Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Xpert said:

Nadam se da se neko zajebava da razmatramo Gase-a za ofanzivnog koordinatora...

Zavisi samo od toga na sta konkretno ciljas, jedna je stvar ako takvog lika ne mozes da zamislis u NE organizaciji zbog njegovih gafova i kakva je generalno persona. To je skroz u redu, druga je stvar sto je napad Denvera u prvoj sezoni PM bio bas opasan i ubitacan, dok za Cikago mogu da kazem da je to delovalo skroz pristojno i druga najbolja sezona nesrecnog Dzeja Katlera . Navijaci Cikaga su kukali 2016 sto je AG napustio mesto OC i presao u Majami da bude HC.

Neka BB odluci koja je najbolja opcija.

Posted

Sledece sezone ce biti odigrana utakmica u Minhenu, na Allianz Areni. Patsi, KC, Bucsi i Pathersi imaju ekskluzivna prava za Nemacku. Kad budu igrali Patsi, idem 100%.

• Like 3
Posted

Ja obožavam utakmice Lionsa. Uvek me iznenade kako nađu nov i spektakularan način da se samoubiju.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

• Ha-ha 1
Posted
On 2/9/2022 at 10:55 PM, Xpert said:

Sledece sezone ce biti odigrana utakmica u Minhenu, na Allianz Areni. Patsi, KC, Bucsi i Pathersi imaju ekskluzivna prava za Nemacku. Kad budu igrali Patsi, idem 100%.

Ugovor je na 4 god... igrace se I dve utakmice u Frankfurtu ( mada ste sve ovo vec pročitali 😄 ) ... ja idem, pod uslov da odrede neku  + 200€ kartu

Posted

I ja definitivno idem, samo ako se pandemija opet ne rasplamsa na jesen, karte budu pristojne cene i bude ih moguće nabaviti (imam predosećaj da će ovo poslednje biti najveći problem, tj da će karte ići kao alva čim ih puste u prodaju i da će trebati neka vrsta žreba, kao za finala GS turnira i tenisu).

Posted

Volio bih da mogu da vjerujem da će biti drugačije, ali nažalost očekujem da će se ponoviti KC-Bengals samo bez raspada u drugom poluvremenu, tačnije gledamo dva prva poluvremena te utakmice...

2 hours ago, Darth Steva said:

Stvarno ne vidim razlog da iko navija za Ramse veceras 

Ne samo večeras, već i inače😆

• Like 1
Posted

Navija se naravno za Bengalse, ali mislim da će ih dobiti Remsi.

Odbrana Bengalsa je loša protiv trčanja što bi Mekvej mogao obilato eksploatisati za razliku od Rida u 2. poluvremenu.

Takođe mislim da će veterani Remsa ući sa više fokusa.

Ne treba ni zanemariti domaći teren. Ne zbog samog stadiona, već zbog čitavog ambijenta prethodne 2 nedelje i svakodnevnih aktivnosti.

Remsi 27:19

Ali se navija za 34:31 i pobedu Bengalsa :D

d7570f6c271ec8f98b8378dabeb43291.jpg

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...