Xpert Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 I zvanicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Da ne guglam, sta je lik uradio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 (edited) Nije samo zbog tog jucerasnjeg hita, vec kumulacije nedozvoljenih poteza. Edited September 30, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 komedija. A pazi samo ovog tweeta što si ti preneo. One of the dirtiest hits you'll ever see. Pa samo juče je bilo barem 5 gorih na drugim utakmicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Liga je bolje mesto bez ovog idiota. Juce je slao poljupce publici kad je popio ejection. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 Lik nema sta da trazi na terenu. AF je vec dovoljno opasan i bez idiota kao sto je on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Legenda. Steta samo sto onomad nije izlomio lobanju Joey Porteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Just now, Malkolm Brogdon said: Liga je bolje mesto bez ovog idiota. Juce je slao poljupce publici kad je popio ejection. Jbg, još jedan lol. Pa to baš nema veze sa ničim. Šta sad ako je slao poljubce. Navijači mu jebu mater sa tribine, on šalje poljubac. Jedina sasvim normalna razmena u takvim situacijama, barem ja mislim. Ali ne, pošto se radi o Burfictu, sad je slanje poljubca posle ejectiona razlog da mu se nabaci još 4 utakmice suspenzije. Mislim smešno. Pitali Doyla za hit posle utakmice, kaže ništa specialno. Pitali Petersa za ono što je on dobio sinoč. Odgovorio sa: Mama, ja bi još mleka u kosmiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 1 minute ago, L' Imperatore said: Jbg, još jedan lol. Pa to baš nema veze sa ničim. Šta sad ako je slao poljubce. Navijači mu jebu mater sa tribine, on šalje poljubac. Jedina sasvim normalna razmena u takvim situacijama, barem ja mislim. Ali ne, pošto se radi o Burfictu, sad je slanje poljubca posle ejectiona razlog da mu se nabaci još 4 utakmice suspenzije. Mislim smešno. Pitali Doyla za hit posle utakmice, kaže ništa specialno. Pitali Petersa za ono što je on dobio sinoč. Odgovorio sa: Mama, ja bi još mleka u kosmiče Pa nije on dobio suspenziju samo zbog ovog hita juce, vec se nakuplja godinama. Cim se redzone ukljucio u tu tekmu sa obavestenjem da je Burfict uradio nesto, nisam ni sumnjao o cemu se radi. Takodje, obicno igraci pokazu neku vrstu kajanja kad nekog sastave sa zemljom ovako, dok Burficta jednostavno nije briga, poceo je da se smeje cim se play zavrsio. S obzirom na istoriju i na to da ocigledno nema problem da nastavi da radi ovakve stvari, stvarno ne vidim sta on ima da trazi u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Za njega je uvek tu UFCSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Pa nije on dobio suspenziju samo zbog ovog hita juce, vec se nakuplja godinama. Cim se redzone ukljucio u tu tekmu sa obavestenjem da je Burfict uradio nesto, nisam ni sumnjao o cemu se radi. Takodje, obicno igraci pokazu neku vrstu kajanja kad nekog sastave sa zemljom ovako, dok Burficta jednostavno nije briga, poceo je da se smeje cim se play zavrsio. S obzirom na istoriju i na to da ocigledno nema problem da nastavi da radi ovakve stvari, stvarno ne vidim sta on ima da trazi u ligi. istina, ima istoriju skupljanja penala. Ali ovo nije neki next level prekršaj za koji bi trebalo da se dobije godina suspenzije. Ovde niko nije bio sastavljen sa zemljom. Doyle je ustao par skundi kasnije. Burfict se nije smejao povređenom igraču (koji nije ni bio povređen), nego činjenici da su jedva čekali (sudije i liga) da ga dobiju na penal i dobili ga. Mediji naravno skočili na priču pošto se radi o Burfictu, a liga iskoristila situaciju da pošalje poruku. Zanimljivo, igrače koji igraju na granici dozvoljenog treba izbaciti iz lige, ali zato ljudska smeča mogu da igraju, sve dok mediji i javnost ne saznaju šta rade van terena. Skrajno licemerno. Sa strane lige naravno. zanimljivo bi bilo odraditi neku blank verziju 5 najgorih hitova nedelje bez imena i dresova i pitati narod šta misle koji faul je zaradio 12 utakmica suspenzija, a koja 4 su prošla bez kazne. Burfict bi možda bio treči najgori. Možda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Slazem se da je liga licemerna, dosta je gorih od Burficta koji su jos uvek tu. Ovaj hit sam po sebi sigurno nije za suspenziju od 12 utakmica, i liga verovatno jeste cekala nesto da ga kazni, ali mi ga uopste nije zao, s obzirom da je sam sebe doveo u takvu situaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 S ovim delom mogu donekle da se složim. Znao je da ga čekaju i trebalo je da se prilagodi. Ali opet, po meni ovo nije dirty hit koji bi zaslužio ovakvu kaznu uprkos njegovoj istoriji. Da je bilo očegledno da je akcija završena, onda svakako. I da je ovaj drugi igrač Oaklanda imao Doyle pod kontrolom, to bi isto mogao da razumem donekle. Ali ovde je akcija još uvek u toku. Doyle pokušava da ustane i osvoji još koji yard. Dali je Burfict ovde namerno išao helmet to helmet, mislim da ne. Jednostavno kad tekluješ, možeš da se spustiš i efikasno rušiš samo do neke visine/nižine. Nesrečan splet okolnosti je da je Doyle u tom momentu bio jako nisko. 15 yardi za leading with the crown of helmet i ništa više od toga. Po mom mišljenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 jebemliga...kao na forumu. Kad neko fasuje trajni to obično bude za mnogo manje sranje nego što je pravio ranije i dobijao 5,10,20,mesec dana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 igrac sa loptom je na zemlji, ovaj treba samo da ga dodirne,ali ne on ipak mora da ga sastavi sa zemljom. srecom je ovaj prosao bez ozbiljnijih posledica. po meni je kazna primerena, a sa Imperatorom se slazem da ovo nije jedinstcen slucaj i da i ostali treba da budu slicno kaznjeni.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Btw, postoji i pravo žalbe ili se možda varam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 Postoji i ulozice zalbu, al retko kad se preinaci prvobitna odluka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 https://www.espn.com/nfl/story/_/id/27742260/party-bust-vendor-charges-724-two-beers Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Bogami...dobra Sent from my STF-L09 using Tapatalk 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Ouch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Previse promasaja za BB ukus ... sad je samo problem naci pouzdanog nekog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Preminuo vlasnik Cardinalsa, Bill Bidwill. 88 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 7 minutes ago, anfield said: Previse promasaja za BB ukus ... sad je samo problem naci pouzdanog nekog Nije to nikakav problem. Pitaj Bearse i Bucse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 TB ima problem sa kickerima otkad im je Martin Gramatika otisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts