Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mda…. Jordan Love… :(

Tja, bar će mi biti lakše vikendom. Lakše će mi pasti kad nemam vremena da gledam (a imam takmičenja skoro svaki vikend), a biće i više vremena za skijanje.

Posted

Jbt kakva tekma. Za infarkt.

Touchdown u OT preinačen u runner down at 1yard line. False start. Interception. Rekoh, pa ovako samo mi možemo da izgubimo tekmu.

Na sreču, odbrana izvukla. Bili su jako dobro nočas. Imamo pass rush prvi put odkad je otišao Khalil. Crosby porobio.

Posted

Odgledao sam 1/4 i oba tima su se epski raspadala u napadu, batalio sam na reklamama i otišao spavati. Sad mi žao, kao što je obično slučaj sa MNF ili TNF... Ne znam kako su se Raidersi izvukli iz onakve prve četvrtine i uzeli, jedina stvar koja ih je držala u životu je bio Crosby.

Posted
On 9/15/2021 at 6:54 PM, larry said:

:whistling:

Au. Pre ove utakmice Taylor Lewan bi bio u TOP 10 levih teklova mnogih analitičara. Ovako je ispao automatski i sad mora da se vraća. Ako ništa drugo lik se javno izvinio, rekao da je razbijen i da nema opravdanja.

Giantsi su jednostavno godinama kao grupa katastrofalni. Prvi su birali tekla prošle godine i naravno promašili. Večeras bivši first rounder Bengalsa Billy Price počinje na centru iako su tradeovali za njega pred početak sezone. Videćemo da li će pomoći iole.

Posted

Boki izgleda preživeo :smiley50:

Ja sam mislio da je gotov još kod onog Slejtonovog "hvatanja" ali ako ga nije dotukao ni ponovljeni šut onda je taj čovek neuništiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...