necke Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Igra se do 10 kao viktorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Davno sam prestao sa ocekujem od njih neutralnost. Primer kako respeltabilan medij propadne i nistavlja da propada.Odavno su oni prestali da budu i R od respektabilnog medija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Jel to Ben opet munuo nekom malom klubu? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Dočekasmo dan da ne branimo 1:0 ili 2:0 na Marakani, nego dajemo koliko se može 😉... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 1 minute ago, Azazelkg said: Dočekasmo dan da ne branimo 1:0 ili 2:0 na Marakani, nego dajemo koliko se može 😉... Pa lako nam je da igramo protiv ekipe koja uplati da će biti 4+ prvo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Sada i Mića Pavkov daje evrogol [emoji16] Ko mi beše dodje pivo od vaših [emoji847]....od onomad, da ne bude zabune, nisam rekao danas Pavkov het-trik, tako da...[emoji6] Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 (edited) 4 minutes ago, Don Juan said: Pa lako nam je da igramo protiv ekipe koja uplati da će biti 4+ prvo poluvreme. Mogli su i oni da daju neki kad su već uplatili, što bi im to bio problem, a i što primiše peti kad im i 4 završava posao 😉 Edited May 11, 2022 by Azazelkg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Da ne bi bilo sumnjivo...:whistle: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Leleeeeee 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 6 minutes ago, Azazelkg said: Mogli su i oni da daju neki kad su već uplatili, što bi im to bio problem, a i što primiše peti kad im i 4 završava posao 😉 Pa pala kvota, pa pojačali 🤣 9 minutes ago, Constantin said: Ko mi beše dodje pivo od vaših ....od onomad, da ne bude zabune, nisam rekao danas Pavkov het-trik, tako da... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Ja ti dođem pivo za svaki Mićin gol, nije problem 😁. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Ja ti dođem pivo za svaki Mićin gol, nije problem [emoji16]. Kad nakupim gajbu, dolazim u prestonicu [emoji481][emoji482][emoji481]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 7 minutes ago, BojanaCZV said: Leleeeeee 😍 Otkad burzuji lelecu😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 17 minutes ago, Crni said: Otkad burzuji lelecu😏 😄 ja ti sigurno nisam burzuj, veruj mi 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Tako je BRE, mališa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Ohohohohohoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Treba sačekati Stanića, ima fudbala u njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Klinci položili ispit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Sivic isti Lale Lucic 😆 Bravo Deki, bravo momci, bravo klinci. Tako se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 (edited) 11 minutes ago, Don Juan said: Klinci položili ispit. Nazalost, bojim sa da Deki, Sakic i Milosevic ( pomocni treneri ) nemaju cemu da ih nauce, tj da ne mogu da napreduju ( jbg jedan Srnic igra pre ovih mladih igraca). Ima tu dobrog materijala, ali potrebno je mnogo rada, a pre svega utakmica da bi stekli neophodno iskustvo. Jbt, gledao sam par puta ekipu Pazara, oni nisu ni za prvoligaski rang takmicenja... edit: malo igraca na domacim livadama moze da postigne gol kao Stankovic 8-mi ( u punum trku, pod pritiskom protivnickog igraca ) 1 hour ago, Constantin said: Kad nakupim gajbu, dolazim u prestonicu Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Prestonica ti je preko Jastrebca mislim da ti meni dodjes pivo, Rasa nije ni sutnuo u okvir gola na utakmici 😛 Edited May 11, 2022 by Tri Korne Penal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Prestonica ti je preko Jastrebca mislim da ti meni dodjes pivo, Rasa nije ni sutnuo u okvir gola na utakmici [emoji14]Ma dao gol....Mića be...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 57 minutes ago, BojanaCZV said: 😄 ja ti sigurno nisam burzuj, veruj mi 😁 Ajde, gledas sa terase Zvezdine utakmice 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 To je taj strašni Sivićev Pazar koji na poslednja tri gostovanja daje po tri gola na utakmici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Колико пута су млади могли добити шансу против домаћих екипа? Код тренера који је као играч био фајтер а као балавац ушао у први тим. Е мој Станковићу... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Stanic je top, bas me dugo neki klinac nije ovako fudbalski odusevio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 5 hours ago, Don Juan said: Treba sačekati Stanića, ima fudbala u njemu. 1 hour ago, Markoss said: Stanic je top, bas me dugo neki klinac nije ovako fudbalski odusevio. To se videlo doslovno prvi puta kada je izašao na teren. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts