Knipex Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/najskuplji-igrac-u-istoriji-srpske-kosarke-panteru-oko-2500000-dolara-za-dve-godine/391983 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Pa pre neko vece objavljeni snimci jadne dece u lancima i teskoj bedi po socijalnim ustanovama, a za trenera i strucni stab i jednog igraca se daje 3 miliona za godinu dana. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Na stranu navijacka prepucavanja, ovo je samo pokazatelj u kakvom govnetu od drzave mi zivimo, sultanat bukvalno. Malo offtopika pa ko hoce moze da preskoci. Pisao sam na prethodnom forumu, ne znam da li je neko odavde ispratio o tenderu od 5 miliona rsd koji sam dobio preko svoje firme, dao najpovoljniju ponudu i ispunio sve uslove a koji su mi kasnije preoteli na najsmesniji i najbahatiji moguci nacin tako sto su konkurentu prvo pogresno sabrali bodove u ponderisanju, pa nakon moje zalbe smanjili cenu zbog navodne racunske greske u jedinicnim cenama koja naravno nije postojala. Da ne pominjem da je posao dobila firma koja godinama dobija posao u toj javnoj instituciji. Poenta price je da ocigledno para ima,samo nema za svakoga, vec po zasluzi. U Srbiji je bukvalno isplivao talog koji dobro zivi od botovanja po fejsu ili na drugi nacin zaradjuje bez obraza. Stvorio se vakum kontrole na tribini kada je pohapsena proletos ekipa i par povika je dovelo do ove situacije. Da ne bude da pisem ovo zbog Czv-Par price, isto bih pisao i da je obrnuta siuacija. Ne bih da ulazim u patetiku o lecenju dece sms-ovima i svemu ostalom. Bukvalno bolje da se smenjujemo u EL po 5-6miliona budzeta svakom ako je vec takva odluka sa vrha, jer sam jednostavno misljenja da Srbija nije dovoljno bogata da na kosarku ulupa 20ak milona eura za sezonu, pored svih problema koje ima. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zivim za to da odjekuje Pionirom i Marakanom vredjanje Vucica. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 minutes ago, berti said: Zivim za to da odjekuje Pionirom i Marakanom vredjanje Vucica. Rajka zaboravi... Tamo je "ulupano" ko zna koliko miliona za "mir"... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 To govno treba da se vredja zbog drugih razloga a ne zbog czv par situacije 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 6 minutes ago, berti said: Zivim za to da odjekuje Pionirom i Marakanom vredjanje Vucica. Nece se to desiti, jer Sultan vlada tako sto zastrasuje i kupuje. Ultra kop svake godine dobija milione u eurima i svakako da se ti milioni moraju vratiti na neki nacin. Trazi se mir na tribini i bez Vucicu pederu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Obradovic na konferenciju u fazonu, hocu prijateljske odnose sa Covicem i baam, na njegov rodjendan prvo pa Panter 😄 Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Da li je sve ovo dovoljno da nam pionir bude pun citave sezone? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, Mile1 said: To govno treba da se vredja zbog drugih razloga a ne zbog czv par situacije Ovo vise nije samo CZV PAR situacija, ova zemlja prosto nema toliko novaca da se u jedan klub ulupa 15 miliona godisnje i to samo zato da se ne cuje Vucicu pederu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Je l zna neko ko je Panteru bese menadzer?Od svih samo ne zelim da Jovic i Bjelica tamo zavrse Teo Kalinic Noko ako zeli sto se mene tice neka idu slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 4 minutes ago, Mile1 said: To govno treba da se vredja zbog drugih razloga a ne zbog czv par situacije Naravno. Ulupavaju se ozbiljne pare i u FKCZ pa se ne gadimo. To prevazilazi klupska prepucavanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, kokodakalo said: Ovo vise nije samo CZV PAR situacija, ova zemlja prosto nema toliko novaca da se u jedan klub ulupa 15 miliona godisnje i to samo zato da se ne cuje Vucicu pederu. Ima! Laz je da nema. Samo Covicu nece dati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Predragdjape said: Obradovic na konferenciju u fazonu, hocu prijateljske odnose sa Covicem i baam, na njegov rodjendan prvo pa Panter 😄 Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Da li je sve ovo dovoljno da nam pionir bude pun citave sezone? Ajd da je kevin panter, ali gde bas Kevin Panter 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zamolio bih Lakija koji kad vec pravi klipove, napravi jedan interesantan za uvod u novu sezonu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Najvise ce ih razocarati kada nakon izbora u skupstini kkcz, brat preuzme klub kao sto najavljuju (ne podrzavam taj potez), pa onda zategne sve slavine ka Kkp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, threepwood said: Naravno. Ulupavaju se ozbiljne pare i u FKCZ pa se ne gadimo. To prevazilazi klupska prepucavanja Nije isto, u fudbalu na primer od LS ili Le dobijas ok kintu, od prodaje igraca isto mozes da izvuces lepu kintu. Pa sam Vucic je rekao da i FKP dobija u fudbalu slicno kao i mi, samo mi imamo vise zbog sponzorstva GAZPROMA. U kosarci tesko da mozes da povratis kintu ili zaradis na igracima. Tj mozes ali daleko manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, suptil said: Ima! Laz je da nema. Samo Covicu nece dati. nece dati pare zato sto covic nece da bata andrej pusti 100%korenje.Mislim da je ova sezona kada ce Covic kapitulirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zeljko Obradovic je najvece trenersko ime u Evropi a i sire. Ja nisam njegov fan, ne zato sto je partizanovac, nego zato sto zadnjih 10 godina ide u klubove sa neogranicenim budzetima. Iz Panate je otisao kada je budzet prepolovljen, otisao je iz Fenera kada nije islo... Potpisivanje trogodisnjeg ugovora sa Partizanom je moralo biti pracane ozbiljnim garancijama, ali kapirao sam da ce to bitii garancije u vidu sigurnog zatvaranja budzeta, dovodjenja dobrih pojacanja i velike i ravnopravne borbe sa nama.... Ali dovodjenje Kevina Jebenog Pantera 02.07., na dve godine, posle ovakve sezone... Ovo ni u snu nisam ocekivao. Ovo je igranka na nekom nedostiznom nivou. Po meni se naziru samo dva resenja: Ili cemo biti pregazeni, onako muski, da nista od nas nece ostati, ili je Cova bivsi pa ce se i nama dati druga drzavna sisa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, threepwood said: Naravno. Ulupavaju se ozbiljne pare i u FKCZ pa se ne gadimo. To prevazilazi klupska prepucavanja Fk je samo od evro takmicenja zaradio 50+ mil. Nije za poredjenje. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 5 minutes ago, kokodakalo said: Nece se to desiti, jer Sultan vlada tako sto zastrasuje i kupuje. Ultra kop svake godine dobija milione u eurima i svakako da se ti milioni moraju vratiti na neki nacin. Trazi se mir na tribini i bez Vucicu pederu. Ultra kop se poodavno ne pita nista na severu Marakane. Ti koji odlucuju su zastranili sa srpstvom i Kosovom, skoro da ih ovo i ne dotice. Zato je verovatnije da Pionir zagrmi gde je sastav publike mnogo drugaciji i normalniji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 minutes ago, Mile1 said: nece dati pare zato sto covic nece da bata andrej pusti 100%korenje.Mislim da je ova sezona kada ce Covic kapitulirati Covic dve godine vec ubija KK. Niko ga nije bio po usima da potpisuje SasunObradovica. Tada se vec Radonjic nudio ali sujeta i ego nisu mogli da cute. Sezonu pre sinu je obezbedio 300 000 ugovor itd... Jednostavno neka istrguje sad ako moze pametno ako ne onda neka se povuce i to je to 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 minutes ago, Rajon Rondo said: ili je Cova bivsi pa ce se i nama dati druga drzavna sisa. na drzavnoj sisi smo mi odavno...kao i oni ali ovo sada je skroz neki novi nivo stvarno ne zelim istu takvu sisu od drzave prilicno je degutantno u zemlji svrbiji, 2021. godine ulupati 3miliona evra godisnje za jednog kosarkasa i jednog trenera 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Nije ista situacija sa FK i KK jer se iz FK ispumpava novac a u KK se upumpava i to nije slučaj samo kod nas nego i kod komšija. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) 12 minutes ago, threepwood said: Naravno. Ulupavaju se ozbiljne pare i u FKCZ pa se ne gadimo. To prevazilazi klupska prepucavanja Izvini, ali FKCZ je zaradio skoro 100 miliona evra u poslednjih četiri godine, pa opet niko tamo ne zarađuje milion i po godišnje. EDIT: ni pola od toga 🤯 Edited July 2, 2021 by Tunji Awojobi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Just now, Tunji Awojobi said: Izvini, ali FKCZ je zaradio skoro 100 miliona evra u poslednjih četiri godine, pa opet niko tamo ne zarađuje milion i po godišnje. Dr Terzic se ne bi slozio 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts