Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nole je jako loše odigrao onaj ritern na drugi servis, a ujedno i meč loptu. Šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Kakva šteta za ovih par milimetara unutra na set loptu, to bi moglo biti presudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nole pokazao Nini srednji prst.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Zlato za Mektića i Pavića, zasluženo. Čilić i Dodig osjetno slabije odigrali nego u dosadašnjim mečevima. Mislim da ih je sputalo što igraju protiv zemljaka i prijatelja pa se nisu bodrili jako i glasno kao inače, to im daje energiju, pogotovo Čiliću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nole prodaje Ninu, anticipacija mu je jako loša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Očajan izbor udaraca u ovom gemu, samo da ne prenese to u TB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Ne goji se prase uoči Božića. Godinama nemamo kršteni dubl ni u jednoj konkurenciji, pa ćemo sad da se vadimo. Šipak. Jedini dubl igrač na kojeg može da se računa u narednom periodu (Ćaćić), izabrao Bosanca za partnera?!? Ostalim našim primadonama je draže da ispadaju u drugim kolima singla, nego da se prekvalifikuju. Šta fali Dodigu? Edited July 30, 2021 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Mektić/Pavić i Čilić/Dodig su postigli još nešto. Ni Jugoslavija, kao ni jedna država nasljednica dosad nisu imali osvajače dviju medalja u jednoj disciplini na jednim olimpijskim igrama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ode set jedan od onih dana kad sve ide naopako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ovde odlučuje Ves-nina Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 To bi bilo to, moze da se desi da ostanemo bez medalje u obe konkurencije ............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Još samo da mi neko javi da danas nije petak i ugođaj će biti potpun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nina igra kao da je ona ovde uzela najvise slemova od svih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 17 minutes ago, Žulj said: Nole pokazao Nini srednji prst.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 2 hours ago, Don Radonja said: @Losmi17Da napise mentalni patuljak sada. Nista neocekivano. Sinoc sam prognozirao poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Labava je i ova prednost od jednog brejka, Rusi mnogo sigurnije deluju. Mnogo bih volela da Nina dođe nekako do medalje, to bi joj bio uspeh karijere, a zaslužila je apsolutno. Edited July 30, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 U svakom slučaju, znamo ko će biti u Novakovom delu žreba u NY . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Je li neko primijetio kako nas braća Rusi zakidaju za medalje na ovim OI? Od basketaša, pa para u streljaštvu, pa Đokovića u singlu, sad možda i u dublu...😅😅😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) 1 hour ago, Bugl Khan said: Ko je rekao da mora? Ja samo odgovaram na tvrdnju da je ovaj turnir potpuno nebitan i da ne bi ni trebao igrati za broncu. Pa jeste nebitan, ne baš potpuno ali je u rangu neke 250ice, recimo. Ove godine je postao bitniji zbog te šanse za zlatni slem, pa kao ajde, lepo bi bilo uzeti i to - ali nikako nije nešto što će mnogo uticati na njegov CV. Zna se šta je Holy Grail u tenisu, a da li će imati pored sva 4 i OI ili WTF, to je manje bitno. A za bronzu treba da igra kad je već tu i da po mogućstvu razlupa PCBa, mnogo je poleteo mali. Edited July 30, 2021 by implant Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Moglo bi da bude rusko finale i u miksu, kao hrvatsko u muškom dublu. S druge strane, ako bi igrali s Australijancima za bronzu, to je jedinstvena prilika da vidimo muškog i ženskog broja 1 sa dve strane mreže. Verovatno bi naši opet izvisili za medalju Puče mi strim a možda i bolje bude ako ne gledam... Edited July 30, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Nole uopšte nije u meču. Uzećemo dve drvene medalje u tenisu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Nole zeli da udje u istoriju kao jedini srpski olimpijac sa tri bronzane medalje. Edited July 30, 2021 by Prijatelj Mitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 24 minutes ago, alcesta said: Labava je i ova prednost od jednog brejka, Rusi mnogo sigurnije deluju. Očigledno nije Novak stigao da se oporavi, a nadala sam se da će ga malo izvući iz bunara to što mora odmah da se fokusira na idući meč Žao mi Nine, ona baš daje sve od sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Auuu kakav dan🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 10 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Nole zeli da udje u istoriju kao jedini srpski olimpijac sa tri bronzane medalje. Pa niko ni bronzu ne garantuje Samo još fali sutra od onoga da izgubi, a ne znam kako će se oporaviti na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts