CheshireCat Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Šta god da radiš treba ti mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Shapo bog, majke mi...a u publici krenuli da dele bombice od žita i rakiju, prava daća 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Just now, Boxy said: Bas naprotiv, Shapo ima svo oruzje da dobije danas Djokovica, ali mozga nema Upravo to. Novak bi danas gubio od 50 i nekog igrača koji je sposoban da drži loptu u igri. Shapo bukvalno poklanja Novaku evo već drugi set... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Zalili ste se kako nema vintage tenisa na W. Evo S&V igra Djokovic u svakom gemu [emoji3] 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Pa mozak ti je najbitniji. 😛 Pa ovde se prica da ima samo servis i da nema nikakvo oruzje, a ja kazem da ima, ali mozak nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Sa kakvom igrom Novak koristi milimetarsku šansu za osvajanje seta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Djok uzeo set duplom servis greskom na svoj servis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Meni se čini da Denis ne bi ovo mogao da vrati, ali mogli su pokazati još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 6 minutes ago, Issey said: Upravo to. Novak bi danas gubio od 50 i nekog igrača koji je sposoban da drži loptu u igri. Shapo bukvalno poklanja Novaku evo već drugi set... Izgleda da ga mnogo vole kolege, svi mu nešto poklanjaju... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Novak dobio dva seta u koja nije ulozio ni mrvu fizickog i mentalnog napora. Bukvalno kao da nije ni izasao na teren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 10 minutes ago, alcesta said: Novak video da pada procenat servis volej igre na turniru pa pokušava da ga podigne. Ali i tu Boxy tvrda srca bila... 😎 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Gotovo je ovo, ne može Šapo da dobije 3 seta za redom. Teorije nema. Novak takođe nema šanse da ponovi ovakvu lošu igru u nedelju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 3 minutes ago, Issey said: Upravo to. Novak bi danas gubio od 50 i nekog igrača koji je sposoban da drži loptu u igri. Shapo bukvalno poklanja Novaku evo već drugi set... Da, baš bi Novak ovako igrao da mu je protivnik defanzivac. Igra čovek safe mod, da je Denis dobio jedan set, prebacio bi se u agresivniji (rizičniji) mod. Biće sad zanimljivo da li će odigrati tako ovaj treći set kao pripremu za finale, ili će nastaviti ovako jer je moguće da će Šapo sad još više da se raspadne. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 vreme je za razvod druze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Što si mi ukrao avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 23 minutes ago, McLeod said: Sace Sapo da ti pokaze kako 😄 Evo pokazao, stvarno. Ne bi valjalo da je bio još jedan TB u svakom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 2 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Ali i tu Boxy tvrda srca bila... 😎 Djokovic i servis i volej, nemojte da me zezate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Hahaha 2 nicka po isti avatar.Ja reko sta ovo Drakaris pise. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Nego oftpik…jel ovo blic uveo da se placa citanje web izdanja.? Ako ako..da vidimo koliko budala i dalje nasjeda na NECETE VEROVATI…uzdam se da propadnu doduse. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Je l' to Novak planira i dalje da u svakom servis gemu daje brejk lopte? Pa ne može ni Denis toliko setova da ispoklanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Kolko vidim, Nolo igra taman koliko je potrebno za Šapu :)Za nostalgične, sevne tu i poneki S&V, taman da zadrhti jagoda u šampanjcu i zaiskri suza u oku fedfanovima... Sent from my phone using their app 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 4 minutes ago, Drakaris said: Što si mi ukrao avatar Ja sam prvi stavio. Zar nisi ti zvezdaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ali na sta ce da lici muski tenis sa 10 Svitolina i Pliskovih za neku godinu, to ce biti tragedija. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, ChrisJudd said: Ja sam prvi stavio. Zar nisi ti zvezdaš? Sva sreca pa nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Novak se i dalje kreće loše, neka makar proba da završi u ovom setu, ovo je više muka i gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts