Martin Mystere Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Nazovite vi to kako hoćete ali mi je uvek drago kad vidim kako mladi talenti koji poslušaju svoje agente i postavljaju uslove i ultimatume kao da su već mega zvezde, propadnu. I ne bih voleo da ga Zvezda nikad više pozove i pokuša da u njoj obnavlja karijeru i ponovo se stavlja u izlog pa makar bio kao Mesi lično. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Meni ga malo zao, ali sam se zakopao. Tj, otac ga je zeznuo kad je prihvatio da mu Rajo bude menadzer. Od svih klinaca koji su bezali od nas, samo su Djuricic i Nemanja Maksimovic napravili karijere vredne pomena. Ostali su svi ili propali ili se vracali, ali nista pokazali nisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Uh Adžić, svidjao mi se kao talenat bas al me razočarao kad je trebalo da ostane on zdimio odmah, nisam za njegov povratak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Ide u Cukaricki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 6 minutes ago, Wesley Sneijder said: Meni ga malo zao, ali sam se zakopao. Tj, otac ga je zeznuo kad je prihvatio da mu Rajo bude menadzer. Od svih klinaca koji su bezali od nas, samo su Djuricic i Nemanja Maksimovic napravili karijere vredne pomena. Ostali su svi ili propali ili se vracali, ali nista pokazali nisu... I golman Dmitrovic je napravio dobru karijeru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Bravo, na njega sam zaboravio, mada smo tu vise oterali njega nego sto je on ispalio nas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Samo nek on i njemu slični sa alavim i nerealnim roditeljima nastave Jankovićevim stopama ali po mogućstvu što dalje od Zvezde za vjek i vjekova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Morao je da vraca tatine dugove, on se stvarno tu nije nista pitao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Zbog tate nek se i ne vraća pošto mu je tata ostao isti a ne verujem ni da su se loše navike (tatine) promenile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 2 hours ago, Martin Mystere said: Zbog tate nek se i ne vraća pošto mu je tata ostao isti a ne verujem ni da su se loše navike (tatine) promenile. slazem se ali ako mafija pozove terzu da prihvati malog adzu eto nam ga upakovanog sa sve mašnicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Na današnji dan.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Nema nesto vesti oko Kataija i Turaka. Mozda se ceka Kluž, pa da eksplodira bomba i dodje Adza umesto Saleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Pavkov postao otac, nek je sa srecom, da je dete zivo i zdravo. 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 I Degenek postao cale, čestitke momče. 21 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Pavkov postao otac, nek je sa srecom, da je dete zivo i zdravo. Vasa Pavkov živeo! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Nek je nazdravlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Al smo se ogresili o Birmancevica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 41 minutes ago, Profesor said: Al smo se ogresili o Birmancevica. Meni bas drago sto nije dosao, verovatno bi opet gurali Srnica i Krstovica pre njega i decko nista ne bi uradio, ovako napravio pravi potez za svoju karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Svi ste ovde tvrdili da je prosek Poaebno Markos koji se predstavlja za nekog strucnjaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Ja ću, kao najbolji general, da dođem tek na kraju bitke i kažem svoje mišljenje da je Birmančević top talenat i da je to bilo jasno svakome ko se razume u fudbal. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 (edited) Dusko Tosic se ponudio da igra besplatno Edited August 25, 2021 by Neme 6 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 51 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ja ću, kao najbolji general, da dođem tek na kraju bitke i kažem svoje mišljenje da je Birmančević top talenat i da je to bilo jasno svakome ko se razume u fudbal. Ili ti - gde ste sada forumaski strucnjaci! 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 61 minut delilo Birmancevica od propasti karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 3 hours ago, vepar said: Svi ste ovde tvrdili da je prosek Poaebno Markos koji se predstavlja za nekog strucnjaka Ne lupaj gluposti Vepre kad ti je vec tako slabo pamcenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 videh negde sliku sa nasim dresom iz Barija, a misim i da je Neca igrao u Partizanu pa mu to nije bio minus. Uglavnom, dug za proslu godinu 26M svaka cas' !1! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts