Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Nije mi se svidelo što smo prestali da igramo u jednom trenutku, uz korišćenje dobrog dela arsenala koji se obično viđa na domaćim livadama. Opet, kao što je već napisano, izgledali smo jako koncentrisano, dotegnuto, izvučen je maksimum iz ekipe u tom segmentu. Jesu imali neprijatnu inicijativu ali nisu stvorili šansu u drugom poluvremenu, što se pre našoj defanzivi nije događalo.

 

Koliko znači kada imamo bar malo pomoći sa krila. Par Jovićevih i mislim jedan Jojićev prodor i odmah se stvara prostor.  Naši centralni igrači bi bili bar 30% korisniji kad bismo bili stalno opasni po bokovima.

 

Kakva je šteta što se Natho kreće kao na penzos terminu, svaka njegova lopta je suvi kvalitet.

 

Sad je najvažnije pobediti u nedelju i iskoristiti pauzu da svi ozdrave. Ne bi bilo loše ni dovesti nekog, ako ima pameti, vidi se kako nam par povreda razjebe koncepciju.

Link to comment
Share on other sites

Sreća pa Vujača i Saničanin ne dobijaju često kartone.

Ne znam kakvi su klinci da priprema, ali je ludost ući u ovakav ritam sa Ostojićem kao 3. štoperom.

Što se mene tiče levonogi bočni napadač, štoper i zamena za Sumu ako ode.

Link to comment
Share on other sites

Jbg kad Saviću i Nastasiću nikako da probadnu karijere. Doveli smo dva reprezentativca exyu, meni su oni odlični. Imaju mana ali da ih nemaju sigurno ne bi igrali kod nas na dodjem ti platu. Vrline su im skok igra i borbenost. Štoperima su zadni vezni najbolji prijatelji, realno su kiksali samo kada Zdjelar nije igrao.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...