Fat Zadd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Korner zastavica bi bila korsnija na terenu od jbnog Srnica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Nisam u prilici da gledam, ali pratim rezultat. Ne mogu da izrazim srecu sto konacno imamo napadaca koji radi ono sto se ocekuje od njega. Nadavace se on golova po nasim livadama, a i u Evropi ce se mnogo lakse disati s njim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Da smanjimo malo pohvale na račun Ohija 🤣. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Jel Ohi pretekao Sitonija na listi strelaca Zvezde svih vremena? Edited January 28, 2022 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Jbt pre ce nesto biti od Risaira nego od Falka ko bi rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 8 minutes ago, Don Juan said: Da smanjimo malo pohvale na račun Ohija 🤣. Na prvu loptu mi se dopada kako deluje Ohi, to je spic kakav sa nasim manevrom moze da se nadje u sansi vise puta. Dobro se krece, danas je dva puta sjajno utrcao izmedju protovnickih defanzivaca, da je munuo i drugi - bez greske. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 minute ago, Manoly said: Na prvu loptu mi se dopada kako deluje Ohi, to je spic kakav sa nasim manevrom moze da se nadje u sansi vise puta. Dobro se krece, danas je dva puta sjajno utrcao izmedju protovnickih defanzivaca, da je munuo i drugi - bez greske. Ma slažem se, ali kako smo počeli sa pohvalama promašio 1 na 1 😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Mali Stankovic jako dobar. Prikljucio bih ga prvom timu, ne izgleda mi da išta zaostaje za Stanicem, cak naprotiv. Deluje da se i Zivkovic trgnuo. Edited January 28, 2022 by Venger 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Živković može samo krilo da igra ako planira da liči na fudbalera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 hour ago, Don Juan said: Ma slažem se, ali kako smo počeli sa pohvalama promašio 1 na 1 😁. Da mi uopšte sačekamo sa pohvalama dok počnu golovi u zvaničnim mečevima. Mada je i Boćko svojevremeno krenuo da meće već na prvim pripremama. Poželimo Ohiju da ga prevaziđe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) 2 hours ago, Igor_ said: Ne, apsolutno nisam imao pojma ko je dok nije krenulo da se pise o njemu. Samo mi je zadivljujuce kako svaki put igrac prvo nema kvaliteta za Zvezdu, a onda odjednom ima kvaliteta. Desi se nekad da i u Real Madridu omanu u proceni, a kamoli "forumaski strucnjaci" kako ti dozivljavas neke ljude ovde. Ujedno, cest je slucaj u fudbalu i da igrac napreduje. Takodje, ako vec pamtis moje postove od pre dve godine, uzmi procitaj ovaj od juce gde sam rekao da je prvi igrac kog bih doveo iz lige, ali da smo toliko iznad lige da ne znam dal iko moze da nam sedi na klupi. I trece, posto se malo malo javis ovako stalkerski (dobronamerno, ali uz poluprc), predlazem ti da batalis to i da pocnes da malo vise gledas tog Banjca pa da i o tvom misljenju pricamo. Edited January 28, 2022 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 1 hour ago, Markoss said: Desi se nekad da i u Real Madridu omanu u proceni, a kamoli "forumaski strucnjaci" kako ti dozivljavas neke ljude ovde. Ujedno, cest je slucaj u fudbalu i da igrac napreduje. Takodje, ako vec pamtis moje postove od pre dve godine, uzmi procitaj ovaj od juce gde sam rekao da je prvi igrac kog bih doveo iz lige, ali da smo toliko iznad lige da ne znam dal iko moze da nam sedi na klupi. I trece, posto se malo malo javis ovako stalkerski (dobronamerno, ali uz poluprc), predlazem ti da batalis to i da pocnes da malo vise gledas tog Banjca pa da i o tvom misljenju pricamo. Fudbal gledam dosta, i gledao sam tog Banjca (u Tsc-u, u Indjiji nisam kao sto rekoh). Poprilicno cenim tvoje misljenje pogotovo kad su mladji igraci u pitanju, to forumski strucnjaci nije uvreda nego naziv za ljude koji dosta prate, ja licno pratim ali ne toliko pogotovo ne mladje kategorije. Uzasno me nervira sto se to ovde uvek desava i zato sam i prozvao tebe u ovom slucaju, Njegos se pljuje, onda on ode, e jbg steta mogao je da igra boljeg nemamo, pominje se Birmancevic, koji ce nam kurac nema kvaliteta krene da kida, kako ga nismo doveli.... Ne kazem da si sve ovo ti pricao da se razumemo, ali to je bio razlog mog upisa, nista licno protiv tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 3 hours ago, Dragan Mićić said: Jbt pre ce nesto biti od Risaira nego od Falka ko bi rekao Od Risaira moze da bude nesto ako se trgne i ako ima trenera koji ume da ga upotrebi na krilu. Nevolja je sto se Stankovic nije pokazao kada je u pitanju rad sa krilnim igracima, pre bih rekao da on najvise voli da nabuta sve igrace u sredinu (mozda je to malformacija koju vuce iz igracke karijere). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 3 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Od Risaira moze da bude nesto ako se trgne i ako ima trenera koji ume da ga upotrebi na krilu. Nevolja je sto se Stankovic nije pokazao kada je u pitanju rad sa krilnim igracima, pre bih rekao da on najvise voli da nabuta sve igrace u sredinu (mozda je to malformacija koju vuce iz igracke karijere). Slazem se. Samo po meni Falka treba da gura u sredinu a on njega najvise gura na krilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Ovi klinci sto su na pripremama su mi dobri svi. Stankovic deluje potpuno spremno za seniorski fudbal, mislim da ce on slicno kao Gruja onomad, da izdominira polusezonu u Ling Longu i da ide dalje. Oko Mustafe sam bio skeptican, poucen iskustvom sa Odadom koji je najavljivan dve godine, pa nista na kraju. Brz je, pokretljiv, ima i finu tehniku. Štopera Djurica sam juce prvi put gledao, bas autoritativno deluje, mislim da je tip stopera slicam Pavlovicu sto je bio u Partizanu. Ima bas materijala da se radi, ali mora da se oslobodi prostor. Edited January 29, 2022 by Venger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Jesmo se mi to otarasili Dionia? Ili samo ima produzen odmor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) 3 minutes ago, Igor_ said: Jesmo se mi to otarasili Dionia? Ili samo ima produzen odmor? Davno smo se mi njega otarasili,samo je problem što ne možemo da se otarasimo njegove plate do kraja szone ... Inače koga interesuje ima prenos na YouTube Grafičar - Zenit B ... Edited January 29, 2022 by mare80 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Despotovski solidan ofanzivno, generalno nista specijalno Graficar, ne znam koliko je dobar ovaj mladi tim Zenita, ali bar za 2 klase su iznad Grafosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ovako otprilike izgledaju Grafosi i u PLS barem na onih par utakmica koje sam gledao ,napadaju,drže loptu,propuštaju šanse,onda sevne kontra ili polukontra i izgube utakmicu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 hour ago, mare80 said: Davno smo se mi njega otarasili,samo je problem što ne možemo da se otarasimo njegove plate do kraja szone ... Meni situacija oko njega nije najjasnija. Razumem da su se naši zajebali, nije im ni prvi, a plašim se ni poslednji put. On mi nije jasan da kao igrač na pozajmici sam ne traži da se vrati u matični klub, kada već više nema mesta u Zvezdi. Nema on sa nama ugovor do 2025, pa hoće da naplati, nego do juna i ako mu se isplati da u ovim godinama ne igra, onda ok..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ne znam,negde sam pročitao da njegov matični klub ne želi da ga vrati pre isteka pozajmice.U principu dali su odrešene ruke Zvezdi da ga prosledi u neki drugi klub do leta,sada da li ovi naši buzdovani ne mogu da mu nadju angažman ili on neće da ide to već ne znam ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Par mojih utisaka o jucerasnjem mecu: -Mali Gordic mi ne uliva poverenje, mozda mu treba vremena da stekne samopouzdanje ali bas deluje pogubljeno, izleti pa se vrati, pa ne zna gde ce.. - Zivkovic po prvi put sinoc odigrao nesto sto je moglo da se gleda i prokomentarise, par stvarno lepih poteza, nadam se da moze nastaviti tako. - U Ohija sam bas imao malo poverenja, ono sto sam gledao u Norveskoj delovalo je kao da se dobro snalazi samo zbog neorganizovanog fudbala, na ove dve prijateljske vidim da se lepo otvara ima osecaj za gol samo da nastavi tako. (Imao je i jedno dva cista jedan na jedan promasaja, ali sveukupan utisak je okej za sad) -Ivanic-Katai, kada Roda igra levo su verovatno najbolji tandem u poslednjih xy godina kod nas, bas plesu po terenu. Edited January 29, 2022 by Igor_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Sećate se onoga da niko ko ima prezime Poletanović ne može da bude dobar fudbaler? E sada nam omladince pojačava neki klinac koji se preziva Motika. Kažu da je talentovan. Ajde da vidimo 😁. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 @Tamburinjomode on:Kako neko ko se preziva Kupusovic moze da napravi karijeru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 8 minutes ago, Don Juan said: Sećate se onoga da niko ko ima prezime Poletanović ne može da bude dobar fudbaler? E sada nam omladince pojačava neki klinac koji se preziva Motika. Kažu da je talentovan. Ajde da vidimo 😁. Nema leba bez motike. :D 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts