Sir Alex Ferguson Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Meni samo nije jasno kako klub koji dve godine igra LS ne moze ni 500k da ulozi u spica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Zato sto sve mora da se pokrade i iznese iz kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Koliko god da je bitnih golova dao, ne moze mi zeludac svariti mlogavog Bena pa da ga jebes. Znam da ga tona ljudi gotivi, ali je olicenje sporosti i nike za krilne pozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 1 minute ago, Sir Alex Ferguson said: Meni samo nije jasno kako klub koji dve godine igra LS ne moze ni 500k da ulozi u spica.. sprdas se? duh koji lebdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sta igra Katai mila majko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Šutnuli na gol nismo... Onaj šut Kataia je bio bliže korner zastavici a Ben opet gađa NFL gol... Tuga jedna od igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Komentator vec krenuo jako i do samog kraja sa pricom da su oni u takmicarskoj formi, a mi jadni direktno sa plaze u japankama dosli. Nije fer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 pavkov u 37. minutu prvi put pomenut covek jednu jedinu loptu nije dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Ni jedna šansa za poluvreme, ni jedan upotrebljen centaršut. Da mi je neko pre 30 godina pričao da će postojati profesionalni fudbaleri koji be umeju da centriranje mislim da bi to shvatio kao vic. Da izvučemo nekako ovo pa da probamo na Marakani nesto inače mrka kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Katai tragiko. Ovo što on igra nema ni u Sunday league. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mislim da je i mom keru do sada jasno da Krsticic i Sanogo u vezi ne mogu da funkcionisu nikako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Ovi su za nas kratko cebe, u ritmu sto mi definitivno nismo. Uz to jasno je da postavka igre ne valja, lose odradjen skauting rivala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) Stankovic out,imao je Vosu da izvuce pouke,nije.By the way,katastrofalni prelazni rok. Edited July 21, 2021 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Stanković je trebalo out još u junu, sad je kasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 5 minutes ago, threepwood said: Mislim da je i mom keru do sada jasno da Krsticic i Sanogo u vezi ne mogu da funkcionisu nikako Dobro tebi se ne sviđa ni Katai al ajd. Salu na stranu, loše, bas loše ali navikli smo na ovakav početak sezone, setite se i Tirane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) Šta se dešava sa Gajićem? Čovjek bukvalno ne može da podigne loptu 2 metra od zemlje, njegovi centaršutevi su tragedija. Pavkov nikada nije bio za prvog špica, glupo je očekivati da će odjednom naučiti da igra. Katai potpuno van ritma danas. Edited July 21, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Just now, Misterija Organizma said: Dobro tebi se ne sviđa ni Katai al ajd. Salu na stranu, loše, bas loše ali navikli smo na ovakav početak sezone, setite se i Tirane. A gde smo bili 2011. Oh, wait... pogresan topik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mora Kanga u igru odmah. Pavkov treba da leti vani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Falko i Kanga na poluvremenu. Krsticic iako je manje slab od Sanoga treba da izadje. Najgore poluvreme otkako je Deki trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Ide rdjavo bez Kange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) Dovedeš igrača koga zovu "Bik", ali i on nije fizicki spreman. Vrli majstori Mita i Terza, da su doveli lika koga zovu "Maradona" imao bi prijem kao kolad drveta. Jubilarna treca cetvrta godina bez napadaca. Edited July 21, 2021 by Liska Manjina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Koliko je dobro što smo uspeli da preskočimo prvo kolo kvalifikacija, toliko i nije, jer se vidi da nismo ni blizi neke dobre forme. Da nekako izvučemo X, pa da meljemo na Rajku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) brez brige, zavrsen je napadac za januar a i kad se otera degenek odbrana ce proigrati.. ☕ Edited July 21, 2021 by n4l1m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Као кад је Милојевић био на клупи, 4-2-3-1 и чекаш. Фујјј… Чега се бојиш Дејане? Зашто слушаш будале око себе? Хоћеш ли да будеш тренер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Bolji su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts