n4l1m Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 42 minutes ago, Kankkunen said: Eto šta je ostalo, probralo se ... nema ni za EC. racunjaju da je pangos u partizanu pa ga nisu stavili ili kaj? ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 15 hours ago, Čvarkov said: Ruski rulet, Jović igrao u Rusiji, a i bivši igrač. Ili je kum hteo da kaze, kockamo se, ko god da dodje. Nedostaje ti revolver sa jednim metkom u burencetu za ruski rulet 4 hours ago, Storm said: Ovaj potpis ima smisla samo ako Jovic stize posle oporavka. U suprotnom kukala nam majka sa dva centra bez suta, igre ledjima i povratnog pasa. Mada, postoji i doselekcija. Verujem Radonjicu. Ivanovic je lepo vrteo pik sa Ridom... 3 hours ago, Karakondzula! said: Monako i veci porezi ne idu u istu recenicu 😄 Ali zato Monako i paprene cene idu. Isti ugovor tamo i u Srbiji je nebo i zemlja. 2 hours ago, pavijan2 said: Ništa spektakularno. Kao i Lesor granični EL/EC igrači. Pa to i jeste nas realan domet, uz Kalinu kao inciiident. Imamo i par igraca iz EL od prosle godine. Nije to lose. Bice fajterska ekipa. Videcemo. Nemamo svoje mlade igrace, nemamo pare da placamo skupe i dokazane strance... Zakljucak - dovodjenje ispod radara, ili afirmisanje granicnih EC/EL igraca Rid nam je pravio probleme, a Lesor je bio bolji od njega prosle sezone u direktnim duelima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Zanimljivo je da svi igrači imaju neko EL iskustvo, čak i Lazarević ima nekih 3,3 minuta u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 svakim danom Kalinin potez dobija na tezini. jbt mogao je da bira 💪 ne znam kako cu podneti da ga neko vredja. sve se nadam da nece ali sa budalama nikad ne znas onda mi se sve to gadilo a sada bi me bas dotuklo 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 7 minutes ago, srlepajce said: svakim danom Kalinin potez dobija na tezini. jbt mogao je da bira 💪 ne znam kako cu podneti da ga neko vredja. sve se nadam da nece ali sa budalama nikad ne znas onda mi se sve to gadilo a sada bi me bas dotuklo Vređanja neće biti sigurno,ako prevagne stav radikalnijih grupa onda organizovani neće dolaziti na košarku ali mislim da ultracop ima pragmatične stavove a oni su ipak najači na severu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Omladinci Pavićević, Anđušić i Manojlović poslati na kaljenje u beograskom Slodesu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ako moze bez Lesora,ako smo toliko tanki sa kintom,onda daj sta das. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nikako moja zelja Šermandini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Da, Sermadini od 100 ljeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 A šta je sa onim miškovim pulenom iz Gruzije? Jel se on još potuca po d-ligama, i kako mu nije dosadilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) 6 minutes ago, Losmi17 said: Da, Sermadini od 100 ljeta. Pa da kasno sad ali je dobar igrac, mozda atipican ali dobar Edited August 28, 2021 by Filbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Kad mu ponude nepoznatog igrača ... Bivšeg ... 10 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 koga ce radonja da trenira u zvezdi 2028. godine kada svi ovi koje poznaje odu u penziju? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 43 minutes ago, MikiMilane said: Omladinci Pavićević, Anđušić i Manojlović poslati na kaljenje u beograskom Slodesu. Za Pavicevic nije,ali zato Vasic jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 12 minutes ago, Haggard said: koga ce radonja da trenira u zvezdi 2028. godine kada svi ovi koje poznaje odu u penziju? Dončića, Porzingisa i ekipu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ok je Lessort, nije za oduševljavanje al to je neki realan nivo. Nnoko mi je overall nešto bolji ili bolje reći pouzdaniji igrač, ali ima i Lessort svojih prednosti u odnosu na njega, mnogo je brži i okretniji, nabiflao je i nekakav roling, lakši je na nogama. Očigledno se dosta nade polaže u Kuzmića pa je doveden igrač relativno kompatibilan njemu, pretpostavljam da stručni štab zna bolje od nas u kakvom je stanju, ipak je to nedavno bio igrač za Real. Nemamo izrazitu poentersku opciju al to mi ne smeta, pretpostavljam da će u clutchu najviše da rešava Džoni. Od svih pojačanja najmanje mi se sviđa Wolters al to je stara priča. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ja mislim da Kalina mora da bude više od elitnog prašinara u ovoj ekipi. Nijesmo mi Fener, bliža nam je Valensija, a tamo je Kalina ipak bio neko na koga se gura lopta, 10ppg je imao u EL prošle sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Oba centra nam imaju problem sa vidom, al to se da zakrpiti... I da....Jovic pod obavezno, da napravi igraca od Lesora... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 A kusur za Dangu da ostane da pojaca trening centrima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 54 minutes ago, Haggard said: koga ce radonja da trenira u zvezdi 2028. godine kada svi ovi koje poznaje odu u penziju? Jasno je... nema penzije pre nego sto ode Radonja. Ako treba Simonu ce dogodine platiti i vestacki kuk ako treba. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) Lesor se uklapa u politiku kupujmo domace jer zna srpski Edited August 28, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Lesor, nisam zadovoljan za prvog centra, jeste napredovao ali i dalje to nije to, al dobro koliko para toliko muzike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 i billy potvrdio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 To je fan page. Mada svakako ocekujem zvanicnu potvrdu uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 5 hours ago, Sector said: Pa nema smislenog odgovora jer niko ni nema odgovor na to pitanje. Neka logika kaze da je trazio previse para nakon odlicne sezone koje Monaco nije mogao ili nije htio da mu da. A onda je Kupi pardon onda smo mi uleteli s ponudom koja se ne odbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts