Jump to content

Recommended Posts

Posted
Meni izgleda da su grčevi. Izvuče se nekako, baš je gadno izgledalo.
Da, grcevi, nisam odmah videla.

Ali kako je uzeo ova 2 poslednja gema, posebno onaj za 5:3, ili as ili izgubi poen [emoji16]
  • Like 1
Posted

Medvedevu se dešava da dehidrira tokom meča, a ne uspe na vreme nadoknaditi minerale i sol , valjda mu takav metabolizam  i zato grčevi. U MC 2019 je bukvalno naginjao stanklenku sa solju.

Posted

Cilic skoluje malog Musetija trenutno. Prvi put gledam Italijana van sljake, i za sada dosta tanko to deluje... Prvi neki utisak...

Posted
3 minutes ago, alcesta said:

Ko igra tamo?

Inače meni je slika na SK5 baš loša, stalno nešto treperi i muti se.

Po live scoru rekla bih da je dubl, jer kod njih pise interrupted i odigrali su 3 poena :classic_biggrin:

Posted

A i Šapovalov kao da hoće da dokaže koliko mu smeta mehur :classic_biggrin:

Volela bih da vidim meč između formalnog i de fakto broja 1. Nije da bi mi smetalo da Barti ispadne i ranije, ali treba prvo da izbaci Sabalenku.

Posted

Nije ni loše da Karaceva neko malo spusti na zemlju, koliko da ne pomisli da je sve postigao pa će sad svi da mu se sklanjaju. Treba da napreduje i dalje.

Posted
14 minutes ago, Boxy said:

Izgleda da ce Amerikanci konacno da dobiju dobrog tenisera, odlican Korda

Ceski su to geni, i to jaki teniski. SAD je samo mesto prebivalista. Mada naravno pomaze, pogotovu u ovom delu karijere, kada stoji USA iza njegovog imena.

Sevastova u 1/4 finalu, a Olga ju je imala...

Posted (edited)

Bice fino ako Bianca ostane zdrava, a Muguruza odrzi formu tokom sezone (i ne izgubi zelju da radi).

Edited by wwww
Posted

Korda bas preslisao Karaceva. To sam gledao i mec Osaka - Mertens. Belgijanka u finisu meca trazila mto (rame).

Andresku :thumbup:
Nisam gledao zreb,ali bih najvise voleo da pogledam njen mec sa Osakom.

Posted

Ne prođe dan u Majamiju da neko nema problema sa vrućinom od igrača, sve mi više izgleda da su najpametnije uradili ovi što nisu ni dolazili.