Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zadar 61 poen na poluvremenu protiv Primorske. Neverovatnih 12/16 za 3.

Steta sto su se kasno probudili.

Edit

Urekao sam ih 2/16 za 3 u drugom pol.

Pobeda Zadra 99:79

Edited by Zizu
Posted (edited)
15 minutes ago, ChrisJudd said:

Jedini realni scenario ako izgube, a da ne budu četvrti je da Mega pobedi Mornar.

Nije tacno. Potrebno je da Cedevita pobedi obe tekme i da Mornar pobedi Megu u gostima zadnje kolo. A, da Zvezda izgubi jednu tekmu. Znaci, potrebno je dosta toga da se potrefi.

Uglavnom, Zvezda samo u trouglu sa Mornarom i Cedevitom moze biti 4.

Ako Zvezdi 4. mesto zavisi i od rezultata Mornara i Cedevite, svakako se ne moze napisati da moze da bira da bude 4.

Edited by Zizu
Posted

Da. U pravu si. Zaboravio sam da je Zvezda bolja od Mornara u međusobnom duelu. Mada ih ne košta mnogo da izgube sutra, jer sa pobedom u poslednjem kolu sigurno ulaze u F4.

Posted
33 minutes ago, laki pepe said:

Zasto se Zvezda-FMP i COL-Bud ne igra u isto vrijeme?

Zato sto ne menja nista posebno.

Zadnje kolo ce se igrati u isto vreme.

Posted

Deluje da je odlučeno bar što se tiče prva tri mesta. Ostaje za to četvrto mesto borba kao i borba za opstanak. Mornar ima bolji međusobni od Olimpije tako da ako obe ekipe ostvare pobede u poslednjem kolu, Mornar će igrati PO.

Posted

Partizan ima luksuz da izgubi nakon poraza Buducnosti. 

Mozda je ipak trebalo te dve tekme da se igraju u isto vreme. 

Znam, znam nije to jedina neregularnost ove sezone 😜

Posted

ajde verovatno da je bilo, al da pitam:

vidim da je Krka sa Megom i Zadrom na po 6 pobeda... ali da su najbolji u tom trouglu, pa kakva je verovatnoća da simpatični zeleni iz dvorane Leon Štukelj ne ispadnu iz lige?

Posted
13 minutes ago, Stoned Laki21 said:

vidim da je Krka sa Megom i Zadrom na po 6 pobeda... ali da su najbolji u tom trouglu, pa kakva je verovatnoća da simpatični zeleni iz dvorane Leon Štukelj ne ispadnu iz lige?

Cini mi se da Krka u trouglu ima 3-1 (obe pobede protiv Zadra), Mega 2-2 i Zadar 1-3, znaci ako svi ostanu na 6 pobeda posle zadnjeg kola Zadar ispada, a Mega ide u baraz. Krka opstaje.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Stoned Laki21 said:

Krka moze da ispadne samo ako kuci izgubi od Olimpije, a Zadar pobedi Zvezdu u sred Beograda. U trouglu su najbolji, a losiji medjusoban skor imaju od Mege, a bolji od Zadra.

Edited by Zizu
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Zvezda na 14 pobeda, Mornar na 13, Cedevita na 13, Primorska na 12.

Sad vise nema ni teoretske sanse da se ispuni zelja nekima i da iskasapljena Primorska ode u PO. Cedevita mora da dobije Krku i da se nada da ce Mega da dobije Mornar. Sto nije iskljuceno, jer ni Megi se ne ide u baraz.

• Like 1
Posted
3 hours ago, propolis said:

Partizan ima luksuz da izgubi nakon poraza Buducnosti. 

Mozda je ipak trebalo te dve tekme da se igraju u isto vreme. 

Znam, znam nije to jedina neregularnost ove sezone 😜

Pa ni poslednje kolo se ne igra u istom terminu, šta više ne poklapaju se ni jedne tekme, barem prema trenutnom rasporedu. Krka-Cedevita igraju u subotu u 8, a Mornar sa Megom u 12 u nedelju. 

Posted
Just now, Green23 said:

Pa ni poslednje kolo se ne igra u istom terminu, šta više ne poklapaju se ni jedne tekme, barem prema trenutnom rasporedu. Krka-Cedevita igraju u subotu u 8, a Mornar sa Megom u 12 u nedelju. 

Promenice, kao i svake godine. Jednostavno moraju staviti unapred dan i sat odigravanje tekmi. Pred zadnje kolo pomeraju i u isto vreme igraju ekipe kojima zavisi od rezultata drugih utakmica.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...