Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
44 minutes ago, alcesta said:

Meni je kondukter u vozu jednom ladno rekao pa skinite masku, što se mučite... :ajme:

Ma da svašta se dešava.Šef  par puta kada udje u kanc. moju , i ja odmah reagujem stavljanjem m. , a zašto vi nosite kada imate zasebnu kanc.:default_coffee: Šala kao....

..........................

Možda se Novak izbaci sam , pravac Bg...

Edited by Keira
typo
Posted

Tesko, 2 nedelje sigurno nista ne moze da igra tako da Barselona sigurno otpada, najranije moze da se vrati u Madridu.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Drakaris said:

A sta mislite, dokle Medvedev nece igrati s obzirom na pozitivan test na Koronu? Da li ima sanse da zaigra Barselonu?

Zavisi od simptoma kako će se osećati,  od toga koliko je karantin dana u Fr./Mon. , pa mora negativan test da dobije  Barcelona počinje sledeće nedelje.Sumnjam.

Za Ruske medije, izjavio je da vak. neće primiti iz medicinskih razloga. 

• Like 1
Posted
48 minutes ago, Drakaris said:

Ja bih i voleo da Novaka izbace kad su mu vec dali ovakav zreb

hmm, neka ipak proba..

trostruki - iridijumski masters ište još 1 Monaco & Cincy 🙂

• Ha-ha 3
Posted

Da, nego je pitanje koliko je spreman za prvi meč posle pauze od gotovo 2 meseca, još na šljaci , a protivnik u formi, velikom usponu, odigrao već meč uu MC . Lagano dobio solidnog šljakaša Ramosa, dobro Albert je sigurno bio umoran ali ipak.. A ne znamo ni meč up, ni kako će sam Jannik reagovati na prvi meč protiv Novaka...

• Like 1
Posted

Što se tiče Novaka, na šljaci me interesuje samo dokle će na RG da stigne, ovo sve ostalo je rekreativno i pripremno. Zanimljvije mi je šta će uraditi ovi mlađi na predstojećim turnirima.

• Like 1
Posted

Pa zapravo je dobro da igra prvi mec protiv Sinnera, a ne protiv npr. Londera. Sinner je ozbiljan momak, ne chokira iz cist mira, sto ce reci da ce dobro da naspanuje Novaka i pomogne mu da spadne rdja posle duge pauze.

Posted (edited)

Ovo Filipu nije ni za trening. Doduše ne verujem da mu je previše krivo. Nije ni juče mnogo gemova odigrao.

Inače mnogo mi se sviđa pogled na more s ovog njihovog terena :classic_love:

Edited by alcesta