Cooper Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 6:0 je trebalo do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Just now, Sprivel said: uspelo je, ne vice se vise Ne kapiram čemu se ti raduješ. Tuča je trajala pet minuta a sada je interventna na tribini. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 opet grmi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 minute ago, Cooper said: opet grmi Cuperu ti predvodis ovo na kosarci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 1 minute ago, Cooper said: opet grmi Ludilo na stadionu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 najhrabriji ljudi u zemlji svaka cast 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Jojic nema snage ni na sutne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Just now, Xpert said: Jojic nema snage ni na sutne... Bedan pokušaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Ne svidja mi se, ja se bez 3:0 ne osecam sigurno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 7 minutes ago, Cooper said: najhrabriji ljudi u zemlji svaka cast Bogami, nekim ljudima sa istoka naklon do poda. Jbt, na JNA nakon godinu i po. Užas gde prođe vreme. Dosta tečno igramo kad imamo loptu, šteta za sve one promašaje. Treba nam 3-0 pa da odemo mirno na revanš. Mada, vidno smo jači, da se ugasimo ako ispadnemo od ovih. 'El mi se čini ili smo malo spori i tromi pozadi. ...................... Dosta naelektrisana atmosfera. Više puta su istok, zapad i šaka sa severa skandirali protiv uprave i šećera. Nije prestalo ni nakon incidenta. Koliko sam video, njih 15-ak je pobeglo na jug po dolasku žandara. Nekoliko putanje i jugu zviždano i skandirano "Cigani, cigani". Dokle god organizovani na obe tribine budu verni vođi biće jebeno u zemlji, ali ostatak mase polako pizdi. Ako korona ne spreči nešto, na većim mečevima će biti ozbiljnijih incidenata. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Jovic mi poprilicno ide na zivce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Samo da nas ne stigne kazna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Ako ovaj češki golman konstantno ovako brani, da pitamo Slovake pošto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Kako im nismo spakovali bar 3 do sada, nije mi jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 (edited) Ni u domacoj ligi, nismo stvarali ovoliki broj sansi... Ali realizacija je zabrinjavajuca. Protiv Proletera je uslo sve, al na pripremama i veceras, preslabo. Edited July 22, 2021 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Znaci da se sad stvore u Partizanu Figo, Bekam i Zidan u najboljim godinama grejali bi klupu Jojicu. Ja ne znam sta je potrebno da se desi pa da on izadje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Zdjelar je veceras uzasan. Bukvalno beskoristan u oba pravca. Nevidljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 17 minutes ago, Stiletto said: Ako ovaj češki golman konstantno ovako brani, da pitamo Slovake pošto? Odmah mu naći mesto u svlačionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Cigankis najveća opasnost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Prvi dan u životu da mi je krivo sto ne navijam za najvećeg rivala.Vucicu pederu.Ma tako je,svaki sledeći put glasnije.Nadam se da ćemo i mi protiv Kairata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 22, 2021 Author Share Posted July 22, 2021 Drugi deo drugog poluvremena je bas, bas los. Izmene nista nisu donele, a Streda preti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Kako pričati o utakmici dok privatna vojska bije narod na tribinama? Plače mi se gde živim i šta smo dozvolili. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Jako loše drugo poluvreme, bukvalno smo se izduvali. Prvo za svaku pohvalu iako je protivnik slabiji, da golman nije onako dobro branio i da je malo više sreće, mogli smo ih sabiti 5 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 ne zameram ljudima koji ovde pričaju o fudbalu, ali ne razumem kako je moguće da ih zanima šta se dešava na terenu dok režimski batinaši mlate narod na tribinama. i još nešto - otpor i pobeda nad bagrom treba da učine ponosnim svakog normalnog navijača partizana. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 5 hours ago, Sinan Bowie said: ne zameram ljudima koji ovde pričaju o fudbalu, ali ne razumem kako je moguće da ih zanima šta se dešava na terenu dok režimski batinaši mlate narod na tribinama. i još nešto - otpor i pobeda nad bagrom treba da učine ponosnim svakog normalnog navijača. partizana. Inace, lepi su vam dresovi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts