wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 sad ukljucih stream, izgleda bila duza pauza, mix dublovi se sad ponovo zagrevaju (kod rezultata 3:3 u 2. setu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, Boxy said: Djokovic dok prica o detinjstvu, ziveli u kutiji sibica, placali da bi radili, ustajali pola sata pre nego sto su legali Fenomenalan skeč. Jedan od mojih omiljenih. Tražio sam ga i nisam uspeo da ga nađem. Hvala na ovome! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Je li se ono Betani jednom tako užasno povredila ovde u toku meča? Sećam se da je isto bio sunčan dan, bez kiše pa da kažeš jako klizavo ili šta već... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, alcesta said: Je li se ono Betani jednom tako užasno povredila ovde u toku meča? Sećam se da je isto bio sunčan dan, bez kiše pa da kažeš jako klizavo ili šta već... jeste, bas je onako jaukala dosta dugo. grozno bilo za videti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binge Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Nikako da skontam sta li je Novak rekao nakon pobednickog poena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kirios drami (psuje itd.) na mix dubl mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 6 minutes ago, Binge said: Nikako da skontam sta li je Novak rekao nakon pobednickog poena? Ono što sam ja pročitao sa usana nisu bila srca ka publici, već jedan drugi organ. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Napravio brejk Korda i servira za mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 pssstttt!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Izborio se Korda s Evansom i Mekom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 bravo Korda! isprati ovog luckog radnika (dok princeza gleda)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Bravo Bas mi se svidja kako igra, a jos vise ponasanje na terenu, mrtav ladan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Bravo za Kordu, sto je pobedio ovog engleskog patuljka .................. jedino mi je zao Evansove snajke, nju nazalost vise necemo gledati na turniru ............................ 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 18 minutes ago, wwww said: Kirios drami (psuje itd.) na mix dubl mecu. A istovremeno hoće posle servisa prvi udarac da vrati kroz noge, jer eto tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) malo se pohvalio uspesima familije (za one u publici koji ne znaju) kolicakna je ova Santamarija sto igra s Krajicekom mix dubl. Edited July 2, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 pitali Shapovalova o Kordi, valjda su zajedno trenirali u neko doba prosle godine, gde mu je Denis malcice dao podrsku i ulio mu samopouzdanje da moze da se takmici na vrhunskom nivou, protiv najboljih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 na CC Fed na C1 Felix i Medvedev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Ne znam koliko ce fizicki izdrzati, ali koliko se vidi ovde Marejevo iskustvo na travi.Da je iole sastavljen fizicki, mogao bi daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 24 minutes ago, wwww said: kolicakna je ova Santamarija sto igra s Krajicekom mix dubl. Baš se pitam otkuda se ona pojavila, vidim piše 28 godina i 180k zarade ukupno u karijeri. Samo da ne osvoje Kiz ili Ostapenko, pa od ostalih koja hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 hour ago, alcesta said: To je čuo Milicu o prirodnom staništu Voli on da pominje vukove, pričao je još pre par godina o onom vuku koji stoji na brdu a ostali ga jure, ili tako nekako, zaboravila sam Spominjao je to početkom 2016, kad su ga pitali o RG. Sećam se da je spominjao sintagmu Hunngry like a Wolf (Duran Duran ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Denis umalo da zabrlja, ali ipak dobi 1. set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 @alcesta ja bih listi ( da ne osvoje) od kiz, ostapenko dodala i ovu sto je uzela rg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Endi ima ubedljivo najbolji lob na turu (mozda i svih vremena) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, wwww said: Endi ima ubedljivo najbolji lob na turu (mozda i svih vremena) @bistru vodu mutim kakve provokacije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts