suptil Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Dupla pobeda se pamti. Arhiviran "simpaticni" Kluz. Cekamo sutra 13h i zreb. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Ma šta god neko mislio, veliki je uspeh ući u LE sa ovako beskorisnom bekovskom linijom. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 24 minutes ago, Martin Mystere said: Kanga večeras baš loš - mnogo pogrešnih dodavanja i vraćenih lopti. Bolje Dioni nego Drveni. Koju li si utakmicu ti gledao? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Raaduje da je Degenek ok. Nije odigrao odlicno ali svakako raduje da nece dugo odsustvovati. Kluz u raspadunslicnom onom u kom smo mi bili pre 15-ak godina kad nismo usli u Le grupe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Mi bez Kange ne mozemo da igramo, to je poenta. Svako ko razume igru to mora videti. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 13 minutes ago, tsva said: Koju li si utakmicu ti gledao? Sigurno da nam je potreban bolji igrač na poziciji Kange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Samo da izbegnemo bracu iz Pireja i Galatasaraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 35 minutes ago, Pero_Cameron said: Nije lako biti navijač Kluža noćas,sta im se sve desilo 😀 Podsecaju na nas od pre desetak godina. Napravili glup penal. Primili glup gol. Posle toga glup crveni. Sve nas je to godinama krasilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 7 minutes ago, pavijan2 said: Sigurno da nam je potreban bolji igrač na poziciji Kange. Potrebniji su nam bolji igraci na jos par vrlo vaznih pozicija u timu, Kangina po meni tesko da ce se skoro popuniti boljim igracem i to je valjda jasno kad je Zvezda u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 26, 2021 Author Share Posted August 26, 2021 9 minutes ago, pavijan2 said: Sigurno da nam je potreban bolji igrač na poziciji Kange. Sigurno ce Mrkela da iskautira boljeg od Kange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 5 minutes ago, Dragan Mićić said: Podsecaju na nas od pre desetak godina. Napravili glup penal. Primili glup gol. Posle toga glup crveni. Sve nas je to godinama krasilo. Podsecaju na nas od prosle godine protiv Milana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Uh kakvi sesiri i ekipe, trebace dosta krvi ispisati i za trece mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Moze neki desni i levi bek i spic pa da se posteno posibamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Slavija ispala i pogurala PSV u drugi sesir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Uh kakvi sesiri i ekipe, trebace dosta krvi ispisati i za trece mesto. Uz krstenog spica i publiku na stadionu nema razloga da se ne pojuri drugo mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Cestitke svim zvezdasima, nije lako tuci nijednu ekipu dva puta za 8,9 dana pa tako ni prvaka jedne Rumunije. Peti put zaredom igramo ili Ls ili LE, neko bi pomislio sa strane da smo postali sila za ove prostore, ali srecu nam kvari nasa bajna uprava koja ne kapitalizuje kako treba sve ove uspehe koje za nasu zemlju jesu enormni. Cestitke i Dekiju pre svega, a potom i Dragu, velikom coveku i velikom ciganinu. Drago mi je zbog njegs i njegove karijere sto nece gubiti vreme po Surdulicama samo nego i protiv dobrih i jakih ekipa u LE. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Koju li si utakmicu ti gledao?Ovu večeras, pošto sam za pismene lepo (oko 70. minute) rekao večeras. A rekao sam i zašto, pre nego što je odigrao par dobrih poteza uključujući ono dodavanje ka Dioniju što ne menja činjenicu da je do momenta kada sam prokomentarisao bio loš ili svakako ne ni blizu nekom svom nivou kakav zna da bude. Hajde sad idi malo po običaju pljuj Pavkova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 (edited) No Kanga no futbol ! On nikad nije bio problem FKCZ. Da mi nađemo nekog špica i oba beka( levi rezervni) pa da se pobijemo sa svakom ekipom u LE Edited August 26, 2021 by Perkos2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Da se složim za Kangu sa Martinom. Odigrao je 2/3 tekme na leru. U jednom trenutku u prvom poluvremenu sam pomislio što ga nema u timu, pošto ne videh startne postave. Nije ni bitno toliko za ovu tekmu, bilo je odrađivanje posla, a i svako ima neki dan gde mu se ne trči previše. Pred kraj je imao finih poteza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Kako god da igra Kanga,bez njega na terenu smo hendikepirani i limitirani do bola. Ta luda glava je mozak ovog tima i bez njega se nasi napadu svode na stopere ili Borjana koji gadjaju spica na 40 m od gola dugim loptama. Napraviti dil sa Moldeom ,doplatiti ljudima da puste Ohija ,pojuriti nekog beka i to je to,posibacemo se sa svima ko god nam padne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 @ Dropkick Murphy Upravo to - ja nigde ni blizu nisam rekao da je Kanga loš fudbaler ili da imamo/možemo naći boljeg već samo opservaciju da je te 2/3 odigrao loše, kao i što mislim da je poslednjih 20+ minuta nakon izlaska Ivanića i Kataia delovao bolje i sigurnije sa loptom u nogama. Oni koji su onaj moj komentar shvatili kao pljuvanje Kange kao igrača generalno želim više razumevanja sledeći put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Prvi šešir: Lion, Napoli, Leverkuzen, Dinamo Zagreb, Lacio, Olimpijakos, Monako, Braga Drugi šešir: Seltik, Ajntraht, Zvezda šampion Evrope i sveta rodjaci, Lester, Rendžers, Lokomotiva, Genk, PSV Treći šešir: Ludogorec, Vest Hem, Real Sosijedad, Betis, Fenerbahče, Spartak Moskva, Marsej, Sparta Prag Četvrti šešir: Galatasaraj, Midtjiland, Ferencvaroš, Brondbi, Rapid Beč, Legija, Šturm, Antverpen/Omonija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Lion, Ludogorec, Brondbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Crvena zvezda je od veceras 41. Na Uefinoj rang listi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts