PorodicneVrijednosti Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ja bih rekao da Danska obzirom na prikazanu igru na turniru ima ozbiljne sanse za finale. Holandjani svakako nisu neka top klasa, a i Englezi i Nijemci imaju ozbiljne mane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 @dzoneee Čitam tvoj post, uglavnom kimam glavom kad na kraju - šok i nevjerica! Umalo se nisam zagrcnuo kad sam pročitao zadnji pasus...jesi siguran ti da si gledao nas u zadnje vrijeme uopće... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ma jesam i nije to kako treba ako realno pogledamo i svi znamo da ce biti problema vrlo verovatno sa Spancima, nije to poenta, nego govorim o tom nekom stilu koji kako ko godinama forsira u fudbalu. Ekipe danas imaju strasne igrace od golmana pa do napadaca sto klubovi, sto reprezentacije i opet kad igraju uglavnom je to bezveze sto se samo lepote igre tice. Meni vi imati taj neki vibe, kad igrate kako terba, iz recimo '90 ali neki modifikovani, prilagodjen za ovo danasnje vreme jer da nije verovatno ne bi bili uspesni. Bayern je recimo masina, ali opet kad igraju uglavnom hoce da se nadigravaju. Oni su i protiv PSG bili bolji tim, ali ovi su ih hvatali na foru i kaznjavali tu preofanzivnu igru za danasnje vreme. No cesto i uspeju da izgaze tako protivnika sto ne radi maltene niko na taj nacin. Danas je organizovana destrukcija i kontrola, pre je bila dinamika, nadigravanje, prostor i po meni to je glavni razlog zasto danas nije lep fudbal za oko toliko kao pre. Pre je bilo prostora ofanzivnim igracima koliko god zelis, danas to nije slucaj. Igra se strasna destrukcija nad najkreativnijim igracima, a kad ubijes kreaciju onda fudbal gubi to ono sto ga je krasilo pre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Znam da si na stil mislio, samo se nekako ne mogu ni sjetiti kada smo na nešto ličili a kamoli igrali tim nekim prepoznatljivim stilom. Odličan post, sviđaju mi se tvoji pogledi na nogomet, lijepo analiziraš stvari a nenapadan si...sušta suprotnost meni npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Sa zakasnjenjem sam odgledao utakmicu FRA-POR i oba tima me nisu impresionirala, narocito Francuzi. Svi deluju umorno osim Madjara, koji su igrali kao da su kolektivno dopingovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts