Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Fale Sadik i Suma da opletu 2 na 2. Neamo kreativca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Tačno će nas izmalerisati sa ovim brojenjem minuta bez primljenog gola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Tacno je uprava naumila da se nekako umuva u grupe sa ovim sto ima ali trenutni tim je vrlo tanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Strajnic bog koji kaze lopta ce pripasti fudbalerima Sociva 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Miljkon je Maikon za ovog Zivkovica😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Just now, Malkolm Brogdon said: Strajnic bog koji kaze lopta ce pripasti fudbalerima Sociva Ja ne znam dokle ce vise on da terorise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ali ova igra na prvu sa Scekicem kod njihovog sesnaesterca nece nikad da prodje. Jednostavno on to ne ume. Hit mi je bio kad mu je malopre Natho pokusao da ostavi loptu. Srecom bio je los pas, inace verujem da bi se Scekic polomio sa loptom.Deluje da su ekipe izjednacene po kvalitetu. I ako se primi gol ne treba po svaku cenu juriti izjednacenje. Verujem da kuci mozemo mnogo vise.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Očigledan je manjak kvaliteta kod pojedinih naših igrača. Srećom, izvukli smo dobar rezultat u ovom poluvremenu. Opet, igramo otvorenije nego što sam očekivao, pokušavamo da napadamo. Imamo i prostora, čini se da povremeno fali samo taj jedan pas da napravimo dobru šansu. Može ovo da se prođe, al' da se debelo zapne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ne pamtim sporiji tim Partizana od ovog. Kao neki usporeni film da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Tanke su ove Ruje. Fali malo Zekine magije i resili bi ste ovo vec u prvoj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Scekic ima zelju, ali bolje da ne pokusava vise.. Edit: Urosevic jos gori.. Edited August 5, 2021 by Sir Alex Ferguson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Ovaj penal je pljačka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Sahranise Moldavci i nas i cigane. Nama sudi faul samo kad bas mora i to 20sec kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Pravda sportska da ne kazem bozija.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Da nema Rikarda, propast. Ne moze se sa izraubovanim povratnicima i mediokritetima igrati ozbiljnije u Evropi. Fale pojacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Jojić od kada je ušao, isključivo užasni potezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Vadi Rikarda, dusu ce da ispusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Gol Rikarda je kosmicka pravda za nepostojeci penal. Sve ostalo za zaborav i brigu. Sanicanin kao neki seoski bek ovde jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 30 minutes ago, Sir Alex Ferguson said: Sahranise Moldavci i nas i cigane. Nama sudi faul samo kad bas mora i to 20sec kasnije. nie bio penal, al nie i da vas je saranio, posto nije pokazao cist drugi zuti urosevicu na 25 min pre kraja tekmao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Penal sramotan, a taman sam pomislio da Vujačić prelako pravi faulove blizu 16. Dobar rezultat, nismo zaslužili da izgubimo. Izlomiše nas opasno. Baš tuku. U poslednjoj fazi utakmice smo ih prelako puštali da dolaze do gola, prolazili su sredinu kao kroz korzo. Sa takvom igrom ćemo primiti gol u prvih 15 min. Jako minse sviđa što je već postala tradicija da mladi igrači dobijaju po koji minut u svakoj utakmici. Nekad više, nekad manje ali uvek će neko od njih igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 nie bio penal, al nie i da vas je saranio, posto nije pokazao cist drugi zuti urosevicu na 25 min pre kraja tekmao..To bi bilo bas prestrogo. Ovaj Nboa se bacio kao da ga je udario cekicem. Zakacio ga je malo sakom po nosu, bez ikakve namere.Ali ajde sto nije bilo u 16m nego je i faul diskutabilan. Covek se bacio na Vujacica.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 (edited) Odličan rezultat obzirom da smo napravili jednu polu šansu za 90 minuta. Očekivano smo defanzivno izgledali mnogo bolje nego protiv Slovaka. Soči preozbiljna ekipa, stvarno treba biti maler pa izvući ovakvu minu u ovoj fazi. Nisam optimista za revanš. Opet kažem da mali Jović mora da igra, ne može Rikardo sam. Edited August 5, 2021 by dekifisher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Sad ce i Santa Klara protiv Save. Valja skautirati, mozda zatreba. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Jojic izdominirao. Za onakav pristup se i u zonskoj ligi leti trajno napolje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 1 hour ago, dekifisher said: Odličan rezultat obzirom da smo napravili jednu polu šansu za 90 minuta. Očekivano smo defanzivno izgledali mnogo bolje nego protiv Slovaka. Soči preozbiljna ekipa, stvarno treba biti maler pa izvući ovakvu minu u ovoj fazi. Nisam optimista za revanš. Opet kažem da mali Jović mora da igra, ne može Rikardo sam. Molim? Pa oni su jadniji od nas, nikakvu igru nemaju. Cak mi se cini da je DAC bolja ekipa. Gazimo ovo kod kue. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts