n4l1m Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 bukvalno nas usrala baskonia za sve pare, umesto da su povuklu petruseva a nama ostavili nnoka, na kraju ni jedno ni drugo za nas, mada petrusev nikad nije ni bio opcija za nas.. a sem baskonie nije bilo ni jedna druga el opcija za nnoka, a iz evrokupa eventualno da ceka da ga robija preplati, koji ocigledno nie bio zainteresovan za njega.. i onda ako znamo da je radonja u moru opcija za beka izabrao woltersa, mozemo ocekivati prave porodjajne muke po pitanju centra, posto izbora u sustini i nema, sto implicira da ce biti ozbiljnog kockanja, mada ako cemo logikom kojom je izbrao woltersa, ne bi me cudilo i da se dovede stimac :facepalm: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 12 minutes ago, n4l1m said: i onda ako znamo da je radonja u moru opcija za beka izabrao woltersa Kojih opcija, daj neka imena da vidimo sta smo to propustili? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 pangos je bio skoro pa zavrsen:)salu na stranu, ovo sa nokom jeste propust…videcemo kako ce to sad da hendlujunisam optimista 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Sad jos nestvarnije deluje Kalinin dolazak. Kao da je psiho u momentu greskom odvrnuo pogresnu slavinu. Dok je shvatio da se zajebao, Kalina stigao. Odman zavrnuo, bas stegao. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Jasno je da ima nešto u priči da Radonja nije hteo Noka.. Kaparisali bismo mi to davno da jeste. Ovako smo ga ili odjavili, ili ponudili neku manju cifru, i uz to imali nekog keca u rukavu, neku drugu (ustvari prvu) opciju. Ne bismo ga se tek tako lako odrekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 meni to nije jasno, ne pijem bas tu pricu rekao bih da smo ga cekali, on nama bio prva opcija a mi njemu rezervna...i ispalo kako je ispalo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Шта је ово данас? Само вести о паризанима. Али свака вест на сваком порталу. Наши се изгледа закопали у дубоку илегалу. Изгледа да ћемо да делујемо као отписани хехехе против тајне полиције и гестапоа 😃. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, Николица said: Шта је ово данас? Само вести о паризанима. Али свака вест на сваком порталу. Наши се изгледа закопали у дубоку илегалу. Изгледа да ћемо да делујемо као отписани хехехе против тајне полиције и гестапоа 😃. U tome je stvar, zna se da je tihi smrtonosan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Sad dolazi do izrazaja to marketing mrtvilo koje je bilo prisutno prethodnih godina, ali nakon promena kod komsija to sada iskace u prvi plan. Nijedan video klip, dzingl, specijal ne umeju da naprave koji bi nalozio ljude, podiglo pozitivnu energiju, a sto bi se onda prenelo i na igrace. To ne moraju oni ni da rade, samo da angazuju marketinsku agenciju i to je to. Ono zezanje sa Sofom je izgleda bio samo jedan izuzetak... inace da je pravilo desilo bi se od tada jos nebrojeno puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 37 minutes ago, Николица said: Шта је ово данас? Само вести о паризанима. Али свака вест на сваком порталу. Наши се изгледа закопали у дубоку илегалу. Изгледа да ћемо да делујемо као отписани хехехе против тајне полиције и гестапоа 😃. Pa ono, treba da pisu da je Zvezda cestitala Bobiju rodjus 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 meni to nije jasno, ne pijem bas tu pricu rekao bih da smo ga cekali, on nama bio prva opcija a mi njemu rezervna...i ispalo kako je ispaloNe znam, da je Ra bio zadovoljan logično mi je da bismo ga produžili odmah posle kraja sezone.. Nije da je preskupa roba. Bilo je para i kasnije, pa Kalina je došao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 9 minutes ago, mister-no said: Ne znam, da je Ra bio zadovoljan logično mi je da bismo ga produžili odmah posle kraja sezone.. Nije da je preskupa roba. Bilo je para i kasnije, pa Kalina je došao.. Dva meseca su skupljali pare da se isplate zaostale plate ... aj da se vratimo u realnost. Kakvi su to pregovori ako igraču duguješ za prethodnu sezonu. Para nema na gomili, to ne postoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 18 minutes ago, mister-no said: Ne znam, da je Ra bio zadovoljan logično mi je da bismo ga produžili odmah posle kraja sezone.. Nije da je preskupa roba. Bilo je para i kasnije, pa Kalina je došao.. aman ljudi, ne igra kalina za 500k, al ne igra ni za milion.. bukvalno lik dosao da odigra jednu sezonu debelo ispod cene, zbog zato sto je lud.. :coffee: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 hour ago, Николица said: Шта је ово данас? Само вести о паризанима. Али свака вест на сваком порталу. Наши се изгледа закопали у дубоку илегалу. Изгледа да ћемо да делујемо као отписани хехехе против тајне полиције и гестапоа 😃. Otpisani su teska laz i partizanska propaganda. Za vreme okupacije u BG je poginuo samo jedan nemacki vojnik i to u saobracajki. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 6 minutes ago, n4l1m said: aman ljudi, ne igra kalina za 500k, al ne igra ni za milion.. bukvalno lik dosao da odigra jednu sezonu debelo ispod cene, zbog zato sto je lud.. :coffee: A potpisao na 2 godine da posle prve uzmemo obeštećenje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Potpisao je 1+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Rsbovci najavljuju pojačanje, i to konačno crnac ako dobro razumem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 It is happening again 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 6 minutes ago, Haggard said: Rsbovci najavljuju pojačanje, i to konačno crnac ako dobro razumem. Može Blek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Vi posle svih promasaja RSB-a ove godine sa pojacanjima ih opet uzimate kao relevantan izvor? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чавудин Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Just now, Don Radonja said: Vi posle svih promasaja RSB-a ove godine sa pojacanjima ih opet uzimate kao relevantan izvor? Да. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Just now, Чавудин said: Да. Mene da neko slaze nekoliko puta... Uzimao bih to sa velikom rezervom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Mislim da bi ljudi ovde, kakva je trenutna situacija, za relevantan izvor smatrali i treće oko... Samo da se nešto dešava 😄 8 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, ZiS said: Mislim da bi ljudi ovde, kakva je trenutna situacija, za relevantan izvor smatrali i treće oko... Samo da se nešto dešava 😄 Izgleda da bi uzimali kao neki validan izvor i Ognjena Tegeltiju. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts