Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Reath u teoriji izgleda kao zanimljiv igrač, ali je na terenu dosta skroman. Low IQ, nema neki potez u napadu na koji bi mogao da se osloniš. Sve nešto pomalo, ali u suštini ništa. 

Edited by Betolingar Misdongard
  • Like 3
Posted

Tokom sezone je išla priča da Rit hoće da odigra samo tu jednu sezonu u Zvezdi da poslije toga ide, tako da je pitanje da li je bilo šanse da ga zadržimo čak i da smo htjeli. 

Posted

Otisao covek kuci u Australiju u ligu koja je sve popularnija i lepo napreduje. Evo danas objavljeno da i Josh Adams ode tamo, a i Siva pre 10-tak dana.

Posted

Rit je u teoriji moderan visoki igrac. 

U praksi je slabasan, nepouzdan 3pt suter, a voli da pripali vise nego leba da jede, ne ume da zapamti dve akcije, u odbrani je kao bambi na ledu i uz to je zarobljen izmedju pozicija 4 i 5. 

A i nije toliko mlad, ima 25 godina.

Meni bas razocarenje. Nije mi se ni u FMP-u dojmio, ali kod nas je bas delovao amaterski, sem one minijature protiv CSKA, ostalo bas ispod nivoa. 

• Like 4
Posted

Pakuj Džeroma mačku, bar ume da igra za raju...kad nema kiše dobar je i grad. Treba na nekom i da zaradimo sledeće sezone kad sidjemo na EC level...i malo farbe da dodamo na ovaj preblajhan roster.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Posted
6 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Koliko je visok ovaj Robinson? Neki podaci govore skoro 2m, a neđe piše 193cm.

195/196 u patikama.

A cekajte jedan Holins nije valjao jer ne moze da izmisli poene a ovaj da se pakuje?Neka,nije mi on za prvu opciju u napadu.

Posted

Ja bih volio da ga uzmemo. Takav tip igrača bi mogao da bude dosta dobar u Evropi. Bio je ozbiljan strijelac u NCAA. Izgleda dosta flashy njegova igra. Lijep jump shot, fina završnica na obruču, sposoban da sam kreira šut. Izgleda da ima više od 193cm, ima i duge ruke, vižljast je.

Posted

Nije Robinson neko ludilo od igrača...ali bi mogao uskoro biti. Kontra Džeroma sa egzekucijom Kaline...''Smack my bitch up'' effect. Ako rizikujemo negde daj bar mačka da je. Trebaju nam te kretnje u napadu...malo ih je koji tako mešaju odbranu čak i uz njegovu potrošnju lopti.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...