre Harija Kejna.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Don Dusko said:

Zli jezici bi rekli da vam se vratilo za Lyon.

Moguće, da. Potrošili smo sreću sa njima. Nije netačno.

Dopuna posta: nismo izgubili zbog sreće, da pojasnim. Nije to razlog

Edited by Drug Crni
Posted
9 minutes ago, McLeod said:

Jebote osvoji Totenhem trofej. Masala

И сад имају бољу сезону од вас на крају. 😀

Posted

Елем, класично финале. Игра се за победу, ко први да гол у великој је предности.

Тотенхем, реално, бољи. Дали су гол на време, сачували предност и то је то 

Постекоглу одступио од своје тактике и затворио ово поприлично добро. Биће занимљиво видети да ли ће остати с обзиром да им је донео европски трофеј и учешће у Лиги шампиона.