Borca Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 15 minutes ago, Ханибалија said: Siguran sam da sam ga viđao i kao peticu u Žalgirisu. Ostao mi je u sjećanju baš pick and roll njega i Voltersa. Ali iskreno nisam ga puno ispratio, sigurno bolje znate. Sve u svemu, nekako sam očekivao više, šta znam. Pa nije zabranjeno da 4-ka i plej isto igraju pick and roll. Pogotovo ako je 4-ka neki "leteci" koji hvata i prikucava sve sto mu padne pod ruku. Edited June 29, 2021 by Borca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 hour ago, Maverick88 said: U Evropi je na proseku od 36% za tri, 58% za dva 78% slobodna bacanja..Nije bas da je kamenenjar Ofanzivno limitiran igrac, barem ono malo sto sam gledao PAO. Ajd ako bas neces da ga zovem kamenjar. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Borca said: Pa nije zabranjeno da 4-ka i plej isto igraju pick and roll. Nisam znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) 10 minutes ago, Zvezdinho said: Ofanzivno limitiran igrac, barem ono malo sto sam gledao PAO. Ajd ako bas neces da ga zovem kamenjar. Kada pricamo o procentima suta za 3, uvek se setim Pantera. Covek je u Oly imao 11-19% za 3?!?! I kod nas a kasnije i u Armaniju odigrao vrhunski. Edited June 29, 2021 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pa ne moze to bas da se tako gleda, Panter je vise sutirao , dok ovaj suta samo kad je sam i to 2-3 puta na mecu. Voleo bih da gresim i da razbije covek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ali moze da se gleda po procentima koje si spomenuo, na to sam mislio. Samo neka Vajt sutira kad je u poziciji i nema zime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 White je u Žalgirisu šutirao za tri iz izgrađenih pozicija i pogađao. Nešto kao Davidovac. Ali šut za tri nije glavna karakteristika krilnog centra. Čovek ima federe u nogama, odmotava se fantastično. Finišira oko obruča jezivo. Kako može neko biti nezadovoljan? Batalite igre u Armaniju. Taj klub sahranjuje igrače. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Sahranio i Pantera vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 dzoni, jovic, uskokovic beron, avram eddie, dobric, lazic white, davidovac, simon black, kuz, luka moze? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) Edited June 29, 2021 by Green23 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 6 minutes ago, Zvezdinho said: Sahranio i Pantera vidim. Šta pokušavaš da dokažeš? Napisao si da je White loš igrač. Čista glupost. Ne sviđa ti se lično. To je ok. I šta sad? Armani je bogat klub bez ikakve strategije, samo gomilaju skupe igrače, i onda gomila njih stagnira jer nemaju prostor da igraju i napreduju. Da, Armani je groblje talenata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 (edited) Dobar (i ne jeftin) potpis. Budi nadu da bi još neke zverke mogle da dođu. Edited June 29, 2021 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 12 minutes ago, Hugo Punch said: Šta pokušavaš da dokažeš? Napisao si da je White loš igrač. Čista glupost. Ne sviđa ti se lično. To je ok. I šta sad? Armani je bogat klub bez ikakve strategije, samo gomilaju skupe igrače, i onda gomila njih stagnira jer nemaju prostor da igraju i napreduju. Da, Armani je groblje talenata. Sta se ljutis, pokusavam da dokazem da floskula da Armani unistava svakog igraca nije tacna. Ako ne znas normalno da komuniciras, zaobidji me u komentarima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 210k + 30k bonusi nije lose s obzirom na aparthejd koji se trenutno odvija 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 On 6/28/2021 at 12:44 AM, Laki21 said: Mnogo bi bilo jako da je neka normalna pesma, tipa Volim momke koji piju rakiju ili Otkaci sa Segijem do ludila titula nas jutro nova probudila. Nesto sto moze da se veze za Srbiju a ne ove pesmice. Ali dobar klip. White ce biti dobar pod RAdonjom u to nema sumnje i bice izuzetno dobar tandem sa Mitrom, zivi bili pa videli! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: 210k + 30k bonusi nije lose s obzirom na aparthejd koji se trenutno odvija Bilo bi dobro da uzmemo jos neko takvo pojacanje ispod radara. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: 210k + 30k bonusi nije lose s obzirom na aparthejd koji se trenutno odvija Meni se cini da smo mi dosta para bacili u bunar prosle sezone i da ce to da odrazi na budzet ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Pokaj se @Manu 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 1 minute ago, Zvezdinho said: Meni se cini da smo mi dosta para bacili u bunar prosle sezone i da ce to da odrazi na budzet ove sezone. eh sale sale Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 6 minutes ago, Laki21 said: Dobar (i ne jeftin) potpis. Budi nadu da bi još neke zverke mogle da dođu. I Miškov entuzijazam sluti na dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Just now, pavijan2 said: I Miškov entuzijazam sluti na dobro. Sače nam šukne jednog Lesora na neviđeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perdida Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Videh na instagramu da nam je u fokusu neki Kejleb Agada iz Izraela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 2 minutes ago, Perdida said: Videh na instagramu da nam je u fokusu neki Kejleb Agada iz Izraela. Sad htedoh da napisem. Moze neko nesto vise o njemu? Jel bi on bio umesto Voldena ili ako Jovic propadne? Ono sto sam malo video o njemu nikako nije za prvog pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 12 minutes ago, Rajon Rondo said: Sad htedoh da napisem. Moze neko nesto vise o njemu? Jel bi on bio umesto Voldena ili ako Jovic propadne? Ono sto sam malo video o njemu nikako nije za prvog pleja. Onda ce Ivanovic na mestu prvog, a on na mesto backupa. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 7 minutes ago, Predragdjape said: Onda ce Ivanovic na mestu prvog, a on na mesto backupa. 😀 23 poena prosečno u izraelskoj ligi? 43 poena Makabiju Ako tako nešto može i Ivanović, blago nama ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts