Klotzen Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Još će Shunsuke i u pravu biti kad kaže da je ova grupa najtanja. Razočarala me Švedska, oni su zaista dobro izgledali u LN, protiv nas doduše, valjda je u tome kvaka. Mada im Kuluševski znači baš, uđe li u nastavku očekujem da ga ipak nekako umuljaju Šveđani. Svi koji su briljirali protiv Srbije uglavnom su za sada najgori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Just now, Klotzen said: Svi koji su briljirali protiv Srbije uglavnom su za sada najgori :) Mi, Hrvati! (Hrvat sam) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Ovaj Euro sa 79 ekipa se za sada pokazuje kao totalni promasaj. Ne ide da i kurta i murta igraju zavrsnice prvenstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 Da se mene nešto pita u Borussiji, aktivirao bih buy back opciju za Isaka, mali je sjajan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Buskets se oporavio od Korone. Ne verujem da će danas igrati ali možda uđe kao zamena. Za treće kolo ga najavljuju u prvih 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 17 hours ago, bistru vodu mutim said: Da se mene nešto pita u Borussiji, aktivirao bih buy back opciju za Isaka, mali je sjajan. Isak će biti ozbiljan igrač. 17 golova u Primeri je ozbiljan učinak za igrača njegovih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 7 hours ago, Klotzen said: Buskets se oporavio od Korone. Ne verujem da će danas igrati ali možda uđe kao zamena. Za treće kolo ga najavljuju u prvih 11. Taman da izgledaju jos jalovije. Ako im negde ne skripi i nesto im nije potrebno to je Buskec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 (edited) Nisam fan Španije ali izmeđ' šest je provukao loptu Absajc ili ne. Edited June 19, 2021 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Just now, Neme said: Nisam fan Španije ali izmeđ' šest je provukao loptu Meni je delovalo da je ofsajd. Poljaci su baš razočarali za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Meni je delovalo da je ofsajd. Ipak ne, za dlaku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Moreno je igracina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 (edited) 23 minutes ago, Don Juan said: Poljaci su baš razočarali za sada. Žabac iz crtaća, tradicija 21. weka poljskog reprezentativnog fuzbala. Kakva šansa, a i neće ih. Edited June 19, 2021 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 E vala neka se ovo mučenje završilo golom. Ovde niko ne zaslužuje pobedu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Kako jadna reakcija Laportea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ovo je penal. Glup penal su napravili Poljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 karma je kučka 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Katastrofa šta su Španci promašili na ovom prvenstvu. Penal je samo kruna svih promašaja do sada, i onaj promašaj posle penala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 (edited) Ne smeju Poljaci da se nerviraju. Provokacije su španska šugava specijalnost. Edited June 19, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 11 minutes ago, Don Juan said: Ovo je penal. Glup penal su napravili Poljaci. Već treći-četvrti sviran penal posle gaženja u 16. Jedino Englezi nisu dobili penal za istu situaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Just now, Stiletto said: Već treći-četvrti sviran penal posle gaženja u 16. Jedino Englezi nisu dobili penal za istu situaciju. Juče kaže stručni konsultant posle meča, da verovatno sudija nije hteo da dosudi penal imajući u vidu da je bio meč blizu kraja i da nije hteo tako da utiče na pobednika. Meni je to objašnjenje malo trulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ne mozes ocekivati da tim sa Moratom kao prvim spicom napravi neki znacajan rezultat. Bivsi igrac vec par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Užasna je Španija. Ovo im je najgora ekipa otkad ja pratim fudbal. Odbrana veoma loša, ali nijesu imali ozbiljne protivnike da ih do kraja razotkriju. Laporte bježi od duela, Tores klasična kiksara. Vezni red nešto i igra, ali zato je napad jeza. Morati treba 5 šansi da ubaci loptu u gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ovo je redak slučaj loše utakmice koja je bila podnošljiva za gledanje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 On 6/14/2021 at 10:17 PM, drgnk said: Meni ova Španija nit smrdi, nit miriše. Neka jalova kontrola lopte, neprestano "kiša oko Kragujevca" kruženje, napadački sterilno... Ukratko. Kiša oko Kragujevca kruženje, hahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Pitanje za sve: ko je u ovoj ekipi vrhunski igrač na svojoj poziciji? Ja ne vidim nikog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts