Kole91 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Smailagic u Partizanu, da ne pricamo vise o njemu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Bogami, u jednom trenutku sam pomislio da je i nama obecana ogromna para, ali kako ide vreme sve vise sam stava da je ipak Kalina pristao na mnogo manje novca, jer kako drugacije objasniti da toliko dugo ne mozemo da produzimo Noka iako je velka zelja, Pefi nas podjebava... dakle jasno je da ne mozemo da mu ponudimo nesto sto se "ne odbija" vec pilicarimo u nadi da ih niko drugi nece. Kako sada stvari stoje, Smajlagic ide kod Zeljka, mozda i Petrusev (mada za njega treba platiti obestecenje Baskoniji, ne znam kako), tako da je verovatno ipak znacajnija razlika u budzetima, makar ovim nasim, srpskim, projektovanim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 3 hours ago, Obi-Wan said: Lagano na pretičeš Sektora (i njegovo sprdanje sa Štimarom) na forumskoj večnoj rang listi, sa ovom novom forom. nema sanse da dosegnem nivo predanosti i samodiscipline koji sector-stime bromance zahteva 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 14 minutes ago, Hugo Punch said: Bogami, u jednom trenutku sam pomislio da je i nama obecana ogromna para, ali kako ide vreme sve vise sam stava da je ipak Kalina pristao na mnogo manje novca, jer kako drugacije objasniti da toliko dugo ne mozemo da produzimo Noka iako je velka zelja, Pefi nas podjebava... dakle jasno je da ne mozemo da mu ponudimo nesto sto se "ne odbija" vec pilicarimo u nadi da ih niko drugi nece. Kako sada stvari stoje, Smajlagic ide kod Zeljka, mozda i Petrusev (mada za njega treba platiti obestecenje Baskoniji, ne znam kako), tako da je verovatno ipak znacajnija razlika u budzetima, makar ovim nasim, srpskim, projektovanim. na rsb kazu da bismo noka trebali da zavrsimo u narednih 7 dana, nadam se da je tako, ali i ovo valja uzeti s rezervom obzirom na to koliko su se ispromasivali ovog leta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ladno da se šutamo u dupe ako završimo Nnoka i Pefija i onda sve usmerimo na beka šutera sa krvavi zubi i kvrgava kolena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 26 minutes ago, Haggard said: na rsb kazu da bismo noka trebali da zavrsimo u narednih 7 dana, nadam se da je tako, ali i ovo valja uzeti s rezervom obzirom na to koliko su se ispromasivali ovog leta. Oni su izgresili u zadnjih mesec dana vise nego zadnjih 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) 37 minutes ago, Wingwalker said: Ladno da se šutamo u dupe ako završimo Nnoka i Pefija i onda sve usmerimo na beka šutera sa krvavi zubi i kvrgava kolena. jbg, ako budu noko i pefi, onda bek mora biti neki umetnik gde ces vise krvavih kolena Edited August 3, 2021 by Takeshi_Kovacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perdida Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Nema ništa od Pefija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) 13 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: jbg, ako budu noko i pefi, onda bek mora biti neki umetnik gde ces vise krvavih kolena Poštovani ljubitelji košarke, javljamo se sa upravo završene utakmice u Športskoj dvorani Leon Štukelj gde su igrali Krka i Crvena zvezda, a konačan rezultat utakmice je 22-27 u korist gostujuće ekipe. #tvrdobruč Edited August 3, 2021 by Liska Manjina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 minute ago, Liska Manjina said: Poštovani ljubitelji košarke, javljamo se sa upravo završene utakmice u Športskoj dvorani Leon Štukelj gde su igrali Krka i Crvena zvezda, a konačan rezultat utakmice je 22-27 u korist gostujuće ekipe. mi ga teško mećemo...ali oni ni da umoće. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Igra li Rebic jos kosarku? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 I da ode Nnoko dovescemo boljeg igraca za manje para. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ovu foru valjate 3, 4 puta po stranici,neunistivi ste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 32 minutes ago, Sector said: I da ode Nnoko dovescemo boljeg belog igraca za manje para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 3 hours ago, Hugo Punch said: Bogami, u jednom trenutku sam pomislio da je i nama obecana ogromna para, ali kako ide vreme sve vise sam stava da je ipak Kalina pristao na mnogo manje novca, jer kako drugacije objasniti da toliko dugo ne mozemo da produzimo Noka iako je velka zelja, Pefi nas podjebava... dakle jasno je da ne mozemo da mu ponudimo nesto sto se "ne odbija" vec pilicarimo u nadi da ih niko drugi nece. Kako sada stvari stoje, Smajlagic ide kod Zeljka, mozda i Petrusev (mada za njega treba platiti obestecenje Baskoniji, ne znam kako), tako da je verovatno ipak znacajnija razlika u budzetima, makar ovim nasim, srpskim, projektovanim. Bice brutalno jak tim..samo sacekaj malo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 14 minutes ago, Devil In My Pants said: Bice brutalno jak tim..samo sacekaj malo 🙂 Prilično sam skeptičan ali nadam se da si u pravu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Nego @Mile1 jel Nemandza potpisao za Partizan? :P 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 hour ago, Devil In My Pants said: Bice brutalno jak tim..samo sacekaj malo 🙂 Imas neki info ili samo filing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Toliko cemo biti mocni da cekamo 2 mjeseca rekonvalescenta Jovica koji se i dalje nada bilo kakvoj boljoj ponudi od nase. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) da malo rifrešujemo ove strane...bešte sivi oblaci... Edited August 3, 2021 by Wingwalker 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 41 minutes ago, Kole91 said: Imas neki info ili samo filing? Nemam info za budzet, vise je filing na osnovu dogadjaja koji su se vec desili 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 27 minutes ago, Sector said: Toliko cemo biti mocni da cekamo 2 mjeseca rekonvalescenta Jovica koji se i dalje nada bilo kakvoj boljoj ponudi od nase. Po svemu sto se prica ne cekamo ga vise. Teraj dalje, a " bonasera" se nada pozivu bivseg trenera pa da opet zaigra EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 Nikakva vajda od "Dobar dan" samo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 5 hours ago, Hugo Punch said: Bogami, u jednom trenutku sam pomislio da je i nama obecana ogromna para, ali kako ide vreme sve vise sam stava da je ipak Kalina pristao na mnogo manje novca, jer kako drugacije objasniti da toliko dugo ne mozemo da produzimo Noka iako je velka zelja, Pefi nas podjebava... dakle jasno je da ne mozemo da mu ponudimo nesto sto se "ne odbija" vec pilicarimo u nadi da ih niko drugi nece. Kako sada stvari stoje, Smajlagic ide kod Zeljka, mozda i Petrusev (mada za njega treba platiti obestecenje Baskoniji, ne znam kako), tako da je verovatno ipak znacajnija razlika u budzetima, makar ovim nasim, srpskim, projektovanim. Do sada su stigli White, Kalinic i Ivanovic vs. Punter, LeDay, Avramovic, Kurucs, Moore. Treba pogledati brojke i reputacije ovih igraca i otprilike ce biti jasno za koliku platu ce igrati sledece sezone. E sad, Crvena zvezda tek treba da dovede prvog pleja, prvog beka i prvog centra. Plej je malo teza prica jer vrhunski i oni malo manje vrhunski evropski plejmejkeri drze cenu - primetices da ni Partizan "nema para" za Markovica, a ni za prvog centra jos uvek. Markovic je dosta skuplji od Moora. Moje je misljenje da bi mi mozda i mogli da dovedemo Jovica i Markovica, ali necemo za onoliko koliko oni traze, sto je po meni greska jer bolje se kockati sa njihovim zdravljem nego sa kreacijom nekog no name Amerikanca. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Marković dosta skuplji od Mura? U kom filmu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts