Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Just now, wwww said: pa malo suptilinije da to rade, ovo je toliko providno da ni jedan "pravi" Nemac nece progutati ovoliku "patriotsku" kampanju. Igra za Nemacku, doneo im je zlato na OI, njihova himna se svirala, ne znam sta "pravi" Nemci broje, ali on jeste Nemac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 44 minutes ago, alcesta said: A kako je to u Sinsinatiju igrao za svoju zemlju a pre Tokija nije? Da se razumemo, ja mislim da individualni sportisti i generalno uvek predstavljaju svoju zemlju hteli-ne hteli, ali nije sigurno isti nivo OI, DC, ATP kup i ovi "obični" turniri. ma budalastina je totalna. Sascha pre koju godinu nije hteo da igra za nemacku DC reprezentaciju (njegovo pravo, svako gleda svoje interese na prvom mestu), a sad je naprasno kao postao strasan nemacki rodoljub!?!? Naravno da igraju s imenom zemlje pored svog imena, svi oni, ali nema potrebe sad se kao busati u rodoljubive grudi. I nije bas da Nemacka "pati" od nekog sindroma nize vrednosti, pa da joj je ovakav jedan uspeh Zvereva toliko bio bitan da popravi poljuljano rodoljubivo samopouzdanje... (imaju Nemci jedan film o osvajanju svetskog prvenstva u fudbali 1954. "Cudo iz Berna" koji kao govori o znacaju tadasnje titule za poljuljano nacionalno samopouzdanje posle WWII - to je totalno druga prica od danasnjeg vremena). 10 minutes ago, alcesta said: Neće Gofen daleko, očigledno. a Viskovic u podcastu ocekuje Gofana kao sigurnog protivnika u R3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 3 minutes ago, wwww said: a Viskovic u podcastu ocekuje Gofana kao sigurnog protivnika u R3 Nisam stigla dotle Bilo je jasno da Gofan nece biti protivnik u 3.kolu, on od one povrede u Haleu ne moze da se sastavi, a MekDonald je ozbiljan protivnik za 1.kolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) I ispade Gofan. Kei posle furiozna prva 2 seta sad brljavi - verovatno hoce da jos malo doda na svoju statistiku meceva odigranih u 5 setova. Pui takodje posle ocajnog 1. seta sad evo dobio naredna dva. Pitanje je dokle ce da mu izdrze ledja. Bublik rastura Hanfmanna. Hanfmann se povampirio Edited August 31, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Zanimljivi mečevi tek od 1-2 posle ponoći. Zverev je postao baš stabilan igrač. Rutinski dobio Kverija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) zvoncica moze i biciklicom da se vrati kuci ..... dobro je, uzela gem Edited August 31, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Djere izgubio sa 3:1, posle poslednjeg poena skroz razbio reket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Stvarno mi je žao Bartinih protivnica u zadnje vreme. Nišikori ipak završio u 4 seta Odlično je Beretini izvukao ovaj set, kao pravi top igrač. Vidi se da puca od samopouzdanja Edited August 31, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Neko pokvario kameru za zivi HE, izgleda da ce da dovode zive linijske sudije (taman pred Novakov mec ) Ipak sredili tehniku. Edited August 31, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Evo nastavili su, valjda je sređeno. Ali odmah sam se setila Boxy Zvončica igra bolje u ovom setu, ali opet izgleda kao da će se svaki čas rasplakati. Edited August 31, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Evo nastavili su, valjda je sređeno. Ali odmah sam se setila Boxy Kad tad ce se desiti ce crci i da nece moci lako da se popravi, pa cu ih onda videti Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Da, znam da jedva čekaš Ode i Hačanov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) ja sam skroz zaboravila na sepija ..... mateu poljuljano samopouzdanje,njegova sreca pa je preko puta zarOm Edited August 31, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) u kakvom li je stanju Fucsovics ako mu Sepi uzeo 2 seta (a on tesko da moze da dobije i mec na chelendzeru). Korda predao mec (da li ce da primene pravilo i da mu oduzmu sve pare?). Edited August 31, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 35 minutes ago, vanjabarsa said: mateu poljuljano samopouzdanje,njegova sreca pa je preko puta zarOm Pa izvukao je prvi TB posle 1:4, pre bih rekla da je zarđao nego da nema samopouzdanja. Zna li se zašto je Korda predao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Quote Zna li se zašto je Korda predao? navodno ovo Quote They said he's had food poisoning. Anyone who has had it knows how awful it is. Poor guy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 kazu stomacni problemi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Sve cesce se spominje da to presvlacenje treba vremenski ograniciti na 5 minuta, a svaki minut preko da budem kaznjen oduzimanjem poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Jeste nezgodno što nije svuda WC blizu terena, ali može valjda osoblje koje ih prati da vodi računa o tome koliko su stvarno unutra. Cicipas može još da ispadne inovator, da se menjaju pravila zbog njega kao zbog legendi tenisa Hm, ipak Barti nije tako lako ppbedila, TB u drugom. Bravo za mamu Zvončicu Ne znam zašto, imam utisak da Sepi na slemovima obavezno igra 5 setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Najgore je sto sad svi pricaju o toj pauzi, a niko da prica o mecu, koji je bio odlican. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Sepi i Fučovič se nutkaju, nijedan neće da iskoristi meč loptu. U svakom slučaju Sepiju svaka čast za ova 4 sata u njegovim godinama I pobedio Edited August 31, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 53 minutes ago, Boxy said: Najgore je sto sad svi pricaju o toj pauzi, a niko da prica o mecu, koji je bio odlican. Akcenat je na fer pleju, kakvoj pauzi.. I eventualnom koučingu... I Endi je svaku reč u pravu, uvek je bio bez dlake na jeziku... A pravio je gluposti Cici od onih patika pa do lupanja reketom o teren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Kresi izbacio Bustu, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) Jedan je Maksim Kresi ............. ne znam kako je uspeo da dobije dva seta, u ovom tajbrejku petog seta se Karenjo Busta raspao .................... e moj Novace, od koga si ti izgubio mec na OI ...................... 🤫 Edited August 31, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Ispade PCB i razlupa reket na kraju (verovatno ce na KZS da kaze da je to video od Novaka , to je sad moderan izgovor za sve) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts