Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

to bi bilo to, ocigledno je da nasa igra 75% zavisi od kataija, 20% od ivanića a 5% od trenutne inspiracije ostalih, a kako ovom prvom polako istice rok trajanja i sve je očiglednije zasićenje, kurcobolja i nedostatak fizičke spreme a mi na vidiku nemamo njegovu zamenu zbog ocajne transfer politike ovakva mucenja i neefikasnost bice sve cesca

vujadinovic hahaha

Edited by Satan
Link to comment
Share on other sites

Sta god ovde da bude, Stankovic je limited edition trener, i kao i svaki prethodnik u CZ, cim napravi neki uspeh, odjednom krene linijom manjeg otpora, pocne da jajari i pokaze koliko zapravo nije inovativan i koliko nema viziju i ono sto razlikuje dobrog od prosecnog trenera. To je bio identican slucaj i sa Grofom i sa Milojevicem. Cim su dosegli neki limit po trenerskom znanju, a sto bi zeleli da se usavsravaju jelte, odmah na siguricu. 

 

I ne, nisu to price da Crvena zvezda ikog jede i slicno sto se spinuje po medijima. Mos misliti pritiska i bilo cega u ligi gde doslovno nismo imali konkurenciju dve od zadnjih sedam sezona, a put ti trasirao Milojevic gde moras da pobedis dva slabija protivnika i igras Evropu. 

Edited by Markoss
  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Сваки пут Борјан искочи 2 корака и јебене ласере уперују у играче, неандерталци

 

Пих, гади ми се све

 

Едит: И да, судија је пиздурина! 

Edited by Big Ticket
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...