Xpert Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Nakon jos jedne sezone bez trofeja, skoro od svih clanova kluba iz Humske 1 se mogu cuti najave da se titula sampiona drzave mora osvojiti. Sve u vezi prethodne sezone je bilo zaborav. Pocevsi od nesrecne price u kvalifikacijama za Ligu Evropoe, gde smo eliminsani od belgiske ekipe Sarloa, u 3. kolu kvalifikacija. Da nije bilo nesrecnog sistema sa samo jednom utakmicom, mozda bi bilo drugacije, al o tome je sad bespredmetno razmisljati. U domacem sampionatu, pocetne runde su bile odlucujuce. Tu smo izgubili gomilu bodova i povratka vise nije bilo. Ekipa je u drugom delu sezone uglavnom pobedjivala, ali je izgubila derbi, i zavrsila je prvenstvo na drugom mestu, daleko iza najveceg rivala. U kupu smo bili najblizi trofeju. Stigli smo do finala, gde smo se opet susreli sa Zvezdom, ali smo izgubili nakon izvodjenja penala. Bila je to jedna tragicna utakmica, koja je lepo uokvirila celu sezonu. Treba spomenuti i blamazu sa Asanom, koji je u sred sezone, samovoljno napustio ekipu zbog neplacenih plata. Sta nas ceka ove sezone? Ekipa se nije puno menjala. Imamo dva povratnika, Rikarda i Pantica, a doveli smo i Sanicanina iz Vojvodine. Pozajmica je istekla Sreti Markovicu, koji se vratio u Olimpijakos. Od mladih nada, ocekuje se proboj Jovica, Milovanovica, a mozda i najboljeg igraca kadetske lige Bazdara, ukoliko ne bude poslat na pozajmicu. Ako nista drugo, Stanojevic ne bi trebalo da ima problem oko uigravanja ekipe. U domacem sampionatu bice opet trka u dvoje, gde objektivno nismo favoriti, ali sanse svakako postoje. Slicno se moze reci i za kup, s tim da su tu iznenadjenja cesca. A ucesnici smo i novog evropskog takmicenja - Liga konferencija, koji je treci po jacini. U pitanju je modifikovana Liga Evrope, koja je sad rezervisana za klubove iz najjacih evropskih liga. Startujemo od drugog kola kvalifikacija i igramo protiv Dunajske Strede iz Slovacke. U pitanju je klub u usponu, koji je proslu sezonu zavrsio na drugom mestu i uopste nam nece biti lako. Napred Partizan! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Ovaj tim nema kvalitet da osvoji titulu, ne bi je osvojio u regularnoj ligi a ne u ovom svinjcu Bukvalno to je svima jasno sem ljudima iz kluba (jasno je i njima, naravno) pa pricaju o nekoj tituli Sa ovakvim govnima koja vode klub svaka sezona ce nam liciti na predhodne Nema tu srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Prioritet ne treba da bude titula, vec da se plasiramo u ovaj cipiripi evropski kup i da se resimo odredjenih igraca. Gospoda na ovoj temi dobro znaju ko su ti igraci. Edited July 17, 2021 by Sir Alex Ferguson ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Spasa nam nema, propasti nećemo. Napred Partizan!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Da se upišem čisto da sam tu. Neka me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Stojković - Miljković, Vujačić, Sanićanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - Marković, Pantić, Jović - Rikardo Natho na klupi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Stojković – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Marković, Pantić, Jović – RikardoSent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Tezak pljusak. Vec vidim ovde nece biti ni f od fudbala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 U VAR sobi gledaju Porodično blago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Rikikikklikiki!Koliko je lakše kad imaš gol igračaOpet gase ton na Vučiću pederu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Stojkovic od starta pijan, a vrv i Stanojevic kad mu igra Jojic umesto Natha. Skroz sam zaboravio da smo vratili Rikarda, opet sam se obradovao kao kad smo ga potpisali 😃 po meni bolji spic od Sadika, videcemo da li nije propao od proslog mandata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 ALi se zato jasno čuje "jebo vas Đilas" Stoka nad stokama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Au jebem ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 jel ima neko link za gledanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Auuuuuuuu, šta ovo bi!!! Kandidat za gol prvenstva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Brate Murate... čime su ovog Rikarda špricali pre utakmice? 2 minutes ago, Sinan Bowie said: jel ima neko link za gledanje? http://livetv440.me/rs/eventinfo/1087556_proleter_partizan/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 A kukali ste na Rikardove promašaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Bukvalno, napadački, savršena četvrtina utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Pa nemojte ovo da mi radite, Urosevic i Jojic strelci.. Ajde sad jos i Miljkon pa da mogu da umrem Edited July 17, 2021 by Sir Alex Ferguson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Stavite 18+ u ugao, mnogo bezobrazno ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Sunce ti lebovo, jeste ovo Proleter sa Slane bare, ali da Partizan ovako trpa golove skoro nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 I šta kažete stručnjaci... AS nema pojma, Jojić zaboravio da igra, Markec isto, Dača nije pojačanje [emoji2][emoji2][emoji2] Sent from my Mi A2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Čekaj da vidimo malo ozbiljnijeg protivnika. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Ja bih ipak sačekao kraj dvomeča sa Slovacima za neku ocenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Čekaj da vidimo malo ozbiljnijeg protivnika. [emoji6]Pa ovakvi su nam bili i preozbiljniSent from my Mi A2 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts