Old 666 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Meni se na prvoj fotki u prvi mah učinilo da je ona Hrvatska košarkašica na koju su svi balili u Riu čini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Pa ova jeste Hrvatica al iz Austrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: Auuu sta mi se desilo sa slikama , na prvoj strani. Nista stavicu ovde instagram nalog pa nek vide ljudi Ivonu Dadic austrijsku sedmobojku. https://www.instagram.com/ivona.dadic/?hl=en trazim diskvalifikaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 30 minutes ago, Zvezdinho said: Pa ova jeste Hrvatica al iz Austrije. Bosanka poreklom iz Bugojna, ka` i prvi Delija Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) Ako pobijedi Melnikova krećem pjehe do Voroneža da joj lično uručim Vox92 trofej #teammelnikova Edited July 29, 2021 by Ханибалија Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) 15 minutes ago, Kronostime said: Bosanka poreklom iz Bugojna, ka` i prvi Delija Srbije. Ma jok, ima slike kako navija za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju. https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/hrvatica-koja-je-osvojila-europu-u-austriji-me-zovu-princezom-ali-tata-me-zeli-u-kockastom-dresu-15041126 Evo jos materijela. 41 minutes ago, gggggggg said: trazim diskvalifikaciju. A sad. Edited July 29, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 12 minutes ago, Ханибалија said: Ako pobijedi Melnikova krećem pjehe do Voroneža da joj lično uručim Vox92 trofej #teammelnikova 5 minutes ago, Zvezdinho said: Ma jok, ima slike kako navija za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju. https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/hrvatica-koja-je-osvojila-europu-u-austriji-me-zovu-princezom-ali-tata-me-zeli-u-kockastom-dresu-15041126 Evo jos materijela. A sad. I ti bi najeb`o ako mi se nadjes izmedju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 hours ago, Kronostime said: Bosanka poreklom iz Bugojna, ka` i prvi Delija Srbije. Predsednik je iz Čipuljića. 100% Čipuljak. Bez podmetanja molim. To što je Bugojno anektiralo to selo u međuvremenu se ne priznaje. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Taliqua Clancy Australija , odbojka na pesku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 * * ERICA BOUGARD - USA - ATLETIKA 👀 * * ANRIQUELIS BARRIOS - VENECUELA - DŽUDO 👀 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 PATRÍCIA MAMONA Portugal troskok 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Kornelia Lesiewicz Poljska 4x400 mesovito atletika 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Tanko je ovo, obucite ove devojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 **** ZDENKA SEIDLOVA - ČEŠKA - ATLETIKA 👀 ---------------------------------------------------- *** ROSSELLA FIAMINGO - ITALIJA - MAČEVANJE 👀 ***** GEORGIA ELLENWOOD - KANADA - ATLETIKA 👀 --------------------------------------------------- * * VALENTINA ACOSTA GIRALDO - KOLUMBIJA - STRELIČARSTVO 👀 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Brandie Wilkerson - beach volley 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Just now, Romantik said: Brandie Wilkerson - beach volley Ccccc, ne pratis temu, ili si me stavio na igrnore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Na ignore naravno, kako drugacije s grobarima 😛 Uopste mi nije privukla paznju na tvojim slikama (prvenstveno zbog tetovaza) pa mi nije ni ostalo da je bila ovde, a onda jutros kad sam je gledao bas se odusveio, mada kad sam hteo da okacim ovde nisam mogao da nadjem slike koje docaravaju kako je to izgledalo na ekranu, zato sam i okacio samo jednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 *** NASTASSIA MIRONCHYK IVANOVA - BELORUSIJA - ATLETIKA 👀 --------------------------------------------------- *** KHAMICA BINGHAM - KANADA - ATLETIKA 👀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Moja Mamonica osvojila srebro u troskoku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Mamona je super hot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Ima bas lepih devojaka ali slab izbor muskih dajte neke kandidate ja sem tenisera slabo znam sportiste priznajem, medju teniserima je stavljen Grigor koji je sladak sto jes jes ali nije ucestvovao na OI pa mislim da ne dolazi u obzir, sem njega za zgodnog vazi Cicipas ali on mi je vrlo nesimpatican pa radije ne bih ni fotku stavila, nekog treceg tenisera a koji je ucestvovao a da je lep ne mogu da se setim Jel cete da glasate za devojcice ili se samo stavljaju slike i komentarise se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) @ciaomi zene smo upropascene totalno sa misterima.nema ih nigde (btw grigora sam videla uzivo u londonu na olimpijadi i totalno mi je sladunjav, tinejdz zavodnik, nista spektalularno.i jos neke mrsave nozice imao ...) Edited August 1, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 ja sam mislio da se svima sviđa onaj Turčin što sam ga stavio pa nema razloga da se iko drugi predlaže 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Mislim da je ovo neka vrsta uvrede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ja, kad neko ovde dodje da predlaze mistere na ovom topiku 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts