NikadProtivKaline Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) evo malo insajd infoa i od mene: radonja je jutros, u jednom kaficu, sa velikom paznjom gledao duel slovenija-spanija nije nesto bio impresioniran partijom tobija, i zakljucak je da moze bolje za isto ili manje novca ako su lagali mene lazem i ja vas Edited August 1, 2021 by Takeshi_Kovacs 8 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 5 hours ago, Kole91 said: Dobra fora ako si u predskolskom 👍🏻 Pavle Djordjevic...taj Telekom- SNS bot koji se kao bavi kosarkom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 48 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: evo malo insajd infoa i od mene: radonja je jutros, u jednom kaficu, sa velikom paznjom gledao duel slovenija-spanija nije nesto bio impresioniran partijom tobija, i zakljucak je da moze bolje za isto ili manje novca ako su lagali mene lazem i ja vas Šta ka'e za Rubia? More li on da prođe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole91 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Kolko ja vidim dovescemo igraca u septembru 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 3 minutes ago, thelosttribe said: Šta ka'e za Rubia? More li on da prođe? moze naravno s tim sto njega radonja vidi na 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 12 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: moze naravno s tim sto njega radonja vidi na 2 Kao glavnog sutera kamenjara za 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 11 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: moze naravno s tim sto njega radonja vidi na 2 Dobro je to. Samo, čujem da vuče neku hroničnu povredu ramena, ne znam da li je pametno da bude prva opcija, duga je sezona, 80 utakmica.. Može kao 2. dvojka ili da ga šaljemo u Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 moze pefi da se spusti za poziciju-dve, pa da radonja izvede svoju vlazan san petorku: jovic, rubio, pefi, kalina, kuz simon bi ulazio sa klupe kao prva izmena i prakticno delio na ravne casti minutazu sa kalinom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 A Shawn Merion viri iz prikrajka da se izbori za minute! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 5 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: moze pefi da se spusti za poziciju-dve, pa da radonja izvede svoju vlazan san petorku: jovic, rubio, pefi, kalina, kuz simon bi ulazio sa klupe kao prva izmena i prakticno delio na ravne casti minutazu sa kalinom Sta znam, moze i laza na 4 a kalina na 5. Jedna uravnotezena petorka. Kuz je previsok a i nije vise taj nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Zavrnuta nam slavina jbg. Moramo se zadovoljiti Kalinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Just now, Sector said: Zavrnuta nam slavina jbg. Moramo se zadovoljiti Kalinom. To se kaze, vezane ruke i noge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Just now, Sector said: Zavrnuta nam slavina jbg. Moramo se zadovoljiti Kalinom. Na koji nacin? :P 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 I Dru Holivud odgovara konceptu.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 1 minute ago, Kankkunen said: White?Why are you so White? :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Superiska,poceli smo da najavljujemo sezonu i pripreme- nemamo ni pleja ni centra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 ni beka tj. nama su otisla 2 beka iz prethodne sezone a nismo doveli nijednu zamenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 ali zato još uvek imamo dva trenera...malolie...? još ako dovedemo Guduru imaćemo: 2 Ognjena 2 Stefana 2 Marka i 2 Dejana ... ...i Alekseja i Aleksu. danas baš pržilo momački... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 30 minutes ago, Wingwalker said: ali zato još uvek imamo dva trenera...malolie...? još ako dovedemo Guduru imaćemo: 2 Ognjena 2 Stefana 2 Marka i 2 Dejana ... ...i Alekseja i Aleksu. danas baš pržilo momački... A 2 Nikole si zaboravio? Koji Aleksej? A ako dovedemo Bjelicu imacemo dva Bela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 ali zato još uvek imamo dva trenera...malolie...? još ako dovedemo Guduru imaćemo: 2 Ognjena 2 Stefana 2 Marka i 2 Dejana ... ...i Alekseja i Aleksu. danas baš pržilo momački... Što bi rekao Milojko Pantić u našem timu igraju dva Dejana.. Dejan Stanković i Goran Đorović. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 29 minutes ago, Kooineeperk said: Koji Aleksej? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 4 hours ago, Takeshi_Kovacs said: evo malo insajd infoa i od mene: radonja je jutros, u jednom kaficu, sa velikom paznjom gledao duel slovenija-spanija nije nesto bio impresioniran partijom tobija, i zakljucak je da moze bolje za isto ili manje novca ako su lagali mene lazem i ja vas Trebao je da te saslusa za JOB-a, ipak si ti ekspert za kosarku preko 3k postova.. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 E da nam je sad Opača da odreaguje ... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Dobro jutro ugledni forumaši. Hteo sam reći da smo 2017. god 02.08. Doveli Feldina 08.08 Doveli Lesora 08.09 Doveli Ročestija 11.09 doveli Antića I ako sam lično od te sezone očekivao dosta, naročito zbog imena pojačanja, platili smo ceh neiskustvu Alimpijevića i nonšalantnosti Antića na treninzima. Poenta je ustvari da ukažem da smo sva ta 4 igrača doveli posle 1. Avgusta I da treba da se strpimo. Imaćemo bar još jednu veliku bombu u rosteru. Jedno neočekivano veliko pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts