momohyoideus Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Evo gif ko je zeleo da ima u kolekciji: Edited July 11, 2021 by momohyoideus 4 1 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Počevši od prvog Rodžerovog osvojenog slema, do ovog današnjeg, njih trojica su osvojili 60, a ostatak sveta 11. Što bi rekli Englezi...Let that sink in 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 5 minutes ago, ZiS said: To vam je ona akademija mladih lidera 😁 kad smo već u offu... Što je najgore, Aleksandra Joksimović je u vladi Đinđića bila u min.spoljnih poslova. I posle 2012. samo preletela među ova govna. Bravo Nole, zna se protokol 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 17 minutes ago, Xpert said: Inace, danas dobismo GOAT-ove u fudbalu u tenisu. Messi osvojio Copu i konacno uzeo veliki trofej sa reprezentacijom i upotpunio CV. A Novak 20tu titulu i sad je po svim parametrima #1. izvini, ali oni su bili goatovi i pre ovih trofeja, i to vec godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 A zasto se niko ne pita gde je Nadalova cestitka, pa i on je u tom klubu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 U istom danu potvrdjena dva GOAT statusa Messi u fudbalu i Nole u tenisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, Boxy said: A zasto se niko ne pita gde je Nadalova cestitka, pa i on je u tom klubu Omiljeni deo proslave Novakovih titula je kad ti i Steva krenete da zajebavate Nadala i Feda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) Jebote ovo je u zemlju da propadnes. edit: gospodja ambasadorka, da preciziramo. Edited July 11, 2021 by McLeod 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Transfer blama Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Nažalost nisam čitao forum niti gledao meč osim kraja 4. seta. Samo da izjavim za Dnevnik da je Novak Đoković najbolji tenisač svih vremena. Sigurno niste znali, pa eto idući put ne možete reći da niste znali. To sada potvrđuju i brojke koje ionako nisu važne. Ne mogu zamisliti koliki će mu tek motiv biti baš pred njujorškom publikom osvoji 21. GS i ujedno kalendarski GS. Da sam na njegovom mjestu otkazao bih OI, pa taman da konkurencija bude na nivou Challengera. Ali, to sam samo ja, sumnjam da on tako razmišlja, vjerojatno žarko želi i taj posljednji trofej koji mu nedostaje. @Antizemljaš koji lebdi prijedlog za promjenu nicka - Novak koji lebdi 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Da li sam jedini kome (odjednom) i nije toliko bitno što je Noksa "stig'o" Rođu i Rafu, već mi Vimbldon izgleda samo kao kvalifikacioni turnir za US open i glavnu premiju - Grend slem? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Nažalost nisam čitao forum niti gledao meč osim kraja 4. seta. Samo da izjavim za Dnevnik da je Novak Đoković najbolji tenisač svih vremena. Sigurno niste znali, pa eto idući put ne možete reći da niste znali. To sada potvrđuju i brojke koje ionako nisu važne. Ne mogu zamisliti koliki će mu tek motiv biti baš pred njujorškom publikom osvoji 21. GS i ujedno kalendarski GS. Da sam na njegovom mjestu otkazao bih OI, pa taman da konkurencija bude na nivou Challengera. Ali, to sam samo ja, sumnjam da on tako razmišlja, vjerojatno žarko želi i taj posljednji trofej koji mu nedostaje. @Antizemljaš koji lebdi prijedlog za promjenu nicka - Novak koji lebdi Pomeri se s` m(j)esta, dobri covece - veci baksuzluk svet nije video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 48 minutes ago, vanjabarsa said: smemo li mi kao teniske neznalice , sto bi reko admin, da kazemo nesto ????? sve jedno, jebo si svima kevu majstore i sa pola snage Ako moze, pridruzujem se cestitkama 😆😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 4 minutes ago, bistru vodu mutim said: Nažalost nisam čitao forum niti gledao meč osim kraja 4. seta. Samo da izjavim za Dnevnik da je Novak Đoković najbolji tenisač svih vremena. Sigurno niste znali, pa eto idući put ne možete reći da niste znali. To sada potvrđuju i brojke koje ionako nisu važne. Ne mogu zamisliti koliki će mu tek motiv biti baš pred njujorškom publikom osvoji 21. GS i ujedno kalendarski GS. Da sam na njegovom mjestu otkazao bih OI, pa taman da konkurencija bude na nivou Challengera. Ali, to sam samo ja, sumnjam da on tako razmišlja, vjerojatno žarko želi i taj posljednji trofej koji mu nedostaje. @Antizemljaš koji lebdi prijedlog za promjenu nicka - Novak koji lebdi Ambasadorkina ruka koja lebdi 😄 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 9 minutes ago, Boxy said: A zasto se niko ne pita gde je Nadalova cestitka, pa i on je u tom klubu Rafa to intimno posalje SMS, ne skuplja like-ove po mrezama 😇 2 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 7 minutes ago, McLeod said: Jebote ovo je u zemlju da propadnes. edit: gospodja ambasadorka, da preciziramo. Dobro, svima se bar jednom desilo, ali i dalje je zabavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, Darth Steva said: Rafa to intimno posalje SMS, ne skuplja like-ove po mrezama 😇 A on i Novak su intimni, ok, ja uvek navijam za ljubav 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ma najverovatnije da je nije cuo, ali kako zena ne zna za protokol, pa de se guras, divaljci navikli sve na silu, cc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 54 minutes ago, kalistenika u rutini said: Mecajte taj snimak da vidimo kako je oladio sns ambasadorku Ne znam cemu odusevljenje kad ove godine nije oladio Vesica i Vulina , vec ih je pocastio svojim prisustvom sa njima. Da ne pricam druge sheme koje nisu za ovaj trenutak radosni. Cisto da se ne radujete dzabe. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 @Keira @Crni Bombarder Mislim da je red da izađete iz ilegale, kakvi god razlozi bili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 'Ajmo veselje: Noksa črablmejkr (nevr bin a fejkr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 10 minutes ago, Zvezdinho said: Ne znam cemu odusevljenje kad ove godine nije oladio Vesica i Vulina , vec ih je pocastio svojim prisustvom sa njima. Da ne pricam druge sheme koje nisu za ovaj trenutak radosni. Cisto da se ne radujete dzabe. Ovde se ne radi o lađenju nekoga jer je SNS govedo (to nije i ne treba da bude posao jednog sportiste) nego jer je bitanga koja u stranoj zemlji ne zna za protokol na turniru starom 130 godina. Meni ne smeta jer je ovo SNS govedo (bila je ranije DS govedo) nego jer je blamčina svetskih razmera, da se ovako utrpavaš mimo protokola. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 38 minutes ago, Boxy said: A zasto se niko ne pita gde je Nadalova cestitka, pa i on je u tom klubu Saće i Rafa, samo da se vrati sa pecanja i spakuje opremu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Nemojte zamerati Rafi, ipak ne zna engleski dovoljno dobro. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, implant said: Saće i Rafa, samo da se vrati sa pecanja i spakuje opremu... sigurno je negde na pucini, pa nema net, pa ni ne zna rezultat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts